Forelsket i nabo??

Forelsket i nabo?? diva
Han bor her i ca 2 måneder er helt vild med ham. hvordan viser jeg ham intresse? jeg er sådan et kan ik vise intresse for ham, jeg er LIKE ligeglad når men ser på mig
(MEN DET ER JEG IKKE)! nogen gangee kigger han helt vildt o andre gange næsten slet ik? jeg er nu meget ung under 18. En kop det vel ik mig? (hehe).. men hjælp mig hvordan kommer jeg i snak med ham? har kun sagt hej til ham en gang. Men igår hvor han var hjemme så kiggede jeg ind af hans vindu der jeg gik forbi han kiggede ind i mine øjne og var tæt på en smil (så sød) er træt og på vej i seng, håber i kan læse det jeg skrev og vil hjælpe mig 1000 Tak.

Find på noget ægte at bede ham Belinda
om hjælp til.

Et råd fra natteravnen cassiopaya
Forsøg at "scor" ham eller vis din nabo på en eller anden måde at du vil have ham.

Det har jeg også skrevet til en anden her på sol.dk, som også var forelsket i sin nabo.

Godt min nabo er en gammel tandløs mand, så jeg ikke går og bliver små lun på ham Hi hi hi hi hi

uuh Chika
Jeg ville ønske at jeg havde en lækker nabo i stedet for små børn over det hele.. Det kunne være så fedt hvis man havde en lækker nabo..

Tror du? Millemarie
Tror du det var en anden?

Har svært ved at forstå dit indlæg Mikk
...tror du har været lidt for hurtig på tasterne da du skrev det :0)

hehe diva
hehe manhe tak alle samme. for hurtig på tasterne?? hehe jep var VLDT træt.. han er på arbejd fra mandag til torsdag også hjemme og nogen gange tilfest eller sådan noget har aldrig set ham med en pige! jamen hvad skal jeg gør!

Nabo I Am Unknown You No
Ja det ser lidt svært ud men du kan jo søge hans Opmærksomhed som at sige hej hele tiden når du ser ham og prøve at få en samtale med ham sådan ser jeg det men det jo ikke 100p

Sorry der er ingen punktummer