Forelsket i steddatter...

Forelsket i steddatter... The wrong 1???
Hej debattører.
Jeg er en fyr på 39 år. For ca 4 år siden mødte jeg en rigtig sød pige på nu 42 år. Vi har så dannet par siden og indtil for ca 3/4 år siden. Her er så kernen i problemet... Hun har en datter på på nu 19 år. Som I nok har gættet, blev jeg forelsket i datteren, hvilket var gensidigt. Vi er så sammen nu, og hun er gravid i 6. uge.
problemet er ikke mellem os, men i forhold til (sviger)mor, der nu har slået hånden af os begge. For mig er det ikke direkte et problem, men påvirker mig alligevel, da min kæreste jo føler sig fanget mellem to forskellige holdninger. Vi er ikke í tvivl om, vi vil blive sammen, men vi synes, det er en lidt unfair måde, situationen bliver tacklet på... At hendes mor slet ikke kan se det fra vores synspunkt. Det er en lidt fastlåst situation lige nu, men det bliver forhåbentlig bedre...

Venlig hilsen Jimmi

Unfair ? Anonym
Det eneste unfair ved jeres sag er da at moderen er forrådt !!!!

Jeg kan udmærket godt forstå hende - i ville heller ikke få min velsignelse !!!

Måske i en dag selv kan se, hvad problemet egentlig omhandler !!!!!

Så vågn dog op..... Mus
Det er da stjerne klart at din eks/hendes mor ikke kan se det fra jeres synspunkt.... hun er jo blevet røvrendt, af jer begge!!!!
Hendes datter der bliver gravid med hendes eks.... jeg ville da også blive pissed.
Hun har min sympati!!!!

Tager du pis på os ???? dimmelimme
HVAAAAD ???

Mener du helt seriøst at du ikke kan forstå hvorfor at din "sviger"mor ikke vil have noget med nogen af jer at gøre ??? Jeg er målløs !!! Du har ikke bare trådt over grænsen for hvad man tillader sig overfor en steddatter (bemærk venligst at der på "sted" også hænger "datter" på. Ordet datter betyder, hvis du ikke er klar over det, at du indtager en familierolle i forhold til hende og hun er derfor forbudt område!! Hvis vi så vælger at se bort fra at det er steddatteren du ikke har kunne holde snitterne fra, så har du faktisk været moderen utro og fundet dig en anden. Allerede her burde hendes holdning være klar for dig: Du har fundet noget andet...-du må videre!!
De 2 ting kombineret ville få, selv en fredselsker som mig, til at bestille et mord på dig og en ordentlig røvfuld til min datter !!!!
Derud over har du også gjort en 19 årig pige gravid. Som mor ville jeg være noget bekymret over at min teenagepige var blevet gravid med en gammel gris, der i øvrigt ikke kunne holde nallerne fra min datter og som gik bag min ryg.... Stadig forvirret over afvisningen ?? Så trænger du vist til en lille smule hjælp !!!!!!

Min mening om det. qen
Hej Jimmi.

Vender du den om så du ser det fra din exkærestes side? Hun har lukket dig ind i hendes verden. Du har misbrugt hendes tillid. Og efter min mening er det lidt nasty at du har forelsket dig i steddatteren. Kærlighed har ingen alder. Men datteren?. Det er alt for kompliceret til mig. Og jeg kan sagtens følge din exkæreste.

Og i øvrigt !!! dimmelimme
Fortæller du at hun ikke vil prøve at se på situationen fra jeres side,- har I prøvet at vende den om til at I prøvede at se det fra hendes side, udfra de ting jeg har beskrevet....??? Du ved... lidt ud over næsetippen og det lille hoved der styrer dine handlinger ??

FØJ !!!!

Ingen sympati Konen
Tror ikke, du får sympati fra ret mange her på debatten!

Hvordan i alverden havde du dog forestillet dig, din eks skulle opføre sig?? Skulle hun sige "Ih, hvor dejligt og held og lykke fremover? Nej, vel????

Du har misbrugt hendes tillid på det groveste, og jeg forstår godt hendes reaktion, både overfor dig og overfor datteren!! I skulle skamme jer begge to!

holder i? Somom.com
Mit spørgsmål er om I regner med at være sammen for evigt og altid??
Bortset fra det, så kan jeg SAGTENS se det fra morens side og din ex... Du siger at du synes det er en unfair måde, tror du ikke at moren/din ex, føler sig unfair behandlet??! men kærlighed blind ikke sandt?

Hvad har du gang i? Bimmer
Det mest svinske man kan gøre, at gå i seng med sin kærestes datter.

Du er tilsyneladende 39år, og burde være for voksen til den slags.

Kærlighed? Bimmer
Jeg tror nærmere at han er styret af sit underliv, og stadigvæk
ikke er blevet voksen.

JIMMI JIMMI
Ens følelser er man jo ikke selv herre over, det er de fleste vel enige med mig i?
Jeg kunne så vælge at holde gode miner til slet spil og blive sammen med hendes mor. Derved ville jeg narre mig selv, såre hendes datter og handle på et falsk grundlag ift hende. Jeg mener, følelser, der ikke er tilstede.
Så kunne vi blive et rigtig festligt trekløver med masser af intriger og uudtalte frustrationer. Ville det være bedre?
Jeg er godt nok lidt forvirret efterhånden...

Jimmi.

hun vil da ikke ha dig jesper2
gamle gris

Rædsel The ultimate q
Det er sådanne som dig, der skræmmer kvinder som mig! Undertegnede er 36 år gammel, med en datter på 17 år!! Og dertil skal det siges at MIN kæreste er noget yngre end jeg! Jeg kan slet ikke udtrykke min himmelråbende angst, når jeg læser det du skriver...utroskab er simpelthen det forfærdeligste man kan opleve...men med min egen datter.....Det ville jeg bare heller ikke kunne håndtere!!

- at du ikke kender grænserne for rigtigt og forkert i din alder er jo himmelråbende...og YDERST skræmmende!!

Woody & Soon Yi..... schatze
Det er ikke bare forkert , det er klamt, "forbudt" , nedværdigende og I ( mest dig ) , du er jo den voksne og "faderen" burde vide bedre !!! Her har I krydset ALLE de grænser der er .

Har svært ved at se , hvordan dette kan ende lykkeligt !!!

Føler med moderen , hun må i DEN GRAD føle sig bedraget , og alene !!!

Fy for pokker og ØV !!!

Det ikke så svært at forstå moderen bodega
Men hvis dit forhold, dig og datteren (officielt) startede efter dit og moderen afsluttede forhold. Tjaaa så er der jo ikke noget galt i det, og i har min "velsignelse".
Et lille "sidespring", høhø, som kan forklare min velsignelse, er at min min faster og onkel har en aldersforskel på 17 år, mener hun var godt 20 da de blev gift. Dette kunne min farfar overhovedet ikke have. Men idag tror jeg overhovedet ikke, han mener at han kunne have en bedre svigersøn. Hun har boet i pågældende euland siden 81 så vidt jeg husker, og opgivet sit danske statsborgerskab.

Nå men tilbage til sagen, - at du og moderen ikke har så noget at snakke om, og hun ihvertfald indtil vidre, og hun har "slået hånden af dig", det overlever du jo nok.

Men hvem gør det mest ondt på i sidste, datteren og hendes kommende barnebarn, - det skal hun vel godt og grundigt have forklaret, omend af en tredjepart, der kan se det fra sidelinjen. I kender vel hendes nogle i hendes omgangskreds eller forældre som kunne hjælpe jer/datteren.
Nu håber jeg så, at det det holder mellem jer, -ihvertfald mange år. For at endnu en svigter hende har hun helt sikkert ikke brug for, - så nu er dit ansvar ligepludselig er vokset umådeligt meget, - det håber jeg så du er opmærksom på.
Men hvis moderen ikke ændre sin mening, må i jo leve efter og resspektere dette.

Held og lykke.

Slap af slap af slap af.......... nfha
Lad dog være med at svare det "Fjols", kan I ikke forstå, at det er REN PROVOKATION.
Det er jeg 99,99% sikker på. Ingen vil da udstille så stor en "klamhed" på skrift, og tro der er nogle normale mennesker der vil støtte/hjælpe ham.
Ignorer denne Tåbe.

Tænk... schatze
hvis jeres forhold mod forventning ikke skulle holde , ville det da være ok at din 19 årige kæreste blev gravid med din søn eller bror??????????

Det holder ikke!! AchtungBaby
At man ikke kan selv kan styre, hvem man bliver forelsket i, er en ligeså dårlig undskyldning, som - "jeg var fuld" Du styrer selv, om du bliver forelsket i din egen datter. du har en forældrerolle over for din kærestes datter, og den har du misbrugt på det groveste. Der er tale om lukket land - ligegyldigt hvor forelsket du måtte være. Hvad vil du gøre når du om et par år bliver forelsket i en på 10 år?? - vil du så også fyre den af med, at man ikke selv styrer hvem man bliver forelsket i?? Det gør pædofile nemlig!!! Og lad være med at skyde skylden på den 19-årige pige. Det er dig der er den voksne, og det er dit ansvar - kun dit

Øhhhh.... DIMM
Du har ret i at ens følelser er man ikke herre over, MEN MAN ER HERRE OVER SINE HANDLINGER !!!! Og du har handlet forkert !!!
" Jeg kunne så vælge at holde gode miner til slet spil" - Ja eller bare se at fise ud af forholdet og din stedDATTERs liv !!!
Det du har præsteret der er simpelthen så lavt, at jeg sidder, mens jeg skriver, og ryster på hovedet. Jeg kan bare ikke fatte, hvordan du kunne gøre det og derefter ikke have forståelse for hvorfor moderen ikke bare kan se igennem fingrene med det skete og glæde sig på jeres vegne... Det kan selv et ikke helt normalt menneske da fatte ??!! Hendes stakkels datter overladt til en utro, umoralsk, uetisk sjover, som ikke kender grænsen for hvad der er dit og mit og hvad man kan tillade sig. Jeg håber at det barn hun venter ikke bliver en pige... Så gifter du dig vel med hende en dag...
Manner, du får det værste op i mig og jeg skal styre mig helt enormt (det kan jeg...) for ikke at kalde dig de værste gloser jeg kender.

Fatter du det slet ikke?? En moder
Det er da klart:

Du har bollet hendes elskede datter - som stadig er teenager - tyk!

Du burde skamme dig - og hvor er det synd for pigen. Hun har jo absolut ikke nogen livserfaring som 19 årig. Det burde aldrig været nået så vidt. Hun ved da ikke allerede nu om hun vil blive sammen med dig - du er 20 år ældre end hende. Hun bør da få en abort.
Og så bør du være voksen og gøre alt for at hun igen får kontakt med sin mor. Hende kan kun ikke leve uden. Men hun kan leve uden dig!

Helt ret Kajsa
Kokkefar det har du sikkert helt ret i. Det er dog synd at siden skal bruges tilden slags provokationer. Kan han da ikke udtrykke sine fantasier i et pornoblad istedet for. Desværre bliver vi nok aldrig helt fri for den slags indlæg.

Det er da sole klart En moder
Da du mærkede følelserne for datteren, burde du være forduftet.
For fanden hun er 19 år. Tror du hun ville sidde som 80 årig og stadig græde over dig?

Det er dig der har handlet helt forkert.

Prøve at slå op i psykologi-bøgerne under "lolita-syndromet". På den måde kan du lære meget om dig selv.

Han er et paphoved Anonym
For han har sjovt nok slet ikke kommet med kommentarer til ét eneste af indlæggene.

JOH.... schatze
Han har svaret DIM .
Han hedder JIMMI !!!!!

syg familie katinka
noget er der galt med både manden, moren og datteren.
Normaltbegavede mennesker har almindelig sund fornuft og moralske grænser.
Det har den familie ikke

Buk den lige i neon en gang Umulius
Hvad er der dog galt med alle jer? I lammetæver den stakkels forelskede mand der går og glæder sig til at blive far!
Han har ikke gjort noget forkert, bare behandlet kvinder som de normalt behandler os mænd... Hvis hans forhold til "svigermoderen" var af sluttet da han indgik i et forhold med datteren kan jeg ikke se noget problem i det.

Til de 2 forelskede kommende forældre: HELD & LYKKE fremover.

psykopat! Gå i behandling kokkedal
man er psykopat, nar man ikke kender almindelige normer og grænser.
Sådan en som dig bør gå i psyk.behandling

en syg mands klamme fantasi? rytter
måske er det en syg mands fantasi om at have både mnor og datter sexuelt - fandme klamt

Normal begavelse... TIMM
Hvem definerer, hvad normal begavelse er? Hvad har begavelse med følelser at gøre? Er du rationel i følelsesspørgtsmål?
Jimmi

Highscore... Timm (Jimmi)
"Lad dog være med at svare det "Fjols", ..............
Umiddelbart kunne det godt se ud, som om rønnebærrene er sure for Sokkefar... Jeg kan se, du har en "highscore" på 53 på dine indlæg-alt´så hvor mange gange, de er blevet læst.
Måske nogen mener, DU er et fjols i stedet?
Jimmi

Forståelse... Timm
Tak for den lille solskinshistorie fra din egen familie.
Jeg er opmærksom på, at jeg har en form for øget forpligtelse til ikke at svigte hende-hvis man ellers kan tale om en sådan.
Endnu engang tak for en sober og fordomsfri respons :o)
Mvh Jimmi

BEHANDLING??? Timm
Jeg tror måske, du burde studere lidt semantik, før du udspyer din idioti i et offentligt tilgængeligt forum...
Måske man er kulturelt indskrænket, måske man er kulturelt oplyst, men vælger at følge sine følelser....
At de så kolliderer med en som dig, der ikke engang kender ords betydning, er så hvad det er... Psykopater har ingen empati og er ganske uinteresserede i andre mennesker, hvis de ikke kan have gavn af dem...
Klaphat..
Jimmi.

Afslutning... Timm
Forholdet var afsluttet, før jeg startede det andet forhold.
Tak for forståelsen og god vind fremover :o)

Mvh Jimmi

Selvindsigt, selvværd osv... Timm
Hmm... en ting står da i hvert fald fast. Tanken må have strejfet dit tankespind for at du kunne formulere den...
Hvad gør det så dig til??
J.

Læren om sig selv.. Timm
Du vil i hvert fald kunne lære meget om alt muligt ved at anvende din hjerne konstruktivt...
Min kæreste er hermed degraderet til en række tal, nemlig 19. Det har du, der ikke kender hende som person, vurderet i al din visdom... Den mening er da vist ikke meget værd. Hvis det overhovedet ER en mening.... Måske det bare er et postulat for at være med i den politisk korrekte klub.. men men men... Hvis du kan påvise følgende, giver jeg dig ret: At jeg udelukkende er faldet for hende pga hendes alder. At en ældre pige under ingen omstændigheder kunne rumme nogen af de samme kvaliteter og derfor er udelukket som muligf partner..
Indtil da... pas dig selv og dine fordomme.
J.

TIL (NÆSTEN) ALLE::::::::::::::: Timm
"Klam, svin, pædofil, psykopat gammel gris, tåbe."
Jeg burde have løn som terapeut for det indlæg, I så aktivt har kommenteret. Jeg skal lige love for, der bliver udtrykt nogen frustrationer der da....
Jeg savner lidt, at I kommer med egne holdninger og beskriver med egne ord i stedet for bare at slynge om Jer med mere eller mindre vildfarne tillægsord.
Man påberåber sig hurtigt den offentlige mening som referenceramme, og så er alt vel OK? Så er man med "de gode" og kan ånde lettet op igen....
Det der med at vurdere fordomsfrit, sagligt og bredspektret er ligesom ikke rigtig slået igennem....
Bare man holder facaden, er det helt ok... Skidt med, om man har hjertet med...
Jeg vil hellere gøre "det forkerte" med hjertet end jeg vil gøre "det rigtige" og være falsk.

Og til Jer, der ikke høre ind under denne kategori-
TAK for Jeres gode, saglige og konstruktive indlæg.

Jimmi

Du bliver ved nfha
Sæt Dig dog og spil på Din playstation eller gameboy, ligesom andre børn på Din alder. Du er afsløret, snothvalp.
Og husk Du skal op og i skole i morgen, og har Du lavet lektier ?.

Jo da Anonym
Jo, han har da så - jeg har da læst to til tre stykker fra ham - så på den igen - læs om :-))

I er sgu for naive Anonym
i er sgu ikke for kloge det er da løgn for der er da ingen pige på 19år der forelsker sig i en mand i 40erne . I fare op i en spids alle sammen brug dag jeres sunde fornuft .Bageren

PATETISK... Timm
Det ligger åbenbart udenfor dine talenter at kommentere mine postulater med direkte svar. Det er da en ærlig sag-at du så ydmyger dig endnu en gang med dine meningsløse rablerier, kan man undres over...
Angående skolegang, så er man jo aldrig for gammel til at lære nyt, siges der. Så op på hesten igen. Du kunne trænge til det.
Jimmi.

Så er det slut!!! nfha
Nu skal du i seng.
Jeg er selv 39 år, og jeg nægter at tro, at nogen kan opføre sig så svinskt overfor sin eks.
Så. Herut med dig og ind i seng.

Tja... Anonym
Nu kan hændelser jo heldigvis godt eksistere hinsides din forståelse...
Nu ved du jo ikke et klap om, hvad der er gået forud for det her, så du er jo på sin vis undskyldt.
Du sidder jo bare i dit lille hjørne og tiltusker dig lidt publicity.... det er ok.
Jimmi

alderen?? Anonym
måske er det ikke så meget det at du var sammen med moren først, som hun er sur over.. måske er det den store aldersforskel.. 39 og 19 det er 20 år..
men ellers kan jeg ikke se noget vildt galt i at det har været din steddatter..

Bu Hu Xsmoker
Bu Hu - Hulk Hulk
Svin

Ikke kun på film ! Marianne
Ja Jimme det er en svær en, men som overskriften antyder, er det ike kun på film det forekommer.

I kan ikke gøre så meget, Svigermor føler sig forsmået, det kan man måske godt forstå.....

Men hun burde unde dig og sin datter det bedste af alt, nemlig kærligheden, hun ville vel ikke være så tilfreds med at ha´en mand, som hellere vil datteren..hun må se kendsgerningerne i øjnene...og så ellers se at blive voksen.

Mit råd vil være, lad i fred en tid, sålænge det nu behøves..hun skla nok komme tilbage til virkeligheden når sårene er helet *S*

Held og lykke til dig og din udsøgte..og babyen når den kommer tl verden.
vh...

hvor er pigens far??? mrsmut
Helt ærligt, hvor er jeg glad for jeg i forvejen sad ned da jeg læste dette.. FØJ.

Du har været stedfar for en teenager fra hun var 15 år ca. Du ligger nu i med hende.. Har denne pige ikke en far,??..

Hvis jeg var hendes far, ville du simpelthen få en røvfuld af format..

Jeg er selv mor til en lille pige, men bor ikke sammen med hendes bio far, men med en anden.. Hvis dette skulle overgår min datter og mig, ville jeg nok også skærer hånden af manden som var min kæreste.. Men holde kontakt uden ham med hende...

For det er DIG som har fordrejet hendes lille uskyldige hovede. FØJ, håber virkelig du sover dårligt om natten og spejlene dugger når du kigger der i...

Og bild os ikke ind det først startede for kort tid siden... det har garanteret stået på endnu længere tid...Du burde have en straf.

Nu ik så gal, smiler! baremigann
Hej mutti.....nu ikke så gal, smiler. Prøv at se på debattøren som skrev indlægget. Han har overhovedet ikke reageret på de skrevne kommentarer. Tror det er en lille faker.

Men sådanne forelsker i faderfigurer forekommer, men holder sjældent i længden. Og hvordan skal han dog på sigt leve op til en så ung kvinde. Nej, de bliver skilt eller han dør i en tidlig alder af stress.

Fortsat dejlig dag

han har monster16
jo han har svaret tilbage flere gange...
lad dog manden være....

Se her Jimmi Gucci
Gid man kunne finde ud af hvor du var så man enten kunne give dig en røvfuld eller at man kunne melde dig ! Tror med sindsro man ville kunne sige du røg ind i kategorien pædofil ! Og spørgsmålet er hvor lang til hun gider dig , jeg mener når du er 60 er hun........ I guder hvor er du små begavet hvis du tror det går det du har gang i !!!!!!!! Men kig dig i spejlet og lev med det du har gang i , føj....

lidt om lovgivning... fyr 22
hmmmm..

Lille svar til den med pædofil.. Det kan kun lade sig gøre hvis den man laver overgreb på er under 15. men jeg vil give jer andre helt ret i, at det burde ikke forekomme i en normalt fungerende familie.Der er måske en smule begrebs misforståelse.. Jeg tror nu også han er en lille fuser og det er bare for at få lidt røre i debatten..

fyr 22

gammel stodder counterjk
du er da en gammel gris.
Det er da godt at du finder en du elsker, men da ikke dames datter, jeg kan sku godt forstå hun er sur på jer det ville jeg også være, men jeg kan ikke forstå at en pige på 19 år vile komme sammen med en gammel mand det er da klamt

ps. i skal da hvis lide få snakket om det her da

Så ikke.... baremigann
Havde ikke set, at han kaldte sig for Jimmi også, smiler.

Hvorfor lade manden være??? Tror ej det er meningen med indlægget.

TYR lbb51
Tillykke med scoringen TYR.
Er man lidt stolt?, det tror jeg nok man er.Svigermor har slået hånden af dig siger du!! Sådan går det når man har nallerne for langt fremme. NARRØV

Jeg er målløs Sanne
Jeg er dybt måløs over at der stadig er mænd med deres fulde fornuft (udadtil )tilbage, der viser sig at være komplet idioter. Helt ærlig hvad havde i regnet med ? Kærligheden ( den sunde ) er noget af det der giver en det mest holdbare punkt i tilværelsen, det der får dig til at fungere som en helhed. På lige fod med det kommer dine børn. Du har lige smadret en kvindes tilværelse ved at tage begge ting fra hende på en gang. Forestil dig at den lille du venter nu, om 19 år kom og fortalte at den var forelsket i din bedre halvdel ( ikke dens mor selvfølgelig )nå ja og så skulle de have et barn oveni, det måtte du lige tage med i farten. Alt hvad du selv tror, håber og lever for vil da vælte hurtigere end et korthus.
Jeg tror nok at i gør meget klogt i at holde en meget lav profil over for din "svigermor", hun skal have luft og spille rum til at bygge en ny tro op på tilværelsen.

Hvad andgår din kæreste, håber jeg virkelig hun ved hvad hun laver og at du ikke bare har fordrejet al logik ud af hende.

Og så håber jeg ellers at det er kærlighed der er imellem jer og ikke et tilfælde af alders skræk fra din side. Og lige det sidste....jeg håber ikke for dit vedkommende at der kommer en flot fyr på 20 og kabrer din kæreste og dit barn.

Held og lykke trods alt

Ulækker M.P.
Du er da for ulækker, find dig dog en på din egen alder..

Hørt Anonym
Heltenig Hørt

Skam dig!! baremigann
Hold da kæft, du er da for meget!!! Der er blevet svaret ud fra dine givende oplysninger. Men du søgte åbenbart noget andet.....søgte accept af din gøren og laden. Og alt andet som du ikke kunne bruge, skal nedgøres.

Skam dig!!

helt ærligt mille33
Så havde du vel ikke troet at hun udenvidere ville klappe i sine hænder og ønske jer tillykke med kærligheden vel???!!! for så er du nok lidt dummere end yoghurt...

i har truffet et valg som har nogle baske konsekvenser og det må i sgu bare få det bedste ud af.
når jeres forhold går i stykker (og det gør det en dag) så håber jeg bare at hun er så god en mor at hun lukker sin datter ind i varmen igen.

du har overtrådt en usynlig grænse.... man bliver ikke kæreste med, venners kærester deres tidligere kærester, heller ikke børn, stedbørn, stedforældre, bedsteforældre osv. jeg troede alle kende denne uskrevne lov!! dem der ikke gør må forvente øretæver....

sorry sådan er livet

mille

ligegyldigt mille33
jeg mener at det er fuldstændigt ligegyldt hvordan din ex har behandlet dig, det giver dig ikke ret til at score hendees datter. Jeg mener ikke du er en gammel gris for hvis det var en hvilken som helst anden 19 årig pige du havde gjort gravid så ville jeg ønske dig al mulig lykke med livet fremover. men det er en steddatter, sorry den går altså ikke.
Det er muligt du elsker hende og hun elsker dig men nope jeg tror ikke på at den holder...

mille

Typiske kvinde svar en mand
Gammel stodder, svin,.helt ærligt m.m. det er ikke særligt konstruktive svar alle mennesker kvinder såvel som mænd kan falde for en der er yngre dette er det er hans ekskones datter er selvfølgelig specielt men det rør ikke ved det er ikke hans datter. Hvorvidt de så kan finde ud af det er svært at forud se. Og hvor vidt mor skal acceptere det så tror jeg i skal give det tid hvis jeres forhold holder så bliver hun også overbevidst over tid. Det er noget pjat med at hun slår hånden af sin datter, hvis det ikke havde været hende så havde det været en anden, simpelt fordi at dit forhold til moderen var færdigt………..

FY FOR HELVED!! Anonym
Det er da godt nok klamt!!
1 : du er gået på omgang mellem mor og barn! FØJ
2 : pigebarnet er kun 19 år! OG GRAVID med DIT barn!! DU er sgu for gammel det det!! Du er jo dobbelt så gammel!

Tror pigen fortryder den tid i har været sammen, når den ene af jer ikke gider mere! Så har hun smidt sin ungdom ud, og brugt den på dig, men du bruger jo bare din MIDALDRE!

HVIS nu i bliver sammen til døden jer skiller, så husk på, at mænd ikke bliver så gamle som kvinder!
DVS at når du dør, skal hun gå og være enke i næsten 30 år!!!

Kan du virkelig byde hende det?

Barnet vil også blive drillet i skolen, når mor er så ung og far er SÅ GAMMEL!!

TÆNK DIG OM!

vågn op !!!!!!!!!!!1 hvor er i henne en mand
hver evige eneste dag er folk utro, eller flirter med kærestens venner m.m. jeg billigere det ikke, men acceptere fakta det sker og det bliver ved med at ske

Helt fint Anonym
Jeg synes det er rimelig klamt og jeg synes ikk at der kan kræves sympati fra morens side. Men voksne mennesker bestemmer selv. Ligesom homoseksuelle vælger deres liv.

Frastødende...... FØJ FØJ FØJ
Helt ærligt hun har været din "-datter" fra hun var 15 år, så hun er da uden tvivl forbudt område for dig. Jaah det kan da godt være at i mener at i er forelsket i hinanden, men helt ærlig der er altså nogle uskrævne regler om den slags ting, man røre ALDRIG sin kærestes datter, ligesom man ALDRIG røre sine venners kærester. Prøv og tænk på at du for altid er kommet imellem hende og hendes moder, deres forhold vil aldrig blive det samme igen. Men det er jo ikke sikkert at i to vil være sammen forevigt, men hvad så når det sker, og hun er desperat foro at få sin moder tilbage, det kan hun ikke.... Og hvem kan man så give skylden for det....??
Det skriver at ingen har spurgt til om hun nogensinde har været dig utro... Hvad kommer det egentlig sagen ved... Hvis hun måske har været dig utro, giver det så dig ret til at være hende utro også (og så endda med hendes datter, FØJ FØJ FØJ)... Hvis din eks-kæreste trådte i en hundelort så ville du måske også gøre... De der argumenter holder altså ingen vegne.. Jeg håber at det en dag går op for dig hvad du har gang i...
Efter min mening skulle du være begyndt at løbe lige så snart du begyndt at se på din nuværende kæréste som andet end en datter... Helt seriøst tænk over at hun var din "datter" i 4 år, det må da betyde et eller andet... Jeg kan slet ikke forstå at du ikke tænker på morens følelser... Jeg forstår hende ude mærket....

Duggede ruder... Marianne
Du er da en sand mester i fordrejneinger af virkeligheden...jeg tror du har et problem med duggede ruder, spejle og eller dien briller..

Magen til fordomme som du her beskriver, troede jeg var gået af mode....men du er en ad dem som holder dem i hævd.

Skræmmende padz
Det år du begyndte at komme sammen med datteren har været da hun fyldte 18? Var grunden til at du først slog så sent op med moderen at du gerne ville blive i datterens liv til hun blev myndig? Jeg synes godt nok det er skræmmende.

Aldersforskellen er for så vidt ligegyldig. Den er der jo i en del forhold.

Men pyhaaa... du er da ret ulækker. Hvis kærligheden ikke var der med moderen, hvorfor var du der så? En del af en lumsk taktik/plan?

Nå ja, men der skal to til at danse tango. Så datteren og dig må jo have været forberedt på at jeres lille ting, bliver til et meget stort problem for jer begge!

Men i skal da have held og lykke, selvom jeg ikke tror i får noget forhold nogensinde til moderen. Måske gør hun, når hun indser hvor meget hun savner sin familie?

kan være at eksen udnyttede dig, men alligevel Brittina
Hej Jimmi
Jeg er en Færing, som gerne vil skrive dig et par ord.
Jeg synes ikke at alle her har fordomme, og mener personligt at du er et ondt menneske, de kan bare ikke lide dine gøremål, og det kan jeg heller ikke.
Sådan som jeg læste teksten, sådan som du præsenterede hele situationen, så syntes jeg også at du var helt gal på den, at gøre din eks´s datter gravid, som kun har halvdelen af dine leveår. Hun har slet ikke samme erfaring til livet,som du har. Nu skal hun som 19-20 føde dit barn og så er hun bundet af det for resten af livet. Jeg håber ikke du tager det ilde op som jeg skriver, fordi jeg mener dig det godt. Jeg vil bare håbe at jeres fohord vil holde i lang tid da i nu skal til at blive forældre. Godt nok var jeg også 20 år da jeg blev mor, og havde min dejlige kæreste som er 3 år ældre end mig, som jeg nu er gift med, men vi boede ikke samme sted som vores forældre og derfor kunne det blive ret kedeligt at skulle sidde hjemme hver eneste aften, når man var ung og ville en tur i biffen, fordi vi ikke kunne skaffe en babysitter.
Så det tror jeg vil blive rigtig hårdt for din kæreste at ikke have en mor der støtter hende. Nu 2 år senere bor vi i samme by som vores forældre, vi kommer fra samme by mig og min mand. Det er virkelig dejligt at kunne ringe til sin mor eller sviermor som glædeligt kommer og passer vores 2 årige søn, så vi kan komme ud at hygge os en gang imellem. Sådan kommer det nok aldrig at være med dig og din sviermor. men datteren har så valgt dig frem for hendes mor, så hun må bare finde sig i at moren ikke vil vide af hende. Hun kommer altid at have et skævt udtryk når hun ser jeres barn. Inderst inde tror jeg at hun bliver ked af det, fordi trods alt så elsker en mormor sine børnebørn, og så hver gang hun ser det husker hun at det er dit barn. Jeg forstår hende godt at hun ikke gider at have noget med jer at gøre.
Jeg tror ikke at du har ret til at være så vred over alle de indlæg som er blevet skrevet til din tekst, fordi at du har selv skrevet din tekst på en måde, at alle vil misforstå den. du siger ikke noget som helst om at din eks har gjort noget ondt mod dig, du skriver bare hvad du har gjort mod hende. så hvis du vil retfærdiggøre dig selv, må du altså finde på noget andet at skrive. Hvis det var at eksen var en slem person som kun ville andre ondt, så ville man måske forstå hvorfor en 19 årig pige falder for en som dig( dobbelt så gammel), og ser dig som en redning fra hendes mor.
Jeg duer ikke at se en anden vinkel for at en 19 årig skal falde for en 39 årig mand uden at hun virkelig har noget imod sin mor, jeg tror næppe at hun gjorde det mod sin mor hvis hun rigtig elskede sin mor. ellers er der bare noget helt galt i hendes øverste etage.
Nå, nu skal jeg slutte. men du er velkommen at kommentere det jeg har skrevet, så jeg bedre kan forstå jeres historie.
Hilsen Brittina

Kunne du ikke padborg1
tage og moderere din udtalelser lidt.
Kærlighed er ikke "klamt" og "helvede" hører hjemme blandt gadedrenge - men sådan en er du måske.
Min mor var kun 19 da hun blev gift med en der var 16 år ældre. Han har været min far i 51 år og jeg har ALDRIG været flov over ham eller min mor for den sags skyld.
Lad være med at være så katagorisk - hvis han skulle dø før hende, er der da ingen der siger hun skal være enke til hun dør. Man har da hørt om folk der bliver gift igen efter en ægtefælles død.
Jeg håber du, trods alt, har et nogenlunde liv.!!

kærlighed har ingen alder? melcor
Mener du selv det? Kan du ikke se, at 20 års forskel er liige stor nok? Specielt, når hun kun er 19?

For mig, ændre alders grænsen sig i takt med ens alder. eg syntes for et eksempel, at der er ok for en 40 årig, og en 50 årig er være sammen.. der er 10 års forskel.. Tænk lige på dine 20 års forskel.. Når man så tager den 10 års grænse ned i hendes alder: 19 år.. så bliver det 29 år, eller 9 år. Det er direkte klamt. Og tænk stadig på, at du har 20 års forskel mellem jer!

Aldersforskellen mellem hende og barnet, bliver mindre eller lige så stort som alders forskellen mellem hende og dig. Du kunne jo havde været barnets morfar!

Jeg syntes det er helt igennem perverst og klamt.

Med det sagt, så syntes jeg også at det er underligt at du ikke kan forstå moderen, din eks. Er det ikke lidt åbenlyst, hvorfor hun reagere som hun gør? Hvis jeg var hende, havde jeg meldt dig til alt muligt.. politi, psykologisk hjælp, o.s.v.

Prøv at se lidt mere realistisk på tingene. På jeres alders forskel, og på hvordan, din eks. måtte føle. Det kan være det går op for dig, hvor fucked up, du egentlig er.

Undskyld sproget.. men du grænser MEGET op til en pædofil, og dem har jeg intet til overs for..

PÆDOFIL???? padborg1
Kom igen når du kender betydningen af de ord du bruger.
Man kan næppe beskylde en 19 årig for at være et barn.

Nemt at forstå! Anonym
Det er da meget nemt at forstå! (Sviger)mor føler sig totalt bedraget, og forståeligt nok...

Hvis du var løbet med f.eks. hendes veninde, ville du så forvente at hun stadig havde lyst til at tale med jer?

Nu er bedraget meget værre. Det er hendes datter. Hendes eget kød og blod, der har svigtet hende -foruden dig. Klart at hun vil holde sig langt væk!!!

Giv det tid, måske det bliver bedre med tiden, men det ER en stor mundfuld for den stakkels kvinde

Jeg er 19 år coward
Og jeg kan slet ikke forestille mig hvad jeg dog skulle have til fælles med en 39 årig mand, som ville kunne danne grundlag for et kæresteforhold.
Det at hun er gravid, gør naturligvis at der altid vil være en forbindelse mellem jer, hvor det nok ville have været lidt lettere hvis hun ikke var gravid.

Jeg havde engang en kæreste vis far var blevet forelsket i sin svogers hustru, de blev gift mens jeg var sammen med sønnen.
Det virkede ret mærkeligt på mig, at min kæreste dermed boede sammen med sin far, sin onkels ekskone og sin fætter...
Men på en eller anden måde lyder det bedre end i dit tilfælde.
Hun var jo din steddatter. At hun fik følelser for dig var uheldigt, men at du gengældte hendes følelser er uacceptabelt.
Ikke for at nedgøre hende eller jeres forhold, men alene tallene for skilsmisser, for folk der bliver gift før de er 25 er omkring 50% - i er jo ikke gift, men statistik er jo naturligvis nødt til at bygge på tal, og der findes ikke rigtigt tal over kæresteforhold der går i stykker.
Sørg for at jeres barn ikke kommer til at lide under jeres beslutning i fremtiden, det er alt jeg tør håbe på.

HELT ÆRLIGT!! Panda
Jeg forstår dig godt med alt det her.. men du skulle nok ha' tænkt dig bedre om hvordan dette ville ende...det ville en hver ha' gjordt, hvis de var i sådan en krise...
du er 39 og er voksen du bliver forelsket i din "sted datter" som kun er 19 du gør hende gravid tænk dig lige om hun er herre ung...der er stor alders forskel...prøv at tage en kigger fra din "sviger mors" synsvinkel så ville du nok forstå det hele meget bedre...og hvorfor hun har slået hånden af "jer to".
først er i to sammen bagefter sniger du dig ind på "sted datteren" og er sammen med hende...Din "sviger mor" føler at du nærmest har forrådt hende som du nok har gjordt..og sted datteren er ung og du har taget hendes sidste teen år fra hende og gjordt hende til mor måske er hun glad måske ikke...moderen som du har "Forrådt" føler nok også du har stjålet hendes datter fra hende...hvis du havde blevet sammen med moren og aldrig havde sniget dig ind på datteren var du nok sluppet for alt det her pis...ikke?...held og lykke med at få rede på alt det her:)


Panda..

og jeg skrev endda med stort melcor
jeg skrev NÆSTEN pædofil..

uanset hvad, så er 20 års forskel klamt.. i MINE øjne.. MINE!!

MIN mening..

So what !? Anonym
Jeg synes at det kan være fløjtende ligegyldigt hvor stor aldersforskellen er mellem to som elsker hinanden!!
Der er 15 år mellem mine forældre. De har selvfølgelig haft deres op- og nedture, men det har virkelig aldrig været på grund af deres alder!
Jeg håber for jer, at i virkelig har tænk over situationen og overvejet grundigt for og imod, inden i kastede jer ud i det. Jeg kan nemlig sagtens sætte mig ind i din ekskærestes situation - for det er jo det hun er. Jeg ved at det er blevet sagt, men det er jo aldrig nemt når kæresten smutter med en anden. Og hele situationen bliver jo ikke nemmere af at det er hendes egen datter du har valgt at blive kæreste med.
Din nuværende kæreste må enten vælge mellem dig eller sin mor, og det ser jo ud som om hun har valgt dig. Normalt ville jeg ikke mene at man burde vælge på den måde, men denne situation er lidt speciel. Jeg ved at det sikkert gør ondt, men i må nok indstille jer på at hun ikke vil tilgive jer.
Det tror jeg aldrig jeg selv ville være i stand til.

Målløs Trille
Jeg var godt nok lidt målløs over dit indslag.
Det som chokerer mig mest er din naive forestilling om at din ekskæreste bare skal acceptere hendes/jeres situation.
Det kan godt være hun med tiden kan se jer i øjnene, men lad dog lige hendes sår hele, for de er store, dybe og vedvarende.
Prøv at forstå hende.

JAAHH Panda
jeg er TOTAL enig med dig...

panda...

Hvad havde du forventet? NNN
Du siger du bliver dømt af folk der ikke kender alle omstændighederne.
Hvad havde du helt ærligt regnet med efter dit indlæg? Du bliver selvfølgelig dømt på det du skriver, det du har valgt at fortælle omverdenen.
Du kunne jo bare have holdt historien helt for dig selv. Hvis du havde håbet på større forståelse burde du nok også have udvidet din artikel en del, og fortalt om alle de intriger du her hentyder til, men som du iøvrigt ikke behandler videre...
Det er ikke særlig troværdigt.
Og hvis moren har handlet irrationelt (?) efter jeres lille lovestory, så er det da fuldt ud forståeligt.

Jeg synes du lyder som en meget lille mand og jeg har helt ærlig ondt af din kæreste (og hendes mor). Jeg er selv en ung pige og betragter mig selv som rimelig selvstændig og tror derfor ikke jeg ville falde for min mors eks af alle mennesker, men jeg kan godt "forstå" at en ung, måske lidt usikker pige kan få fordrejet hovedet af en ældre fyr. Jeg har prøvet at blive lagt an på af ældre fyre (div. arbejdsgivere og en klaverlærer!) og jeg synes helt ærligt det er klamt. Men, jeg håber for jer at det er en anden historie.

I må i hvert fald forstå at I ikke sådan lige kan få din eks/hendes mors velsignelse.

Jeg tror heller ikke du kan erstatte din kærestes mor. Stakkels pige. Som 19-årig skal man jo først til at flytte hjemmefra og opleve verden.

Man kan selvfølgelig håbe det hele er opdigtet.

De andre gjorde det også... SmilendeSanna
Men blot fordi de andre gør noget, gør det ikke mere rigtigt, at "du" også gør noget forkert. Kort sagt, man skal ikke være lige så dum som de andre...

Det var IKKE slut En moder
Skrev du ikke lige at I stadig boede sammen.
Altså var det ikke slut, før du startede det andet.

I boede altså udner samme tag mens du officielt boede sammen med moderen og var startet forhold til datteren.

Kan du ikke selv se det?

jeg har det fint fint du Hellemus82
jeg har faktisk et fantastisk liv!
Jeg er forlovet med en dejlig mand, som er 3 år ældre end mig. Vi bor i hus, og har det dejligt sammen.
Jeg er igang med en fantastisk uddannelse.
Hvordan går det da dig?

helle

Venter på far? Vandaliah
Hej Jimmi.

Er din nuværende kærestes far inde i billedet?
Eller kan det være at hun har savnet kontakt med en faderfigur så længe/meget at hun, efter du kom ind i hendes og moderens liv, blev tiltrukket af trygheden i jeres fader/datter-agtige forhold?

Havde I et forhold som mindede om en fader/datter-relation? Eller var I nærmere venner?

Muligvis er hun blevet jaloux på det forhold du havde til hendes mor. Hvis hun ikke var særlig erfaren på kæreste-området dengang kunne du virke som den perfekte mand (far?).

Var du hendes første?

sådan kan det gå???? Michelinpigen
Hej Jimmi...
Sikke da noget....!!!!
Først vil jeg da sige tillykke med at du skal være far, men det er jo nok ikke den rette du skal have det med......
Jeg vil hverken kalde dig for gamle stodder eller andre ulækre ting, idet at kærlighed ingen grænser har.
Men når det så er sagt, vil jeg sige at du har været respektløs over for hendes mor(din ex)...!!!!!
Kan du se det fra hendes synspunkt?????
At i har haft et forhold, og at du så bagefter vælger den yngre udgave af hende, virker virkelig nedsættende for hende tror jeg.....
Prøv at forestille disse tanker der farer rundt i hendes hoved???? Var han kun sammen med mig p.g.a min datter?? eller var de sammen imens vores forhold stod på?? o.s.v...
Du har jo stemplet dig selv, ved at vise at du ikke kunne være voksen nok til at sige nej tak, uanset hvor dejlig datteren så end er.... i kunne i det mindste have ventet??????
For er hun ikke kommet over dig, så må du selv kunne se at det er en stor torn i øjet og i sjælen for hende.....
Hvad med din kæreste, har hende og moderen haft et dårligt forhold, siden hun kan finde på at trække hendes mor helt derned i sølet????
Jeg kan godt se, at nu skal i have barn og få jeres liv til at fungere....... desværre er oddsene allerede nu, at det holder ikke med jer.....!!!!!
Først og fremmest p.g.a. forholdets måde at starte på, og fordi din eks. vil være et bestandigt problem for dig/jer........'
I vil adrig selv glemme dette, og hendes mor vil ihvertfald aldrig............ og desværre for pigen(din nye kæreste) vil hun ikke kunne få det godt med sin mor før du er ude af billedet....
Du er roden til deres problemer og jeg tror at i sidste ende vil blod være tykkere end vand.........
Hvem ved??? måske er pigen ikke så moden alligevel???? det kan være at hun tager røven på dig, og at du i sidste ende vil føle, at dette er dit værste mareridt......
Sikke en kattepine, men i har selv rodet jer ud i det og må selv finde ud af det......
Jeg håber at selvom du ikke har båret dig voksent ad indtil videre, at du måske voksent kan få tacklet problemet på en fornuftig og værdigt måde....
Ikke mindst af hensyn til dig selv, men allermest med henblik på din eks.......????
At du kunne gøre det!!!!!!! :-(

Kærlighed Diana
Kærlighed er en underlig lille sag, som aligevel fylder så meget i vores hverdag, hele livet igennem. Hvem ville være et helt menneske uden? - Måske de før omtalte psykopater?! Men hvilket andet menneske? Desværre kan vi ikke selv vælge hvem vi føler for og hvornår disse føllser opstår. Og hvad er dejligere end gengælt kærlighed? Kærligheden sårer, mange gange synes vi det er den forkerte der bliver ramt, men hvem er vi egentlig til at konkludere dette?

Lad kærligheden blomstre, glæd jer over det lille ny væsen I snart vil sætte i verden og giv det tid. Ingen mor (der elsker sin datter - som de fleste mødre gør) vil skære hånden af hende for evigt. Men det er klart hun skal have tid, man har lov at være egoistisk og have ondt af sig selv, indtil såret begynder og hele og man måske finder ud af at man bliver nødt til at komme videre, samt lægge gamle ubehageligheder på hylden.

Jeg håber alt udvikler sig til det bedste for jer.

Pænt tak :o) JIMMI
For dit indlæg. Jeg søger ikke bare billigelse af, hvad jeg har gjort. Mere fornuftsbaserede kommentarer som dem, du leverer-og endda i en sober tone.
I princippet er det også underordnet i den her sammenhæng, hvorvidt min eks-kæreste har lavet noget eller ej. En kommenterer det endda ud fra det gamle princip om, at den enes fejl ikke retfærdiggør den andens. Interessant vinkel-blot ikke det, det drejer sig om. Jeg skrev, at folk drog konklusioner på mangelfuldt grundlag.
Du gør ikke dig selv bedre end du er, men begrunder fra dit eget perspektiv, hvorfor du mener som du gør; og sætter endda også lidt langtidsperspektiver på.
Stor respekt herfra og et ønske om en god week-end og god vind fremover.


Jimmi

Det er svært!! aljh@sol.dk
Til Jimmi!!

Det er meget svært, for både din kæreste og for hendes mor. Personligt ville jeg også have svært ved at accepeter at min datter var fundet sammen med min "kæreste". Men kræligheden har ingen grænser, hverken alder, køn, datter eller søn, mor eller far.
Man skal lære at accepterer ting som de nu engang er, vi lever jo kun en gang.
Så din svigermor skal lære at accepeter at det ikke blev dig hun skulle leve rasten af sine dage med, men at det blev hendes datter, for hvis hun virkelig elsker både dig og hendes datter, giver hun jer også sin accept på et tidspunkt.
Men man skal nok ikke forvente at det bliver hurtigt, men jeg er overbevist om at hun nok skal tilgive, når nu hun bliver mormor.

Jeg ønsker alt muligt hele og lykke til din lille familie.

Med venlig hilsen

Anja

Dejligt JIMMI
At en pige også kan se det fra andre vinkler end den traditionelle herinde.
Tak for de dybe tanker og de søde ord.
Alt godt fremover.
Kærlig hilsen Jimmi

Flotte ord AchtungBaby
Kære Jimmi
Et er sikkert. Du forstår at bruge ordet. Normalt kommer denne slags indlæg fra mindrebemidlede tumber, men det synes jeg dit indlæg viser, at du ikke er. Men - for der måtte komme et men. Din version af virkeligheden er ikke korrekt. Det er rigtigt at folks reaktioner er fyldt med fordømmelse og forargelse, men det er fordi din handling strider mod vores kultur og selvforståelse. Du stiller spørgsmål ved en adfærd der gennem tusinder af år har været fast del af vores samfund, på lige fod med reglen om at slå ihjel. Man må ikke have sexuel samkvem med sin egen datter. Og nej ... det duer ikke, at det er din steddatter. Hendes kærlighedsforhold til dig er baseret på falske forudsætninger. Hun har gennemgået puberteten med dig ved sin side, og hun har et trygheds- og afhængighedsforhold til dig som gør, at hun ikke er i stand til at handle rationelt, når du gør tilnærmelser. Derfor er det dit ansvar som voksen at forhindre situationen i at opstå. Du kan ikke retfærdiggøre dine handlinger ved at dømme resten af samfundet som reatktionære og fordomsfulde, for det er dig der har trådt ved siden af. Al adfærd kan ikke undskyldes med samfundets intolerance. Det du har gjort er forkert, og jeg tror dit ønske om at få det behandlet her, og din trodsreaktion er et udtryk for din egen tvivl og din egen samvittighed, der godt ved, at du har gjort noget forkert.

Held og lykke

Anja JIMMI
Hej Anja.
Tak for dit indlæg, den gode tone, dine tanker og lykønskninger :o)
Rigtig god week-end.

Jimmi

Far.. JIMMI
Hej.
Hendes far bor i en anden by, men hun ser ham da jævnligt.
De overrender ikke hinanden, men har, efter min opfattelse, et godt forhold til hinanden.
"Eller kan det være at hun har savnet kontakt med en faderfigur så længe/meget at hun, efter du kom ind i hendes og moderens liv, blev tiltrukket af trygheden i jeres fader/datter-agtige forhold? "
Det tror jeg ikke er tilfældet-dog tror jeg ofte den slags er ubevidst, og det kan derfor være svært at be- eller afkræfte.
Jeg har ikke selv børn, så jeg kan ikke svare på den med strukturen i relationen.
Et bud vil nok være midt imellem.
Dine to sidste spørgsmål under et: Hun har vist prøvet det, hun skal prøve på den front, tror jeg. Håber du forstår, uden at jeg bliver vulgær.
Såfremt jeg havde været den første, ville jeg have slået bremserne hårdt i. Der sætter jeg alligevel grænsen, kan jeg godt mærke.
Men interessant problemstilling.
Jimmi

nej nej coward
det har ikke en skid med kultur at gøre... det har heller intet at gøre med (uretmæssige) fordomme.
Det er ganske almindelig etik or normer.

Forvirret....!!! HMMMM
Du skiriver at hvis du havde været hendes første så havde du sat grænsen....
Du mener altså at du overskrider en grænse ved at være hendes først.. Men ikke ved at være sammen med din kærestes datter..
Hvorfor ville det ha' ændret situiationen ved at du var hendes første...???
HMMMM.....

Brittina igen Anonym
hej igen
hej vil bare sige jeg er glad for at du svarede mit indlæg. Jeg håber for jer begge to at i vil holde sammen, for jeres barns skyld og give det en god opvækst.
Jeg ved godt at du tænker meget på hvad du har gjort forkert, men det bliver du også nødt til at lægge bag dig, sådan at du og din kæreste sammen kan glæde jer til at jeres nye lille baby kommer i verden.
Jeg ønsker jer held og lykke fremover.
Du skrev at jeg ikke gjorde mig selv bedre end jeg er ved at skrive det indlæg, detvar heller ikke min mening, fordi jeg, ligesom dig og alle de andre inde i det her debat emne ikke er perfekt og gør fejl, man skulle næsten tro at alle troede de var perfekt i deres ejne øjne som de kritiserer hinanden.
Men jeg ønsker jer det bedste fremover.
ps. jeg ønsker også jer en god weekend.
Hilsen Brittina

Hvorfor! Anonym
Hvorfor være så uansvarlig at sætte et liv i verden,når hele situationen er så uafklaret.Jeg mener at, når dig og datteren har svært ved at håndterer forholdet til moren/eksen(og omvendt),hvorfor så i alverden sætte børn i verden????
Jeg synes at,ikke kun forholdet til datteren,men at det næste skridt i/du har taget om at sætte børn i verden,ligegyldigt om det er med vilje eller ej,siger noget om din/jeres uansvarlighed.Mest af alt synes jeg at, ansvaret ligger hos dig du er trods alt den voksne.
Det kunne være sjovt at hører lidt mere om hvad du tænker!!!!!!

nej nu har jeg sgu da aldrig...... rikke.kramer
Du skriver at du har forelsket dig i din papdatter og nu venter barn, og så tror du at I kan få lidt medlidenhed her ALDRIG i livet- du mener ikke problemet er jer, gu er det så, og ved du hvad, når hun bliver 30 vil hun glemme dig for der er du en halvgammel stodder på 50. Det er IKKE unfair at hun har slået hånden af jer, det DU har gjort er unfair, og hvis tilfældet var at din eks. ville kunne se det fra jeres side, ville hun da være dybt unormal, ingen kvinde ville finde sig i sådan en behandling, jeg kan godt forstå at du kalder dig for The Wrong 1 det er dejligt med lidt selverkendelse-for det passer da.Jeg håber at du og din papdatter sidder tilbage med en rigtig dårlig smag i munden, andet har I ikke fortjent. En ting til sidst:STAKKELS STAKKELS barn der kommer til verden.

Sket er sket! D.e.h.
Tjaa... Der er jo faktisk ikke så meget at gøre?! Sket er sket.. Man må så bare leve livet og være gode mod hinanden! Men husk lige at "svigermoren" jo faktisk er DIN eks-kærste! Ö

Vil du så også forgribe dig på jeres kommende datter? summa sumarum
du har jo forgrebet dig på din daværende steddatter

summa sumarum: DU ER EN KÆMPE GRIS!

Hvorfor denne debat? rikke.kramer
Sig mig lige; hvorfor i alverden du har skrevet indlægget fra starten, du er jo en taber, havde du virkelig regnet med opbakning. Uanset hvad grunden er, om eksen har været dig utro (hvilket man måske godt kan forstå, afstumpet som du er) eller bedraget dig for penge op i røven med det, min oprigtige mening er at DU har handlet forkert, du kunne have taget dit gode tøj, og være skredet, men ligefrem hævne sig på den måde, det GØR man bare IKKE

Røvrendt??!! Anonym
Hej Jimmi,

Nu skal jeg være den sidste til at dømme nogen, men synes du det er så unaturligt, at svigermor føler sig røvrendt? Jeg mener, hun scorer en ny mand, og så stikker han af med hendes 20 år yngre datter og gør hende ovenikøbet gravid!! Jeg tror selv jeg ville være ret træt af det, MEN igen på den anden side, er det da frygteligt synd for pigen, som nu åbenbart har mistet sin mor.
Jeg kan forstå, at moderen har svært ved at forhold sig til det, men ligefrem at slå hånden af sin egen datter, ville jeg nok kalde en overdrivelse. Men mon ikke hun vender rundt igen, når datter dukker op med en lille ny?
Under alle omstændigheder, er det vigtigste nok, at du er der for pigen og støtter hende fuldt ud. Det må være hendes forhold til sin mor, der er vigtigst at få genoprettet, og så må du selv affinde dig med, at du nok aldrig rigtig kommer i kridthuset...

Det er en typisk reaktion synes jeg, som jeg virkelig ikke forstår: Hvis ens kæreste stikker af med ens bedste ven/vendinde, hvorfor bliver langt de fleste mennesker så mest sure på vennen/veninden (eller datter/søster/bror...) og ikke på kæresten??! Kærester kan da erstattes (selv om det er hårdt), men hvad med ens famile/venner... Jeg mener bare, at i længden ville det nok bedre lønne sid at tilgive...

Eller hvad?

hej jimmi Anonym
Jeg vil gerne vide hvad du tænker og føler når de herinde omtaler din pige som steddatter????? jeg troede ikke jeg havde fordomme men det her fik dem frem i mig for hun er jo faktisk din steddatter. En ting er at gå til konens veninder efter et brud men du har jo været i pigens liv da hun stadig var en lille pige og ja hun er voksen nu,men du var jo en slags far for hende og de føelser kan da ikke bare slukkes kan de???? jeg holder med de mange andre som mener du er lidt en gris og det der er værre men ved også at du ikke kan bruge de ord til noget jeg har selv haft en papfar og det løber mig koldt ned af ryggen at tænke på ham son andet end min mors exkærste og jeg tror at min mor ville dø hvis jeg var sammen med ham selv efter 3 år hvor de ikke har været sammen men hvor er jeres respekt for den stakkels mor???? du nævner hende ikke som god eller dårlig og det er også underordnet for jeg mener i mangler respekt for hende
god weekend trods alt


og pas nu på det ikke rammer den lille (jeg ville nok få en abort hvis det kan nåes)

du kunne.............. ...........................
det er direkte ulækkert, du kunne være en stedfar der begik overgreb

Det ville svare til... Jacob-ham-selv
Hallooo. Du skulle måske også prøve at se det fra hendes side.

Lad os sige at: Du har en søn der render med din kone som du elsker højt.
Joh, du ville nok også føle dig røvrendt, men selv hvis du var en meget tilgivende type så kunne det stadig være pisse hårdt at se din ex-kone enten alene eller sammen med din søn.

Der er mange opskrifter på at blive uvenner med sin sviger mor men denne er ... noget rod.

Sådan har din ex kone det nok nu.

Men øøh det er da fedt at i er glade for hinanden og hun er gravid, lad nu ikke mor/svigermor/ex-kæresten ødelægge jeres forhold.
Over and out.....

ETIK::: Jimmi
Ok, wise guy>>>
Etik og normer opstået hvorfra? Vedtaget og/eller accepteret af hvem og i hvilken sammenhæng?
Her tænker jeg på den sammenhæng der, for at dit indlæg kan være sandt, eksisterer parallelt med og uafhængigt af kulturen... Almindelighed er også et kulturelt betinget begreb... Tror lige, du skal finpudse din semantik inden du kommer med dine platheder....
J...

Lidt efterårsvarme... Jimmi
Bragte du forbi mit lille hjørne af verden endnu en gang :o)
Jeg er ligeglad med alle de snævertsynede individer, der går i selvsving af deres politiske korrekthed.
Jeg er ret overvældet over det antal, der har kommenteret mit indlæg, så jeg vælger med omhu, hvem jeg svarer.
Du virker, som om du har et hjerte af guld.
Alt det bedste til dig.
Kærlig hilsen Jimmi.

sandheden Mikael
Syntes du selv det er særlig smart at kede offentligheden med dine ynkelige og ikke mindst pinlige problemer? En mand på din alder burde vide bedre! En ting er at problemet er opstået, men at du ligger det ud på nettet tyder næsten på du på en eller anden måde er stolt af det... jeg kender typen... big player, 39 årig mand player 19 årig ho... nej nej nej. Hold da kæft du er utjekket... not cool

Hej Jimmi... Anne 15!!!!
Nå du troede nok det blev en god mail.. Hvaaa Jimbo... Men der tog du nok fejl..Ha Ha TABER!!!!! En humoristisk indstilling er den eneste måde at takle en selvophøjet person som dig på... Det er jo spild af tid at diskutere med dig... Det er meget muligt du er en intelligent velformuleret person, men du er sku for taber agtig... Træls ting hva Jimbo... Det kan man sku aldrig ryste af sig!!! He He...

Kapitulering... JIMMI
Tænk sig-hvis du havde holdt dit ynkelige indlæg for dig selv, var der en hel masse Sol-debattører, der havde undgået at se din dumhed og dine projicerede komplekser på skrift...

Nå du troede nok det blev en god mail.. Hvaaa Jimbo... Men der tog du nok fejl..Ha Ha TABER!!!!! En humoristisk indstilling er den eneste måde at takle en selvophøjet person som dig på... Det er jo spild af tid at diskutere med dig... Det er meget muligt du er en intelligent velformuleret person, men du er sku for taber agtig... Træls ting hva Jimbo... Det kan man sku aldrig ryste af sig!!! He He... Fra en ende af....>>> Det hedder tackle, taberagtig i et ord og så hedder det sgu, når det er et bandeord/en besværgelse.
.... Og så har jeg endda undladt kommafejlene...
Hvis jeg er taberagtig, hvad er så du, der gider kommentere det og ikke kan formulere sig korrekt?
Jimmi

SYNTES??? JIMMI
Jeg kommer helt i tvivl om, om du vil vide, hvad jeg syntes eller hvad jeg synes???
Angående typer, så er det jo rigtig svært at gætte din type... ca 19-23 år, flokdyr, ingen selvstændig mening og flyder med strømmen....
Lær dog at formulere dig koncist og bruge dine egne gloser, amøbelignende flokindivid.
J....

ACHTUNG UND RESCHPECHT JIMMI
... Sådan staves det naturligvis ikke....
Tak for ordene i din indledning; og en gensidig respekt herfra. Jeg vil slet ike gå ind i, hvorvidt min version af virkeligheden er korrekt eller ej. At komme ud i lange postulater refererende til eksempelvis Platons hulelignelse og Kierkegaards citat om hjælpekunst vil være for meget. Dels på grund af den begrænsede vigtighed af, hvorvidt jeg har ret eller ej-og dels for ikke at smide benzin på det bål, der er tændt.
Jeg tænker på de lettere imbecile individer, der kommer med diverse, ubegrundede og perfide indlæg.

På trods af min uenighed med dig, vil jeg sige, du formulerer og begrunder dit synspunkt flot og præcist.
Stor respekt herfra og god weekend.

Venlig hilsen Jimmi

Hmmmmmmmmmmm! UndreSig
Jeg synes selv du er "flink" til at komme med dine form for frustrationer. Du sviner jo selv folk til. Du kom med et indlæg - iøvrigt under navnet "The wrong 1" så kom der godt nok nogen ?? efter.
Men når du kommer med et indlæg må du jo tag det sure med det søde. Folk har jo deres mening om det du spørg om. Og du svare bestemt ikke dem alle - hvilket jeg godt kunne savne.

Forbrydelse coward
Ordblindhed og mangel på grammatisk viden er ikke nogen forbrydelse, tænk hvis alle der ikke kunne skrive, som du vil have det, ikke måtte ytre sig... ja så kunne velformulerede/veluddannede mennesker boltre sig.
Jeg synes det er godt, at der er plads til alle, for alle har jo en mening om alting ;)
Jeg lærte fx aldrig korrekt tegnsætning, fordi jeg blev uddannet med grammatisk komma og fik dernæst smidt 'det nye komma' i ansigtet. Men det stopper mig alligevel ikke i at skrive nogle indlæg på soldebatten :D

Man lærer hele livet + øvelse gør mester

RESPONS TIMM
I store træk er jeg helt enig med dig-blot tror jeg, du glemmer at se tingene i perspektiv.
Som du måske har bemærket, blev jeg svinet til på en plat og perfid måde. Hvis du så replicerer, at den ene fejl ikke retfærdiggør den anden, kan jeg jo passende sige, at målet helliger midlet.
Håber det forklarede lidt.
God weekend
JIMMI

Hej igen Jimbo!!!! Anne 15!!!!
Dit svar er SKU endnu et glimrende eksempel på hvor taber agtig du er. Tænk sig at gå op i stave fejl og grammatik. Lær dog at bruge forståeligt tale sprog, i stedet for det bæ sprog du skider ud af den lille røv midt i ansigtet... fesser jimbo... WEEEE sikken taber du er...

tapping Streng herre
ohhhhh year jimmi boy bare gi hende noget elefant slange, hele armene.. et ordenligt trut i trumpeten! flæk hende, your the man motherfucker, tapp tapp tapping on heavens door med din store rutinerede grevlinge penis.... hahahahahahah, det er sku for godt! Hvad med en lille trekant med svigermor i centrum for at bløde hende lidt op

Tak for alle mailene JIMMI
Jeg vil bare lige sige tak for alle svarene. Og for alt opbagningen. Specielt tak til streng herre med indlæget tapping, øøøøh det er faktisk meget sjovt du nævner min penis, den er nemlig en mellemting mellem en gigantisk elefant slange og en grevlinge kølle; mere præcist, en lang tynd rosin lignende genstand

Respons>>> TIMM (A DISGUISED J....)
At du har en forventning om, jeg skal svare alle, skal jeg vel ikke ligge under for...
Dels er der tidsfaktoren, dels er mange så usaglige, jeg ikke gider kommentere dem...
I øvrigt undres jeg også.... Nemlig over, at du ikke sætter dig ind i sagen, før du kommenterer den.
De, der er uenige med mig, har jeg svaret, i et vist omfang, i en sober tone-såfremt henvendelsen fra dem har været af seriøs karaktér.
Nogen af dem er signeret Timm, da jeg ikke kunne skrive under med Jimmi.
I tilfælde af, du selv ville svare folk, der f eks. kalder dig klamme svin osv., kan jeg jo også undres over det.... men sådan er der jo så meget...
Jimmi

I kan ikke skelne løgn fra sandhed beritom
Ikke en gang svare manden nogen tilbage i det her oplæg, men i plumper snotdumme i med begge ben.....så læs her det er løgn hvad the wrong 1 skriver

JIMMI JIMMI
Jeg har lidt svært ved at få noget ud af dit vrøvl, men jeg tror nok, det var noget med manglende svar og løgn.
Er du mindrebegavet eller mangler du opmærksomhed?
Ja, ok, de kan jo godt hænge sammen de to...
Jeg har faktisk svaret flere af dem.
Om det er løgn eller ej, har jeg også debatteret med flere forskellige...
Hvis man er dum, når man kommenterer det, der er løgn-hvad er man så, når man først læser indlæg, derefter svar derpå og så skriver til dem?

Jimmi

Taber mokke
Synd for dig at alt det du gør ved andre, kommer tilbage til dig... der er en dame der er så dybt såret og forladt af sin datter, hun elsker mere, end hun nogensinde holdt af dig. Men noget er gået galt i opdragelsen af den pige, siden hun bruger dig som middel i et opgør i forhold til sin mor. Men glæd dig...for en dag, vender alle disse føleser sig mod dig + den smerte du udsætter en anden for ved at være dig selv. En egotripper der er dømt til fiasko.
God fornøjelse og hvis du i det mindste vil rette op på en fejl...så få den 19 årig uopdragen (takket være bl.a. dit svigt af rollen som far) til at få en abort !!! Hurtigst muligt. For ellers ender du med at ødelægge hendes liv også, ikke at forglemme det stakkels ufødte barn, der skal blive født ind i helvede...red dig selv, ved at redde dem og giv din eks. i det mindste en undskylding ellers bliver du ikke lykkelig resten af dine dage !!! see ya in real life

Du har brug for hjælp! Life Reversed
Tjaa... hvor begynder man, mange har sagt noget ligende det der kommer her, men!!!

Du er ikke vel forvaret, Kærlighed er en vidunderlig ting, men du har overskredet din steddatters grænser, du har svigtet dit ansvar som forældre, og juridisk er du faktisk tæt på også at have overskredet grænsen for det lovlige, desuden er du naiv og temmelig egoistisk, tror du virkelig en 19 årig med livet forand sig er tjent med at værer sammen med en der slet ikke er samme sted i livet som sig selv, eller bare nær deromkring...

Ang hendes mor, du har svigtet den tillid hun havde til dig, og sikkert også den kærlighed der engang var imellem jer...

Du havde gjort bedst i at forlade hele den situation før det kom så vidt som det nu er kommet, og nu...
Ja jeg synes du skal sætte din nuværende elskerinde fri, drossle dit ego kraftigt ned, og så ellers lave en solid børneopsparing til jeres kommende barn...

N.B. Husk at betale underholdningsbidrag til hende så hun kan gøre en uddannelse færdig og komme videre i livet, du har ikke gjort det for nemt for hende!

De bedste ønsker for jer begge, fra ham hvis tillid også blev svigtet groft af en voksen!!!

Du har brug for Hjælp. Life Reversed
Tjaa... hvor begynder man, mange har sagt noget ligende det der kommer her, men!!!

Du er ikke vel forvaret, Kærlighed er en vidunderlig ting, men du har overskredet din steddatters grænser, du har svigtet dit ansvar som forældre, og juridisk er du faktisk tæt på også at have overskredet grænsen for det lovlige, desuden er du naiv og temmelig egoistisk, tror du virkelig en 19 årig med livet forand sig er tjent med at værer sammen med en der slet ikke er samme sted i livet som sig selv, eller bare nær deromkring...

Ang hendes mor, du har svigtet den tillid hun havde til dig, og sikkert også den kærlighed der engang var imellem jer...

Du havde gjort bedst i at forlade hele den situation før det kom så vidt som det nu er kommet, og nu...
Ja jeg synes du skal sætte din nuværende elskerinde fri, drossle dit ego kraftigt ned, og så ellers lave en solid børneopsparing til jeres kommende barn...

N.B. Husk at betale underholdningsbidrag til hende så hun kan gøre en uddannelse færdig og komme videre i livet, du har ikke gjort det for nemt for hende!

De bedste ønsker for jer begge, fra ham hvis tillid også blev svigtet groft af en voksen!!!

Siden du insistere Life Reversed
Her er så lidt saglig respons istedet, siden du nu virkelig ønsker dig det.

Det tror jeg dog ikke du virkelig gør,det du leder efter herinde er en legalisering af dine gerninger, og en smule forståelse, jeg skal sige dig hvor du kan finde den, start med at slå lolita-syndromet op i en psykologibog, dernæst meld dig ind i en terapigruppe hvor de arbejder med netop den sag... så kan i side og prale overfor hinanden med hvor meget kuvøseguf i har scoret jer.

ikke Psykopat... Sociopat Life Reversed
Slå Sociopat op istedet for kammerat, du har helt ret i at du ikke er Psykopat, det er mindre synligt end det... slå Lolita-syndromet op + betegnelsen Sociopat... jeg tror du vil finde det intressant.

JIMMI JIMMI
Hvilket faktum gør, at din opfattelse af virkeligheden er bedre end min og at du er objektiv nok til at vurdere? Der findes ikke moralske fænomener, men kun moralske fortolkninger af selvsamme. Hvad gør så dine moralske fortolkninger bedre end mine?
Dåre.

Jimmi

Juridisk... Life Reversed
Ingen, men hvis du er bekymret over min objektivitet så tænk på at jeg siger noget fra et synspunkt der ligener det de andre også skriver, men de har bare ikke redegjort for om de har så meget at ha det i, ud over de samfundsmæssige gennerelle erfaringer jeg og et flertal af andre folk har. Men jeg kan kun sige du må se tiden an... og nok blir nødt til at ta et par ting op til revurdering når hun blir træt af at føle sig fanget i et forhold hun ikke kan overskue.

Barsk lære ano2
Hvis man deler tingene lidt op:
Moderens glade accept vil du nok aldrig få. Det er vel ret typisk med eks-kærester. Dem skal man - forståeligt nok - ikke forvente accept fra. Din eks er jo blevet vraget.
At en mand på 39 finder en pige på 19, vil give de reaktioner, som du allerede kan læse hér. Lad dem om det. Det kan du ikke bruge til noget.
Forestil dig evt. dig selv som 19-årig være gensidigt forelsket i en kvinde på 39.....WAUW. Det kunne jeg da godt selv have tænkt mig.
Men du må være opmærksom på, at hendes behov ændrer sig kraftigt med den alder hun har. Dét må du forholde dig til.
At en moder slår hånden af sin datter forstår jeg ikke. Det er hendes sag. Du må gøre dit for at datterens forhold til sin moder bliver genskabt.
Du bliver nødt til at se jeres liv som en kæmpe udfordring. I vil møde masser af nedladende modstand, som den du ser hér. Så lad være med at forvente accept.
Tag kampen op og stå ved dig selv!
Held og lykke

Lidt mere om lovgivning SB.
Du har nu ikke helt ret i den der med de 15 år...
...den kriminelle lavalder - og den sexuelle - er ganske rigtigt 15 år. Men loven indeholder en lille krølle, som omhandler forhold, hvor den ene har en (vej)ledende eller forsørgende rolle (som i dette tilfælde). Så er grænsen for, hvornår sexuel aktivitet er lovligt, pludselig 18 år. Det sker for at beskytte unge, som kan have svært ved at se klart, når de forelsker sig i deres håndboldtræner, stedfar osv. - og navnlig for at forhindre voksne i at udnytte en situation, hvor de har "kontrol" over den unge.
Men selv i disse tilfælde, er grænsen altså 18 år. Efter dette tidspunkt, er man i lovens forstand voksen, myndig og i stand til at tage vare på sig selv og stå inde for sine handlinger.
Så set med lovens øjne, er der intet galt i dette forhold, som er et frivilligt forhold mellem to voksne mennesker...
Moralsk set kan det være noget sværere at sondere.
De fleste betragter jo pigen som et barn i denne sag. Men hvad nu hvis kæresten havde været 22 - eller 17 for den sags skyld. Ville vi så stadig have betragtet den unge kvinde som et barn? Eller som en ung kvinde...? Alder er jo en meget svær ting...

Kender du? SUZZEN
Overhovedet til de nu-til-dags-kommaregler?
Det tror jeg bestemt ikke! Det er næsten frit stillet om, hvor man sætter sine kommaer!
Måske er du fin og fise fornem, men brug dine højstupide og supersnobbede fremmedord med omhu og lad dog være med at svine andre, fordi de ikke lige skriver 100%korrekt!
SNOB!

BYE...

Undrer mig du forsøger at forsvare dig.. Vakse viggo
Du startede i dit indlæg med at kalde dig the wrong... Hvorfor forsvarer du dit forhold når du godt ved du har gjort noget forkert. Men hva...Woody Allen gjorde det samme så nu er du i den klasse.