Forelsket igen

Forelsket igen fortvivlet
denne gang er han 19 år yngre. Alle fyre jeg har haft på nær en, har været yngre end mig og en var endda mere end 20 år yngre.

Det er irriterende for mig.

Jeg er 50 år gammel. Jeg har stor lyst til at finde mig en jævnaldrende kæreste, men jeg kan simpelthen ikke tale fornuftigt med dem - de keder mig - dem jeg har mødt ihvertfald. Jeg er slet ikke som kvinder er flest, og det virker jo sikkert smadder spændende og inspirerende på de unge fyre, men jeg gider ikke være deres eventyr. Og jeg er helt sikkert ikke deres sikre havn.

Men ham her føler jeg noget for, som er helt rent. Der er ingen tanker om halt det forkerte indblandet. Vi kyssede hinanden, og jeg fik derved leveret en hel koloni af sommerfugle af den sundeste og bedste afstamning, til at blafre rundt i maven, bare jeg hører hans navn. Også hvis det drejer sig om en anden der hedder det - bare navnet får sommerfuglene til at lette.

Jeg har ikke lyst til endnu en gang at beslutte, at han nok bare må se at hoppe videre til en anden favn. Det har jeg gjort flere gange før, og det gør uendelig ondt - og jeg bliver ved at gentage det mønster, for jeg har ikke lært den lektie der er i det. Jeg kan slet ikke få øje på den.

Kan du? Vil du hjælpe mig?

(Svinesvar kan hoppe i havet - ved godt der er flest af dem her om natten. Håber I andre gider give mig en hånd her - jeg kan ikke blive ved at belaste mine venner med det samme lort altid. Jeg MÅ og skal komme videre, også for deres skyld. Please help me)

ved ikke birdie
om jeg kan hjælpe dig.Du kan hjælpe dig selv.: Hvis din nye øjesten er ca. 19 år yngre end dig,må han være omkring de 31 år.Og jeg vil mene at han så er stor nok/voksen nok til at tage sine egne beslutninger.Deriblandt har han besluttet sig for at du er dejlig-så fred være med det-nyd din forelskelse!
Kære du-min mor fandt sig en mand på 30,da hun var 47-de er stadig lykkelige sammen og har været det i over 20 år.
Klø på!
Gør hvad du føler for-lad ikke dine venner bestemme.

De bedste ønsker herfra,

VH.

Alder er relativt Anonym
Jeg synes også bedst om yngre mænd-og har altid gjort det. Var gift med een der er 14 år yngre end jeg-og blev her i sommer gift med min store kærlighed.Vi er ligeglade med hvad andre tænker[;)] Han er lige fyldt 40 og jeg er 58[:D] Vi har kendt hinanden i over 2 år-og vi har det perfekt sammen på alle områder. Jeg har 3 voksne børn som er fløjet fra reden og han har 2 på 11 og 13--alle vi kender er glade på vores vegne. Så smid frygten over bord-hvis han ELSKER dig-go for it-be happy-don`t worry!

Nå vi kommer Svend Nu
op i alderen betyder alder ikke så meget som da vi var unge. Selvfølig kan jeg ikke rende med et pigebarn som er 22 år når min datter er 25 år. Men det er som om at kommer vi over 30 så er afstanden ikke så stor.

Jeg syntes jo også at jeg er yngere et det hylster jeg er blevet puttet i og har da også en kæreste der er yngere........men det holder en ung og skarp.

Jeg syntes ikke du skal lægge så meget i alder men kun om han elsker dig eller omhan bare leger med dig,

Held og lykke.

Vær realistisk. Fyr 38
Jeg har selv som yngre været sammen med kvinder der var en del ældre 15-25 år, det var mest skæg og ballade, tror ikke på noget tidspunkt at jeg kunne se mig selv med disse kvinder 5-10 år frem i tiden.

For mig var det spænding, god sex og så var det da dejligt at de ofte var noget velhavende , end jeg var på det tidspunkt.

Hvis du ønsker et fast forhold, har du ikke de bedste odds, de fleste mænd i 30'erne ønsker familie og børn samt en kone der er yngre end dem selv.

I dag dater jeg da selv ofte kvinder der er meget yngre end mig, men er da realistisk omkring det og ved da godt at for dem er det mest en leg.

du fattede vist ikke hovedindlægget anonym
hun efterlyser hjælp til at lære noget hun ikke har lært fordi hun bliver ved at gentage samme mønster. Hun virker da enormt realistisk. Du svarer med hovedet nede i maven.

Tror ikke du lige er typen. K22
Du virker fór stupid til jeg tror på en moden kvinde ville gide en tåbe som dig..

Fake [:O]

Sjovt Fyr 38
Når en mand/kvinder dater langt yngre modeller er det nok ikke fordi de savner en partner der kan give dem noget på det intellektuelle eller spirituelle plan.

Hvad det så er de efterspørger, finder du måske ud af, når du engang bliver voksen.

Forstår det fint. Fyr 38
Prøvede at forklare hvordan det kan se ud fra den anden side.
Hun må selvfølgelig stille sig selv spørgsmålet, hvilke motiver har en mand på 30 år, når han dater en kvinde på 50 år?

Hvis spørgeren skal have løst sit problem, så bliver det nok ikke på sol, men hos en psykolog eller coach.

Måske det er dig der har behov for psykolog ;) K22
Du er med garanti ikke den type mand kvinden her er faldet for. Så hvad om du blandede dig udenom. Tror godt de to kan have noget seriøst kørende.