Foreslår at Sol

Foreslår at Sol ernst_kolding
opretter en gruppe til mudderkastning, en gruppe hvor folk kan få afløb for deres modvilje mod andre brugere af debatten, jeg stiller gerne op som det første offer de kan kaste sig over, så vi kan få renset luften. [;)]

Med mudret hilsen

Ernst

Du er..... piglet45
..da godt nok sur idag Ernst. Du plejer da ikke at være så negativ.... [;)]

Ejj kajsa ernst_kolding
læs lige mit sidste indlæg [:D][:D][:D]

jeg melder mig med glæde Ayla
jeg melder mig med glæde som den første herinde til at kværke dig Ernst - jeg har en stor lede i halsen når jeg læser dine tåbelige ofte ondskabsfulde indlæg.

Du behøver dog ikke bekymre dig for mit helbred, jeg har et liv ved siden af solen, så jeg ender såmænd ikke på en psykiatisk afdeling blot pga. af dig.


Lede hilsner fra Ayla

uha da da Ayla ernst_kolding
Nu ved jeg faktisk ikke hvornår jeg har været direkte ond, men ok, det er ikke altid jeg stryger katten med hårene, det ligger ikke til mig.

At mine indlæg er tåbelig kan du have ret i, man må jo hyle med de ulve man er iblandt [:D]

Jeg bekymrer mig sådan set ikke om dit eller andre SOL-brugeres helbred, nærmere om hvordan folk her kan have så meget tid til debat, det kan jeg måske finde ud af ved at betragte min skatteprocent [:D]

Hav en god dag og tag ikke alt jeg skriver for pålydende.

Er du i tvivl, så kom ind på Jubii-chatten og find GastenDK, så skal du se hvor modbydelig jeg kan være [:D][:D][:D]

Med ondskabsgal hilsen

Ernst

ayla esben jensen
jeg vil gerne med [;)]

Svar evamse
Hej ernst_kolding


Mange tak for dit forslag.

Af tidligere tiders erfaringer bliver man sjældent rig, men som bekendt klogere, hvorfor redaktionen ikke vil oprette en sådan kategori. Der har tidligere været åbne kategorier, hvor den slags tog overhånd. Det ser vi ikke i nogens interesse, da tonen blev meget hård og personrettet.

Jeg håber, at du snart bliver i bedre humør igen.

Med venlig hilsen

Evamse

Pas din egen kørsel... sjoveren
Brugerene skal da ikke stå til regnskab for hvor deres tid kommer fra. Og antyde det er dig der betaler andres tid....er du vimmer mand,,så vil jeg squ også køre taxa. På en nat tjener du vel nok næppe det jeg får for at holde fri

Jmen kære Eva Ernst unlogget
mit humør fejler intet, jeg morer mig højlydt over de angreb der rettes mod mig, jeg foreslog det blot for at få nogle få, som ikke kan li min mening, til at komme ud af busken.

Hav en god dag

Ernst