Forgive & Forget.

Forgive & Forget. ligemeget
Hej alle på sol.dk
Hvilket dilemma jeg ligger inde med ...
Tirsdag aften var jeg til en fest hvor jeg mødte ham igen (en fyr jeg har været forelsket i, i meeeeeeegeeeeeeeeeet lang tid.)
Vi hyggede os og snakkede om alt mellem himmel og jord.
Vi kyssede også ...
Og her er så problemet.
- Han kan rigtig godt lide mig, men har det ikke godt med sig selv efter i tirsdags (af vidt forskellige grunde, den ene er at han er 9 år ældre end mig.)
Han siger at han vil ha' tid til at tænke over det, og påstår at han ikke er noget for mig. Og at det måske kun var fordi han var lidt fuld.
Jeg føler meget stærkt for ham, og det eneste jeg har lyst til er at være sammen med ham.
Vi har set hinanden ca. hver weekend på det sidste, og hver gang han træder ind i samme rum som mig fyldes jeg med glæde og mine øjne stråler. Jeg kan ikke andet end at tænke på ham, og den aften.
Jeg har sagt til ham at jeg ikke har sagt det til nogen, men det var en lille hvid løgn.
Hans lillesøster, som er min bedste veninde - ved det selvfølgelig, da vi fortæller hinanden ALT.
Jeg tænker på ham, hver dag, hver time, hvert minut og hvert sekund.
Hvad skal jeg stille op med ham? Tilgive at han "udnyttede" mig og glemme ham.
Eller presse på, indtil jeg får hvad jeg ønsker?
Jeg er så håbløst forelsket.[:|]
Håber at I vil give mig nogle enkelte svar, er virkelig lost.[:|]

hmm ja den er svær anonym
altså jeg ville jo synes du skulle presse på for at få din vilje... men alligevel skal man lige vende den rundt og tænke over hvad man egentlig udstråler når man presser på. for han kan jo godt blive skræmt af det.. og det der med alder synes jeg er noget fis fra hans side af.. for idag er alle folk i alle aldre sammen, flere der er 20 år imellem og mange hvor kvinden er ældre en manden.. så tror lidt det er nogen andre ting der går ham på.. måske han er bange for at hvis i fandt sammen og så det ikke gik at dit og hans søsters venskab gik i stykker.. måske det er det han er bange for.. jeg synes du skal stille ham det spørgsmål...
var ikke meget hjælp herfra men håber du kunne bruge det alligevel :D

Et Spørgsmål? Anonym
Hvor gammel er du?

Vælg den der elsker dig No Doubt
Ak let nok ta de fyrer som elsker dig og ikke omvendt. Hvis du begynder at elske ham først så vil du risikere på et tidspnukt vil miste ham. Der han også kan komme til at elske en anden en som er måske bedre end dig. Du er pigen/kvinden så lad dog mændene kommer først. Kærligheden kan ikke tvinge. Den kan kun modtage som en gave. En af de bedste og sønneste gave der nogensinde eksisterer/findes på jorden. Keep smil, don't doubt and let him come to you if he also love you [;)] if not so forget him.

Alder .. ligemeget.
Jeg fylder 17 om et par måneder.

Den er svær Anonym
Selvom han kan lide dig-ligger han nok under for andres normer om alder, og han har det dårligt med at han har haft sex med dig--måske du bare skulle lade ham være i fred og se hvad der sker--måske elsker han dig slet ikke og så er det bedst for dig ikke at lade ham "udnytte" din forelskelse. Hvis han mener noget alvorligt med dig-- så lad ham komme til dig--og ikke når han er fuld.