forkert følelse efter 5 år sammen

forkert følelse efter 5 år sammen kkkjjj
jeg er en pige midt i tyverne som har været sammen med min kæreste i 5 år. vi har boet sammen næsten lige så længe. Min kæreste har i perioder ofte været indelukket og meget svær at nå ind til. Det har selvfølgelig gjort mig ked af det, især fordi han ikke rigtig kan forklare hvorfor.Men jeg har vist på en eller anden måde lært at leve med det. Det første faresignal var at vi ikke egentlig ikke har haft rigtig sex i et år. Men nu har vi endelig efter en del år fået brudt grænserne og snakket sammen og han sagde at han ikke var lykkelig, men han vidste ikke hvorfor? derfor har vi valgt at bo hver for sig den næste måned tid for at finde ud af om vi virkelig elsker hinanden. Jeg kan bare ikke hitte ud af ´det. Jeg har længe haft en eller anden forkert følelse af at det bare ikke skulle være os to, men samtidig har han jo været en del af mit liv i 5 år. Her i den sidste periode hvor vi virkelig har fået snakket om vores følelser, er han blevet helt glad igen og blevet den person som jeg forelskede mig i for mange år siden, og derfor er jeg parat til at fortsætte, men hvad nu hvis han bliver sur og indelukket igen og slet ikke har overskud til at vise mig kærlighed, som jeg egentlig synes jeg har manglet i lang tid. jeg kan ikke helt finde ud af om jeg i virkeligheden har spildt for lang tid på ham og bare skal skynde mig væk eller om jeg skal fortsætte. Jeg må indrømme at jeg ofte er begyndt at se efter andre fyre - måske det er et tegn på at jeg vil videre. jeg vil gerne høre fra nogle af jer om det lyder helt tosset eller måske et råd!!

hej do!! sunnyboy
find en anden og send den svage til lidt phsyco et eller andet...
lyder lidt af maniodepri(stave måden er forkert ) et eller andet....
få dig et ordentligt liv i stedet for at tænke på fortiden lev i nuet ,
lyster du en anden hmm så fang ham!!!
mvh Jake the muss

Det er vel kiroq
noget du skal gøre op med dig selv. Det at du er begyndt at se dig om efter en anden, kunne da godt tyde på, at du er usikker med hensyn til det forhold du er i. Tænk dig om, hvad føler du for ham? 5 år er meget at smide væk. Du ved hvad du har, ikke hvad du får. Ikke alle tager deres ex'er tilbage, hvis de fortryder :o)

M.v.h

Kiroq

Det er kun dig der kan tage den beslutning... miss.maya
Jeg kender godt den følelse, sidste år gik min ex kæreste og jeg fra hinanden efter over 4 år sammen, han kunne også i lange perioder være helt indelukket og næsten umulig at nå indtil.
Jeg havde også i rigtig lang tid følt at det ikke var det rigtige, det hele endte med at vi fik snakket alle følelserne igennem og valgte at gå hver til sit. Vi har begge to fået det meget bedre efter og snakker stadig meget sammen.

Jeg kan jo selvfølgelig ikke afgøre hvad der er rigtig for dig at gøre, jeg vil foreslå dig at I sætter jer ned og snakker det hele igennem og finder ud af og i vil fortsætte eller stoppe nu.

Held og lykke med din beslutning.

hvis airimorten
du elsker ham,kæmp for ham.