forklaring følger?

forklaring følger? lige nu "anonym"?.
Der var et indslag om "anonyme", det er blevet slettet, hvorfor det ved jeg ikke, men forstår ham godt, jeg er anonym fordi at jeg er på arbejde, og sidder tit og ser debatten, for sjov.
Der kommer mange gode indlæg fra anonyme men, jeg kan godt se problemet med at anonyme blander sig i selve debatten.
Men at en "anonym" er så dum at oprette en "profil" og opkalde sig efter en by, efter at havde fortalt hvordan at man kan finde en person, ved at søge på "profilen" også stadigt køre vidre i debatten som "anonym", jeg kan ikke se herfra hvor stor en IQ, der ligger bag det der blev gjort, men er i tvivl om at der er nogen IQ at måle.
Jeg gjore som anbefalet, og søgte på "anonym" som brugte "by" navnet?, og det er rigtigt at man kan se hvem han er, så du ved hvem jeg mener, så burde du komme med en mefet stor undskyldning.

anonyme. tante fut.
jeg kan godt forstå hvad du hentyder til, men mange af dem der har en profil, er ikke aktiveret, så man kan alligevel ikke læse noget om dem
det burde ikke være muligt, at have en profil, uden at aktivere den.

Hva' skulle det nytte? Hvem?
Profil:

Mand - 52 år

Hjemby: Vordingborg.

Interesser: Biler, naturen og musik.

Religiøs overbevisning: Stadig ikke.

Som du ser - man kan skrive hvad fanden man vil, om profilen er aktiveret eller ej kan være det samme - det vigtige er at der ER en profil, så kan man genkende indlæggene fra hinanden.

Men at ALLE skulle oprette en profil, kan jeg kun tilslutte mig....

Jeg er HELT sikker på at mange af profilerne her på siden af og til går 'på' som anonyme for at smide en 'sviner' eller to........


Hvis f.eks. jeg blev afkrævet en profil for at skrive her, ville jeg oprette een, SKULLE jeg skrive noget om mig selv, kunne jeg jo bare finde på noget....

Hvorfor anonym fra arbejdet? anonym
Omkring Sols accept af anonyme her, er en force i forhold til andre debat sider.
Du kan komme ind fra gaden og lægge et indlæg uden først at skulle oprette en profil.
Andre steder SKAL du så bruge den jævnlig, ellers bliver den slettet igen.

Personlig er det derfor jeg bruger den, mit privatliv er helt privat, med mindre jeg selv er dum nok til at lægge noget her, der kan spores til mig I.R.L.
Men det styre man jo selv.

Nu har jeg været bruger af Sol gennem 4 år, og i den tid har der været nogen der har ville fjerne retten til anonymitet,, hvorfor fokusere så meget på hvem der har skrevet det i stedet for at tage stilling til om det skrevne er relevant i sammenhængen.

Sidst du er selv anonym lige nu, tiltrods for du så let som at klø dig kunne logge ind[;)]

Han skal ikke sætte næsen op efter en undskyldning, omstændighederne taget i betragtning så burde han være mere varsom med at smide rundt med oplysninger, og så stå med tøsefornærmet mine når det fiser ind at mere skulle der ikke til at finde bopæl.

Forhåbentlig har han lært at tænke sig lidt om inden han vælter detaljer ud her.

Det indikerer ikke så stor IQ, og hvis han så bare snart kunne finde ud af og trykke på stavekontrol inden afsendelse, så ville meget være vundet

den eneste fordel ved en profil oraklet
er man kan slette indlæg.

OG det kan ødelægge en debat 10 gange mere end 30 anonyme[:O]

Både og ULI
Hej

Jeg kan godt forstå, at flere efterspørger, at det skal være nødvendigt at have en profil for at deltage i debatten. Jeg har ingen profil, men deltager alligevel, da jeg ikke mener, at det er mig som person, men derimod mine bidrag til debatten, der bør vægtes.

Jeg kan så også godt se, at der er rigtig mange, der sidder og er indebrændte og gerne vil svine andre folk til, fordi de kan gemme sig bag deres anonymitet. Det er ikke altid rar læsning, og jeg kan ofte blive meget sur over tonen. Heldigvis har jeg så mulighed for at anmelde indlægget, hvis det er for groft.

Det gode ved anonymitet er, at selv om folk kommer med sure opstød og svinske bemærkninger, så siger de trods alt, hvad de har lyst til. Det kunne tænkes, at en tvungen profil ville lægge bånd på debattørerne, hvilket der både er fordele og ulemper ved.

Fordelene er vel, at det vil være lettere at udelukke folk fra at deltage i debatten, når de gang på gang overtræder ytringsfriheden med hadske indlæg, eller hvis de konstant sviner andre debattører til. På den anden side vil jeg også mene, at anonyme debattører kan bidrage ligeså positivt til en debat som alle andre, så længe de ikke har intentioner om at misbruge eller obstruere debatten. Det er desværre bare ikke noget, man kan styre.

Ulemperne er vel, at en profil måske vil få en masse debattører til ikke at skrive indlæg, fordi de på ingen måde vil risikere at få afsløret deres anonymitet. Det kan så betyde færre indlæg og måske mindre kant i debatterne, men samtidig kan man også blive fri for mange af de debattører, der kun ser det som deres opgave at opføre sig som idioter, fordi de ikke har noget væsentligt at bidrage med.

anonym eller anonym profil anonym
Hvad er forskelden, mange bruger her på sol har sit profilnavn, men når man klikker på navnet, står der, denne profil har ikke aktiveret sin profil, hvad skal man så med et profilnavn, når man aligevel er anonym.
Og hos andre står der intet, der er ikke navn, eller køn, eller alder eller geografisk område, disse er jo også anonyme.
Så hvis det skal være lige for lige, skal alle bruger af sol, havde en aktiv profil og i den skal man kunne se hvem der skriver, men så tror jeg ikke at der vil blive så meget debat.

godt lægge andres men du kan
private forhold ud på "nettet", som adresse og by navn?, vil du da gerne havde at dit navn og adresse bliver lagt ud, uden at du har infludelse på hvad der bliver lagt på "nettet".
Hvor mange telefon samtaler her du gennemført med nogen der ikke vil opgive deres navn, den ene "anonyme" er for dødsstraf, den anden er imod dødsstraf, man dør da ikke af at dem man skriver med i debatten ved om man er mand eller kvinde og hvor gammel at man er, også et "navn" som at man kan genkendes på, det er da bare at vise lidt respekt for dem man skriver med.

hvis man støder på et indlæg her anonym
med navn og adresse, så er det da bare og ramme klageknappen.

Et sted som sol kan ens adresse kun dukke op her hvis man selv giver oplysningerne

Dit indlæg er noget rodet.

det kan jeg anonym
kun give dig ret i ? det er jo ikke nødvendigt med hele ens livshistorie, men bare alder og køn, og så et navn, så man ligesom ved hvem at man skriver med.

nej det er anonym
virkeligt surt ikke.

måske anonym
ville hvis at man vidste noget om dig, give dine ord mere vægt og dine ider være mere værd.

Pc,eren må anonym
kun bruges til arbejdet

og måske anonym
skabe en bedre tone på debatten, for at selve inlæget kommer fra en anonym gør som sådanne ikke noget, men at der også kommer anonyme bemærkninger og svar, der virker lidt forkert.

Det giver muligvis en bedre tone patentstrik
Nu syntes jeg godt nok denne tråd bliver lidt for mystisk.[:O]

Den starter med en der tilsyneladende har fået lagt sin adresse ud her??[:/]
Omkring forkerte bemærkninger, syntes jeg lige så tit de kommer fra profiler.[:|]

Altså helt ærlig det er en debatside, med plads til forskellige synspunkter.

Hvad går det her ud på?

Okay og du tror så patentstrik
at fordi du ikke logger dig ind, så kan din arbejdsplads ikke finde ud af du sidder og chatter i arbejdstiden?

Er da ked af og tage illusionen fra dig, men alt hvad du glor på nettet sætter spor på pc.

En ide patentstrik
Prøv og skriv til Sol om at lave en afstemning blandt os her.

Om her kun skal være adgang for profiler eller alle må blande sig.

Så er den ged barberet[;)]

But why? ULI
Jeg har svært ved at se, hvorfor mine ord og mine idéer skulle være mere værd, fordi jeg oprettede en profil.

Det bør vel være mest væsentligt, hvad jeg skriver, end hvem jeg er. Et navn er jo alligevel bare et profilnavn og ikke personens rigtige navn. De øvrige oplysninger kan man jo sådan set bare vælge at lyve om.

Jeg er glad for, at jeg har muligheden for at deltage uden at oprette en profil. Hvis det i fremtiden bliver nødvendigt med en profil for at deltage, vil jeg ikke oprette en profil af den grund. Så må jeg bare lade være med at deltage.