forladt

forladt maja1923
Hej
jeg er ny her inde, men har brug for at få svar på en masse ting angående et forhold der sluttede i fredags. han sagde han elsker mig men ikke på den måde mere.. han flyttede alle sine ting lørdag, og jeg fik ingen chance for at forstå det da det gik så hurtigt.. jeg ved godt at det er forkert at snakke med ham, og ringe til ham og skrive til ham, men jeg kan ikke lade hver.. han siger han har brug for tid.. men en time går som et år i mit hoved lige nu.. og det gør ondt i mit hoved at tænke så meget på ham som jeg gør. jeg hkan ikke finde ro og jeg har ikke og kan ikke spise noget de sidste tre dage.. jeg drikker kaffe og ryger smøger...
vi havde lige fået en lejlighed for to måneder siden.. og har boet sammen hjemme hos min mor og far og i en anden lejlighed i alt 8 måneder..
jeg fik en abort for to måneder siden... og jeg det var frivilligt... jeg savner ham at støtte mig op ad når jeg tænker på graviditeten. og jeg savner ham gennerelt, har ikke andrer i mit liv jeg kan være så meget mig selv med som med ham. og han har cuttet mig fuldstentigt af nu føler jeg. selvom han sir at han altid vil være min bedste ven.

tror i han mener det alvorligt ?
han siger at han ikke ved om vi nogensinde finder sammen igen, men jo mere jeg snakker med ham jo sikrere i hans sag bliver han. hvordan ligger jeg ham på is uden at skade mig selv ? jeg har brug for at det går stille og roligt og fader ud i stedet for at slippe ham med det samme, men ved at han aldrig kommer tilbage hvis jeg gør det på den måde.. han er rigtig sød, og siger at vi skal gøre det på min måde.. men kan ikke finde ud af hvordan jeg får ham igen... for det vil jeg og vi passer godt sammen hygge og griner hele tiden.. også selvom vi har slået op.. kan bare ikke se ham uden at blive rørt og ssorget når jeg går fra ham.

jeg ville blive så glad for et svar..

tak

slip ham naja--m
han siger, han elsker dig men ikke på den måde mere... hm. og så tog han sine ting med og er væk.
jamen, så lad ham gå. du kan ikke ændre på hans følelser... når han ikke vil, kan du ikke tvinge ham.
måske skal de ikke være jer alligevel??...
ja det gør ondt, men også det går forbi...
akceptere situationen som den er. lad livet gå sin vej, måske finder i sammen igen, når du ikke forventer det, og uden at gøre meget ?? ....

...... mrcash unlogged
Ja det ER hårdt at blive forladt.
Men det tager en rum tid at få ham ud af hjerte og sind.
Du trænger til en tænkepause, og så gøre op med dig selv, vil jeg have ham
eller hvordan.
Han har jo forladt dig i en svær periode, og ikke støttet op omkring dig.
Så svaret er nok...vær dig selv, og glem ham.

Glem ham! herete
Eller rettere lad ham være - også i den tro at du har glemt ham og vil videre nu.

Han er et frit menneske, der har fravalgt dig. Du skal selvfølgelig tage hans ord for pålydende og ikke lægge alt muligt andet i det. Du skriver du ikke kan finde ud af HVORDAN DU SKAL FÅ HAM IGEN!!

Hvem siger du skal have ham igen? Du er nødt til at se i øjnene, at det vil han ikke, og tænke på en fremtid uden ham. Der skal to til at mene man passer godt sammen husk det.

Du må bære den sorg det er at miste den mand du elsker. Du må arbejde med dig selv, så du bliver FRI igen. Det er en hård proces, men det du nu er i færd med er endnu værre. Du hænger fast i et dynd, som du synker længere og længere ned i pga. denne afhængighed af en mand, der ikke længere vil dig som kæreste.

Ingen af os ved, om han kommer tilbage til dig. Eller hvor du selv er, hvis han skulle fortryde en dag. Tag i stedet fat i virkeligheden og lev dit liv efter dette fremfor drømmen om hvordan det hele kunne eller burde være - ifølge din egen drøm.

Pas på dig selv og gør en masse godt for dig selv nu. Bl.a. at du ikke kontakter ham!

Knus
Pus

HØR NU HER !!! Anonym
Du skal simpelthen lade ham være i fred..
Når han ikk gider dig mere, så lad ham være for sig selv..

Du skal altså give dig lov til at være ked af det..

Brug VENNER FAMILIE til at snakke med..

IKK HAM..

Det ville jeg gøre hvis jeg var dig..

ER DU SIKKER PÅ AT HAN ER SÅ SØD EN KÆRESTE, OG DU IKK KAN ØNSKE DIG EN SØDERE
OG MERE OPMÆRKSOM KÆRESTE, END HAM..

Tænk dig om, hvad det er for en person du går og savner !!!!

Hvorfor skulle han ikke mene det? løbetøsen
Hvad får dig til at tro han ikke mener det alvorligt?

Du skal ikke konkludere på det han siger, men høre hvad han siger. Lige nu vil han noget andet end dig. Du bliver nødt til acceptere og respektere hans valg, og lige nu er han ikke din ven så du kan ringe til ham når det passer dig. Han har brug for fred og ro til at få det liv han ønsker. Hvad det liv er ved vi ikke, og skal ikke gætte os til.

Det som er meget vigtigere, hvad vil du med dit liv nu? Det er det du skal tage stilling til. Vil du have en mand tilbage som vil noget andet eller vil du hellere en dag stå med en kæreste som elsker dig og er hos dig fordi han ønsker dig. Dit valg, men min holdning er at du kan ikke tvinge et andet menneske til at elske en bestemt person, og det må være udgangspunktet for det du vælger.

Du skal bruge dine venner og familie til at få talt ud, så du kan gå igennem din sorg som det må være for dig at miste en du holder af. Pas på dig selv og dit liv.

Enig med dig igen Missy-
Det er jeg ofte, har jeg fundet ud af[:)]


Min eks kæreste forlod også mig efter jeg havde haft sygdom i familien og virkelig havde brug for, at han støttede op om mig. Men da sygdomsperioden brød ud, så jeg næsten ikke noget til ham og han smuttede mens vi var igang med at søge bolig til os.

Det var pissehårdt, for jeg havde mere end nogensinde brug for, at han var der for mig og støttede op.

Men det kunne han altså ikke klare (det viste sig senere at han havde nogle personlige problemer angående sygdom i familien, så han magtede det slet ikke, men det er en anden sag)


Jeg har ikke tilgivet ham at han stak af, da jeg havde allermest brug for ham, men på den anden side, er jeg nu glad for at vi ikke er sammen i dag. Man skal jo have en som kan mande sig op til at gå gennem svære tider med en.
Det er jo bl.a. det et forhold også er der for. Medgang og modgang.
Hvis han kun vil være der i medgang kan det sgu være ligemeget[:)]