Forladt og alene

Forladt og alene Den lille pige.
Hvad skal jeg gøre? Min kæreste efter 5 år, har lige fortalt mog at han ikke længere kan være i forholdet. Jeg var ham utro for et stykke tid siden, da vi havde "slået op". Jeg forstår godt at det var en kæmpe fejl, men jeg har ikke kunnet gøre det godt igen. Han sagde til mig her til aften, at han ville have mere tid til sine venner osv. og at han stadig elskede mig, men ikke gad mere. Her sidder jeg nu. Jeg har nok heller ikke selv haft løst til det her det sidste stykke tid, men efter 5 år, er der alligevel noget som holder en tilbage, fra at komme videre. Spørgsmålet er så bare, hvordan. Skal jeg tage i byen og feste, eller skal jeg blive siddende hjemme, mens han er sammen med sine venner og ikke tænker på mig. Vi har nogle gange haft slået op, og han er altid kommet tilbage efter 3 uger, hvor han så har fortrudt alt det han ville før. Og så er det jo klart, at jeg på en måde går og "venter" på, at han også gør det igen. Som I sikkert kan hører har jeg mange blandede følelser.

Hej lille fhfgsd
penis .... øhh hvad vil du have af svar ?

Du ligger vel som der er redt og måske er han heller ikke fejlfri men kan da godt forstå han ikke rigtig gider dig.

Tag ud og ha det sjovt du har jo gjort det før

svar lærerstuderende
Hej
Ja smut du ud og ha´det sjovt. Hvorfor skulle du sidde og kede dig der hjemme. Vær sammen med tøserne, begynd at træne, lav et eller andet så du får tankerne væk fra ham.
Når I har slået op så mange gange som I har og du oveni købet har været ham utro, er der vist ingen grund til at bruge mere tid på det forhold.

Men husk lige at gøre ham opmærksom på at han ikke skal komme krybende igen senere, for det holder bare jer begge tilbage fra at møde nogle andre mennesker.

du skriver at snedker
Du var ham utro, da i havde slået op, hvis i har været gået fra hinanden er du ikke utro, så slå det ud af hovedet, for det næste skal du da ikke bare sidde hjemme og gå til, livet går vidre, ud i byen alene eller med veninder, så vil du nok opdage at der er andet end ham.

Lad ham rende Mille**
Hold aldrig på en mand, der ikke forguder dig. Når de ikke gøre det er de kun i vejen.

ser du neseor
jeg syn's du skal komme videre, det er jeg selv igang med efter 9 års forhold incl. børn og bryllup!
vi har det heldigvis fint sammen, men er begge enige om at forholdet aldrig bliver rigtig godt.....så...!

jeg vil. iza-pigen
som de andre sige tøzen kom videre det er spild af tid at sidde og vente på ham han skal heller ikk tro du bare er der for ham undkyldjeg siger det men hvem siger ikk han er sammen med andre hver gang i slår op kunne du kan han nok også sorry men kender det selv har selv været der så op på hesten igen og rid videre