formatering av c:

formatering av c: Madsmeskalin
Jeg har problemer med at formatere min computer. når jeg prøver på det så siger den at volumet er i brug. Noen tips?

Hvis du kører med XP mor Karen
kan du gøre det ved hjælp af CDer.
Sæt CDen i drevet og klik på nyinstallation. Når den kommer til punktet hvor du kan vælge om du vil reparere, nyinstallere eller slette en partition, vælger du at slette den partition, dit OS ligger på. Derpå opretter du partitionen igen på samme sted. Nu bliver den formateret og derefter går installationen i gang.
Det er faktisk ganske enkelt - tager bare lidt tid.

Uanset hvad du kører Leon..
Kan du gøre det via CD'ere eller boot-disketter, men HUSK:

Du skal være sikker på at du har alle de nødvendige drivere - har du nyere hardware end din windows-version, kan du ikke være sikker på at windows automatisk kan installere disse.

ALLERVIGTIGSTE driver er driveren til NETKORTET - hvis du bare har den kan du hente de øvrige fra nettet, hvis det skulle være nødvendigt.

Start eventuelt med at finde eller downloade denne driver - du kan se hvad den hedder under Enhedshåndtering under fanen Hardware (XP).

God fornøjelse

her djdaddy
1:Det første du skal gøre er at boote op på din Windows XP/CD, husk at din bios skal stå til at være first bootdevice cdrom.
Når den har installeret nogle foreløbige filer skal du;

2: springe det første tilbud om repair i Consolemode over og fortsætte din installation (nyinstallation)

3: Nu kan du så vælge hvilket drev din nye installation skal ligge på og her er det gerne dit C drev.

4: Og nu fortæller den dig der er et styresystem på dette drev og om du vil slette det (L) eller du vil lave en repair (R) - det er her du skal trykke på R.

5: Og du vil nu se at den laver en helt ny installation men det dejlige er bare den beholder alle dine indstillinger og dit skrive bord osv intakt men nu har du sluppet for alle dine fejl og mangler.