Formel-1 spil til PC

Formel-1 spil til PC Sim-racer
Der er noget, der undrer en simracer, som mig, dybt. Hvordan kan det være, der ikke er udkommet noget Formel-1 spil til PC siden MicroProse's Grand Prix 4 og EA Sports F1 Challenge 99-02?

Lige nu må jeg klare mig med f.eks. Ralph Hummerics og CTPD's mods til F1C 99-02 og de utallige mods der ellers findes til spillet (samt de mods der er til GP4, men GP4 er ikke nær så godt som F1C rent simuleringsmæssigt), de er da også ganske gode, men nu har jeg længe trængt til noget nyt og opdateret.

Er der ikke snart et godt nyt F1-simuleringsspil på vej til PC? Det kan da ikke passe, at der skal være total stilstand på det område i 4 år...slet ikke når man tænker på hvilken popularitet real world Formel-1 til stadighed har!

Det eneste jeg har set er rFactor, som er bygget over samme engine som F1C, men her er stadig ikke kommet mods så man kan spille formel 1 til det - jeg ved Ralhp Hummerick og CTPD lægger alle deres kræfter i at få en Formel-1 mod til rFactor, det har så det resultat, at der ikke er en opdateret mod til F1C...så nok derfor jeg tørster nu!

Det er mig en gåde hvorfor der ikke forlængst er udkommet et nyt formel-1 spil til PC.

PS: jeg ønsker IKKE arcadespil eller links til spil som f.eks. GTR2 og andre, det er Formel-1 jeg søger!

Sony har rettighederne aman72
til at lave Formel-1 spil. Ak ja, det er blevet en tand mere kommercielt end i de gode gamle Geoff Grammond dage - nok fordi Formel-1 spil til PC efterhånden ligner virkeligheden skræmmende godt, samt at Formel-1 er gået hen og blevet really big business.

Dette betyder højst sandsynligt at der kun bliver lavet nye Formel-1 spil til Sony Playstation, sålænge Sony har rettighederne. Ærgerligt, for Sony har stadig ikke formået at lave et produkt til PS2 som på nogen måde kan måle sig med EA's mesterværk til PC.

Men jeg har samme fornemmelse som dig: der må da være et stort hungrende marked af pc-brugere, som ikke har PlayStation. På et tidspunkt må bægeret være fyldt.

Eller også er simracere en uddøende race? I så fald har Sony en stor del af skylden...!

joo rFactor
Der ER udkommet en f1-mod til rFactor!

lyden er total vild, det lyder som en ægte f1, og grafikken er flottere en f1challenge

dog ka jeg stadig bedst li Grand Prix Legends, det er det mest realistiske bilspil (ikke arkadeaspil)