forn siðr og deres nye sten

forn siðr og deres nye sten jacob.lykke
forn siðr har fået sig en ny "jellingesten" som vil blive præsenteret på lørdag, skulle man have lyst til at se "opstandelsen" af denne sten kan man passende tage til "iskiosken" ved fårup sø kl. 9:30
det må være omkring jelling da det efter sigende er der den skal stå.

er ikke selv troende, men synes at den nordiske mytologi er spændene, har bare et spørgsmål! har de tænkt sig at kalde den for Rune?

mh Jacob

Eller bare modild
Sten? :)

Jeps, det er spændende sager.:)

V.H. Modild

havde ellers hørt.. demothios
..at de ikke fik lov at stille den op i Jelling. Men det kan naturligvis være at de bare ikke fik lov at stille den op ved siden af den virkelige Jelling-sten.

præcist jacob.lykke
det er præcist sagen, en sognepræst satte sig imod at denne sten skulle sættes op, så nu har de fundet en ny - og indtil videre hemmelig - lokation for stenen Rune.

det bliver stadig deromkring, men vil ikke have noget at gøre med selve jellinge stenen eller højene, men blot være en hyldest til forn siðrs 9 års jubilæum.

mh Jacob

sikkert et privat sted, så.. demothios
..for jubilæet af deres forening, er jo kun noget der vedkommer dem selv.

privat, men for nysgerrige jacob.lykke
det er sikkert nok et privat sted, eller i et natur område. men det er da ikke kun noget som vedkommer dem.. alle har da lov til at overvære det hvis det har en interesse, eller man bare er nysgerrig.

er da nysgerrig efter hvordan den ser ud, så ville da gerne se det hvis jeg havde muligheden.

mh Jacob

selvom at det er et privat sted demothios
..kan de jo godt vælge at placere stenen et sted hvor offentligheden kan se den. Lidt det samme som når man sætter et juletræ op på sin forhave, andre kan se det, men juletræet er på ens egen grund.

ja. jacob.lykke
jep, det er vi sådan set meget enige i.

mh Jacob