Forsørgelse:

Forsørgelse: professionel
De første 18 år forsørger forældre deres børn.

Mit forslag er at børnene skal forsørge forældrene de sidste 18 år . Ifølge gennemsnitsalderen er det ca. fra forældrene er 60 år.

Så er der ikke mere diskussion om pensioner og efterløn.

Du må da være Africa suck´s
Vanvittig mand...tror du det er muslimland det her??? .. NU koger hjernen sku på dig "professionel"...Hvad så med de barnløse???... NU er jeg sku sikker på du ikke er etnisk dansker.. sikke en ide´ at komme med tsk! tsk! [:/][:(]

Din fantasi løber løbsk professionel
Jeg er etnisk dansk. Hvad er der galt i at børnene betaler de 18 år tilbage til deres forældre.

Har du aldrig tænkt på Anonym
forældre kan "opfostre" 10 børn med masser af kærlighed og omsorg, så de bliver rustet til et godt og langt liv-men de samme 10 børn kan sjældent afse tid og slet ikke penge til at tage sig af sine gamle forældre[:*(] Nej børn har vi kun til låns-sådan er det og det er godt nok[:)]--Forøvrigt-hvorfor skal nogen tage sig af de 60 - 78 årrige-det er sgu da vores eget ansvar at få det bedste ud af den 3. alder. [:)]

Har de da ikke nok at gøre med deres eget afkom? Skovvejens
Eller skal vi udvide barselsfonden mener du?

Re:forsørgelse Anonym
Selvfølgelig skal mine børn da ikke forsørge mig når jeg bliver ældre. Det ville jo skabe helt urimelige vilkår for dem. Skulle de til at betale for min husleje, min mad etc, hvordan havde du tænkt dig at de skulle få råd til det.

Jeg forventer da ikke noget til gengæld for at jeg har taget mig af mine egne børn. Det er for mig en helt absurd tanke at de skal tage sig af mig.

Fremragende forslag Uprof. Amatør
Det betyder også, at skatten kan blive sat væsentligt ned, eller at vi har råd til at forsørge
langt flere flygtninge, end de få vi har i dag.

fremragende forslag jytte777
Og hvis vi behandler flygtningene godt nu,og lærer dem lidt dansk, kan de tage sig godt af os når vi bliver gamle og hjælpeløse og alligevel ikke forstår noget af [:*(]hvad der bliver sagt til os[:*(]--Vi kunne såmænd også bare vælte den siddende regering og fordele alle de penge der lovligt/ulovligt er havnet i nogle få lommer. Danmark KAN være et godt land for både unge og gamle[;)]

Det gør de jo også ! iampersson
indirekte igennem skatter, kontingenter mv. Hvis dette skulle effektueres i en mere direkte facon, så vil det jo unægteligt se skidt ud for de barnløse, samt dem hvor børnene bliver syge, handicappede eller på anden måde ikke kan klare sig så godt ! det ved du jo også godt ! ;-)
du er jo eksempelvis imod arv ! derfor må dette jo så også være en "hjerneblødning"...eller ...naturligvis en provokation til debat, så du kan lire nogle socialistiske paroler af !
-
Diskussionen om efterløn vil vare ved så længe nogle blot vil bruge det til statsbetalt luksuspension i en tidlig alder, i stedet for som det var tiltænkt, at hjælpe dem som var nedslidte efter et hårdt arbejdsliv.

Her er noget galt Amatøren
Det er da underligt, at du ikke lige kunne presse lidt tilsvining af dine politiske modstandere, ind i dette "debatindlæg"
Ellers en smuk tanke, der desværre kun lader sig gøre i langtbortistan.
Du skal have ros for dit neutrale indlæg[:)]

60 år er tidligt komododragon
folk burde skulle have en god grund til at trække sig fra arbejdsmarkedet så tidligt. At man gerne vil spille golf og gå på museer er ikke en god grund.

Ifølge dit forslag, skulle man så ophøre med at betale til sin pensionskasse? Hvad med barnløse? Hvad hvis dit barn er arbejdsløs når du fylder 60? Hvad hvis barnet og forældrene er blevet uvenner og ikke taler sammen mere? Hvad hvis forældrene har en meget dyr livstil og barnet ikke tjener specielt meget? etc. etc.

Der er meget der skal gennemtænkes før det overhovedet kan være et realistisk forslag.

Hvilke cerutter vil du anbefale? fester
Naboens svigerinde kommer med til nytårsfesten og hun ryger cerutter.

En stor cerutnyder som dig professionel må kunne anbefale et mærke. Nøjagtig som dig er hun til TV-bingo, madsherry, giro 413, cerutter, dåsekarbonader, dansktop, kakkelbord, kolonihavehus og den slags.

Nogle gange har jeg dig faktisk mistænkt for at være hende[;)]

Hvis de molen
Da kan. det kræver vel, at der er en vækst i antallet af arbejdspladser.? Teknologien fjerner noget af det mere manuelle.??

Ja ikke fordi vi skal tro på spøgelser, men

M.v.h[:)]

40 kr. om ugen i lommepenge diskussionslysten
med hjemlige pligter og udearbejde som avissælger eller flaskedreng hvis ikke lommepengene rækker. Der er bidragspligt til huslejen fra de ældre til børnene.
Børnene fungerer som værger for de ældre, der forventes at deltage aktivt i børnepasning, havearbejde og huslige gøremål m.v.
Max 1 frikadelle til de ældre! og hold jeres kæft og lad os se jer mindst muligt, så vi kan have det sjovt imens i passer jer selv, og vores påfund om jeres pligter - de må sgu lære at klare sig selv de ældre!
Det var hvad de rådne 60+ årige bød deres børn - nu er det tid til den omvendte hakkeorden.

Og så er der vist ikke mere at diskutere om !

Hvor snævert Ironi
kan man komme af sted med at betragte en problemstilling?

Du må have et dejlig nemt liv!

[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]