Forskel på M og Q

Forskel på M og Q Nanne single
Sad lige og surfede på solen, studsede så lige over et indlæg af Bimmer: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=15&conference=33&posting=780792

Specielt den sidste del studsede jeg over. Sådan har jeg aldrig tænkt over det "mænd bliver ikke forelsket pga. sex - kvinder gør" Men det er jo rigtigt! Jeg knytter mig meget mere til en fyr når jeg har været sammen med ham. Men hvad er det så der gør at fyre knytter sig til os piger?

Jeg tror på en eller anden måde det gør mig langt mindre bekymret på den store slagmark om at finde den eneste ene! Blev helt glad indeni, ved bare ik helt hvorfor :S

Men hvordan har du det med det? Er det rigtigt?

Ja, sex er Anonym
bare sex... det hænger ikke uløseligt sammen med forelskelse!

sex bekvemmelighed sex, sex dulkis
ro, regelmæssighed og renlighed.

Jeg har ikke forholdt mig til det indlæg du linker, men jeg har lagt mærke til to ting


1 i den indledende fase er ingen sex = god interesse

1. fantastisk sex = god interesse.

Men ellers har jeg det iøvrig lige som dig. For mig er "limen" i forholdet sex. De kan lige starte deres hovedpiner op, så er jeg den der er skredet.

Et godt hjerte molly31
og at hun ikke kun tænker på økonomi,der er mænd nok mere overfladiske, men prøv at se kontaktannoncer hvor kvinder søger, der står i 90 % af tilfælde, mand søges du skal havde god økonomi og helst hus og bil sam et godt arbejde,ja god økonomi er godt, men vil heller være fattig og havde en kvinde med godt hjerte end en grisk hejre

jeg er med :) Nanne single
Glemte lige, hvis jeg havde været sammen med en fyr, der var egoistisk i sengen, så forsvandt min betagelse også hurtigt af ham. Heldigvis er det kun sket få gange for mig. Det uheldig er så, at når jeg så har haft sex med en kærlig fyr, så tager mine følelser meget hurtigere over end hans...nederen :(

Men rart at se du har det lissom mig :) er sgu lidt svært, når fyren er lidt langsom i optrækket med at få følelser...men hvis han er forelsket i mig er det så noget dybere måske? altså min personlighed? nå burde ha spurgt i et manderum om det....

Det er bare svært -her møder man alletiders dejlige fyr, som man har lyst til at være sammen med, man kan mærke på ham at han også er interesseret i mig...men så når vi har haft sex...så føler jeg pludslig at han ikke er interesseret...men senere går det op for mig at det bare er mine følelser der er blevet meget stærkere....

tænk det er noget der lige begynder at gå op for mig...håber jeg kan bruge det til at indfange drømmefyren, hehe :-)

du har ret Nanne single
Tror os der er mange piger, der går efter pengene...det gør jeg nu ikke...er ligeglad med om fyren har penge eller ej...bare det er "ham", så er jeg ligeglad med om han er gadefejer eller ambassadør...sat på spidsen :-p

Men har også lagt mærke til mange fyres profiler...mange skriver a de er ligeglade med om man har penge eller høj uddannelse....der er mange af mine veninder så meeget krævende...han skal både have hus, stor bil og sejlbåd og en go krop....jeg er nu lidt mere ligeglad...bare jeg snart finder ham :)

Vejen til mandens hjerte ullabrandt
er hans mave. Det er ikke forkert med den talemåde, for kvinden er følelsesmæssigt engageret, hvorimod manden er mere praktisk anlagt.
I gamle dage var kvinden optaget af at holde bålen vedlige, plukke bær og ellers hygge sig(det var før rengøringsvanviddet) med de andre kvinder og evt. børn.
Manden kunne få en hel dag til at gå med at skaffe føde til dagen.
Der er gået millioner af år, men evolutionen går ikke så stærkt som teknologien, og jeg tror, at kvinder er bedre til at omstille sig, fordi de havde flere opgaver at løse end lige fremskaffelsen af mad, og derfor er kvinder af i dag mere søgende end mænd.
Mænd af idag må være lettere forvirrede, for maden kommer af sig selv, når man arbejder og konen klarer resten, tilligemed fremskaffelsen af mad. Derfor er det bare godt med sex. Længere er den ikke, bare accepter det.

hov... Nanne single
den sidste var til Molly...sorry...

Konklusion jeg er en mand *gg* miss-mee
Måske den tese passer på nogen, men da ikke på mig. Jeg bliver tilfredsstillet af sex, men da ikke forelsket...

Forelsket bliver jeg af, at se på og lytte til personen og af at få positiv respons fra ham.

Forelskelse og sex hører ikke nødvendigvis sammen, men førstnævnte gør helt klart sidstnævnte mere intenst *ss* ...mee

griner...men hvad Nynne single
sidder lige og griner "det var før rengøringsvanviddet" *gg* du sku morsom :-)

du siger til sidst i virkeligheden er vejen til mandens hjerte god sex.....men hvorfor er fyrene så ikke lige så fyr og flamme med kærligheden efter vi har haft sex, som jeg er altså? :-/ De siger sgu da at det har været godt....

hmm...er pludselig ik så optimistisk mere :(

tak søde og molly31
håber at du finder den eneste ene, det har jeg gjort og hun er sku dejlig

ja, men hvorfor Nanne single
er det så, at det åbenbart ikke virker på samme måde for fyrene? altså at forelskelsen/betagelsen bliver mere intens efter sex? for det er altså ik hva jeg oplever...så bliver jeg utålmodig..og skræmmer åbenbart fyrene væk :(

Hvordan har du grejet den, mee? syns det er helt utålelig at vente på fyrens respons dagene efter man har haft sex...er lidt yngre end dig, mee, kan være du har mere erfaring at give af... :-p

Jeg tror at det er min livsfilosofi... miss-mee
...der gør det for mig. Lever meget i nuet og sidder ikke og venter på at ting sker. Jeg handler og når jeg gør det, har jeg ikke tid til at ruge over tingene.

Jo det er nok kommet med alderen og en vis portion selvtillid:-) ...mee

Ps....jeg tror at ... miss-mee
....mænd bliver forelskede af to ting - jagten og når de opdager at de ikke er ene om budet;o) ...mee

Sex er ikke kærlighed ullabrandt
Sex er en udløsning, vel at mærke, hvis man får orgasme. Det er ligesom morfin eller stesolid ikke andet. Altså i følge manden. Men jeg må indrømme, at jeg i mine unge singledage har dyrket sex, kun for at dyrke sex. Det var med en rigtig god ven, hvor vi forstod hinanden.Ingen af os var forelskede i hinanden, men bare vil have spændingerne ud (udløsning).

Det har du helt ret i ullabrandt
Lad os bare leve, der er nok at bekymre sig om, hvis det er det, vi vælger. Vælger vi at leve her og nu, er der sjældent bekymringer.

Jo, kvinder kan derfor være bange Holger
for at forelske og binde sig, men drømmer om det og ønsker det alligevel meget.

Rigtig godt sådan... Den gamle dreng
Hej Nanne

Svar til indledningsoplæget:
Jeg tror du har fat i et af tidens store tabu-emner :-)

Men da jeg i min drengeklasse i 1965 i en time i naturhistorie lærte om piger :o} var det netop en af de helt store åbenbaringer, da læreren sagde, at drengen ville begynde - og pigen ville blive ved!! (Altså, at noget i hende var blevet dramatisk vakt/påvirket af det)

Det var en af de ting, der på en gang lød FOR vildt: "Hvordan kan man blive følelsesmæssigt påvirket af noget så fysisk som sex??? Ganz märkwürdig!!!"

Og så på den anden side en forløsning af varme og "Jamen så hænger det hele jo alligevel sammen!"

Da jeg så skulle i ilden nogle år senere, havde jeg glemt alt om det. Der var så småt kommet op i tiden, at piger også var mennesker (altså ikke så stor forskel), og først og fremmest var det "seksuel frigørelses"-tider, og piger burde være mere friske til at dyrke fri sex uden at være jaloux eller se det som ensbetydende med en langvarig forening... P-pillerne var jo også opfundet, so why not!

Den første pige, jeg var i seng med, var endda den eneste jeg har mødt, der efterlevede Ekstra Bladets myter om ungdommen, der dyrkede fri sex :-) osv. Ikke på en "dulle-måde", men på den der "hippie"-måde, som var oppe i tiden (mere i Ekstra Bladet end i virkeligheden, som sagt :-)

Men en ting er jo tidens trends - en anden de faktiske forhold.

Og senere hen måtte jeg jo i høj grad vende tilbage til det, min lærer oprindeligt havde sagt om piger i naturhistorie :-)

Det er jo rigtigt, at drenge (i hvert fald til en vis alder) synes, at når jeg er kommet i seng med pigen, så har jeg jo opnået det ultimative - og så kan vi jo godt sove, og gå hver til sit bagefter :-)

Men det er selvfølgelig heller ikke hele historien. Egentlig blev jeg helt glad over at læse dit indlæg - og helt blød som smør over for dit køn fordi I kan have det sådan! Og egentlig... ja, I skulle bare vide, hvor blødt og følsomt og lækkert jeres "køn" er! Selvfølgelig ville det ikke give mening, hvis I kunne lukke os derind - og så ikke blive følelsesmæssigt påvirket af det!

Hvad der "binder os til jer" er sq et godt spørgsmål... en af tingene er måske netop at opdage, at I har det sådan!!!!! (Selvom det måske får os til at lyde sådan lidt andenklasses... altså at vi får en oplevelse af opleve, at I har den oplevelse... hmmm)

En anden ting, der er nødvendigt for "binde", er nok, at I er i stand til "kammeratskab". Nogle piger virker jo som om det kun er mig-mig-mig, det drejer sig om - eller til nød en loyalitet mod dem, man lige nu er på hold med. Og så ikke så meget "kammeratskab" som vi drenge forstår det.

Men på en eller anden måde kan man jo klikke sammen, sådan så begge parters oplevelse af loyalitet/kammeratskab bliver tilfredsstillet og forstærker hinanden. Det er vigtigt, at det også er til stede.

Men du har ret, jeg tror ikke, at det, at man har været i seng med en pige, nødvendigvis har den samme virkning som den omvendte.

Jeg tror heller ikke det med om udseendet passer til idealet og den slags betyder noget. Hende, man klikker sammen ned, har der nogensinde været noget så rålækkert som at holde om hendes "ringe" i siden, stryge hende over hendes yndefulde str. 42 fødder, eller blive tegnet i panden med hendes overdejlige mikroskopiske bryster.

Den slags bør I dejlige væsner, der får følelser, når vi kommer ind i jer, i hvert fald spekulere så lidt på som overhovedet muligt.

Jeres fysiske skønhed er helt som den skal være - og ikke en løsrevet "vare". Faktisk kan man, hvis man ikke er helt forvirret, direkte FORNEMME på jeres skønne former, lyse, bløde hud og strålende øjne og melodiske stemmer - at I er sådan nogle, der har godt af kærtegn... og at I VIL blive påvirket af det (selvom det næsten lyder for godt til at være sandt :-))

Stor hilsen - og tak for inspirationen :-)

kammeratskab anonym
Hvordan forstår I mænd kammeratskab?

Et godt hjerte? Yllom
det har din mor, og du skal ikke komme her med rod i økonomien, RKI, stævningsmænd og skidt og lort.

Du behøver ikke være rig, men du skal have anstændighed nok i livet til at "svare enhver sit" TIL TIDEN.

Kammeratskab... Den gamle dreng
citat: "Hvordan forstår I mænd kammeratskab?"

Hold da op! Det er et svært spørgsmål. Kan jo dårligt udtale tale mig "på mænds vegne"... især da jeg personligt nok mere er en "lone wulf"-type end et et "flokdyr".

Men jeg mener da, der er store forskelle - helt ned til, hvordan drenge og piger leger indbyrdes. Jeg husker fra min (drenge-)skole, at det var i denne dur: "Hvem vil være med til at spillefodbold?" (Selvfølgelig med en slags hierarki - hvem blev valgt først/sidst til de to hold - men i princippet åbent for alle). Man "dækkede" vel også over hinanden, fx over for lærerne osv.

Jeg er da blevet forbløffet over at høre helt andre toner fra kvinder og piger (herunder fra min egen datters opvækst) - som nærmere gik på en slags alliance-system, hvor den gik med den, men ikke kunne tale med den for tiden... (måske en slags træning til parforhold? :-) Den mest pudsige, jeg lige kan komme på, var da datter i gymnasiet kom til at gå sammen med pige, som det viste sig, hun også havde gået i børnehave med. Min datter var et år ældre og havde ikke tænkt over det i sin tid, men den anden huskede tydeligt den grusomme ældre pige, der havde "stjålet hendes veninde" (dengang i 3-4 års alderen).

Ikke at det nødvendigvis er en god ting, men de der fænomener som "korpsånd" og "broderskab" og sådan noget, opfatter jeg tydeligvis som mandlige foreteelser.

Den "terror" som der også var i drengeklassen (og som godt kunne være det, man vel oprindeligt lagde i ordet "mobning" - alle flokken mod en) tror jeg da i vid udstrækning også man opfattede som nærmest med et lille pædagogiske sigte: "Du må lære at holde op med det der!" eller "Du må lære at holde op med at være så nærtagende!" - underforstået, at "hvis du gør det, så er du selvfølgelig med igen".

Der har det på den anden side løbet mig koldt ned ad ryggen at høre piger (bag-)tale hinanden. Det lyder tit i mine ører meget mere som "Lad os udstøde det pigebarn for ever!!" (uden nogen håb om benådning...)

Jeg ved godt, det ikke er en fyldestgørende forklaring - men noget i den stil.

Mht forhold hører man jo også af og til kvinder tale meget "i øjeblikket", så at sige - "Ja, jeg var vild med Anders - men det var sidste år." "Nu hader jeg ham" eller "Nu betyder han ikke noget, for nu har jeg Thomas i stedet for."

Hvor jeg vil mene, for mit eet vedkommende i hvert fald, at enhver pige, som for 35 år siden kom til at give mig noget af sig selv - på den måde, som Nanne skrev om i startindlæget, altså ved at blive følelsesmæssigt berørt af sex - bestemt bor i mig et eller sted, og i princippet kunne vække mig midt om natten, hvis der var noget, jeg kunne gøre for hende. (Jeg siger "i princippet" - for det kan jo næppe lade sig gøre i praksis, da jeg jo har MIN kone, og hun måske SIN mand... men følelsen er der da, bestemt).

Så jeg tror, de fleste mænd opfatter kvinder som havende lidt svært ved den der grundlæggende solidaritet. Så selvfølgelig en kvinde, der udviser noget "ikke-situationsbestemt solidaritet" vil også nemt blive opfattet som ekseptionelt god.

Jeg mener det bestemt heller ikke som et "angreb på kvinder" - familie og fælles børn osv. ville jo nærmest være umuligt uden det kvindelige islæt med "eksklusive alliancer" osv. Og inden for den kan en kvindes loyalitet og solidaritet vist være frygtindgydende og ren balsam for sjælen. Og som Nanne spurgte om til start - bestemt noget, der "binder" som ind i h... - i kombination med det andet: de mærkelige følelser, en pige/kvinde han have i forbindelse med det erotiske (som nok er grundlæggende "underlig" for os, og nærmest lidt "primitiv" måske: hvordan kan man have følelser i forb.m. noget så fysisk som sex?) Men de to ting tilsammen tilbyder jo på en eller anden forunderlig måde et kammeratskab, der slår alt hvad vi mænd kan tilbyde hinanden, med flere mulelængder.

Så jeg håber da, man kan diskutere disse ting uden for mange tabu-emner, og med en eller anden forståelse af, at det er et genialt system med de to køn, og at begge parter kommer med noget værdifuldt. Selvfølgelig kan man gå helt skævt af hinanden - men man kan også klikke helt sammen. Netop af de samme grunde - at man ser den lille smule forskelligt på tingene.

Nå, det blev vist en hel lille lommefilosofi :-)

mvh
Den gamle dreng