Forskellen

Forskellen thilde.erlund
Hej jeg er pige på 17 som har fundet en rigtig dejlig fyr problemet er at han 11 år ældre end mig....kan man godt komme sammen på grund den alders forskel....vi er begge klar over hvad vores venner vil sige, men vi føler bare for meget hinanden til at vi kan droppe det....hva skal jeg gøre

Dit valg.. truntekba
Det er jo dit valg om du vil springe ud i det. Det er da heller ikke dømt til at gå galt!

Du skal bare huske, du er kun 17, du må ingengang gå i byen endnu, han er langt ælder og har måske løbet hornene af sig. Det blir nok et problem?

Måske skal du lytte til de råd dine forældre gir dig, de vil dig jo kun det bedste=)

Held og Lykke

/Karina

Kærligheden kender ingen alder... speedygonzales
også selvom den i visse tilfælde naturligvis kan være betænkelig. Men jeres venner har ingen grund til at være fordømmende, hvis de da i det hele taget vil være det?

Nyd jeres kærlighed, og overbevis jeres venner om at I er berettigede til den. Hvis jeres familier har det okay med jer som par, så er vennerne sekundære.

Venligst SpeedyG

Følg jeres hjerter! :-) fyr 33
Jeg selv kommer sammen med min dejlige kæreste på 21 på 2. år og det går virkelig rigtig godt. Så der er faktisk 12 års forskel på os, ét år mere end Jer :)

Jeg kan kun anbefale, at du følger dit hjerte. Måske kan dine og hans venner have lidt skepsis, men tænk først og fremmest på at det er dine venner, venner vil altid hinanden det godt, ellers er de ikke venner.

Jeg er sikker på både dine og din kærestes venner er glade på jeres vegne fordi i endelig har fundet én i synes om. Sådan har vores venner ihvertfald haft det og de kommer også godt ud af det med hinanden ...jeg kan derfor kun opfordre dig til at springe ud i det! :-)

Held & Lykke herfra :-)

ja det er rigtigt mandrillen anonym
hvad hedder du om en uge?

anden synesvinkel her Fyr 33
"Det er jo dit valg om du vil springe ud i det. Det er da heller ikke dømt til at gå galt!"

Præcis, hvad jeg mener, som jeg skriver andetsteds kan det faktisk gå rigtig godt, på trods af aldersforskellen, hvis jeg tager mig selv og min kæreste som eksempel :-)

"Du skal bare huske, du er kun 17, du må ingengang (ikke engang) gå i byen endnu, han er langt ælder og har måske løbet hornene af sig. Det blir nok et problem?"

Hvis der er 11 års forskel på dem, så er hendes kæreste altså kun 28, altså 5 år yngre end mig, og jeg går da stadig i byen :-) Desuden, så kan jeg ikke helt følge din pointe, angående det med at løbe hornene af sig, er det ikke nærmere betryggende, hvis han har løbet hornene af sig?

"Måske skal du lytte til de råd dine forældre gir dig, de vil dig jo kun det bedste=)"

Hehe jeg tror du skal være heldig, hvis hun følger det råd, det er vist de færreste teenagepiger, der troligt lytter til deres forældre ang. om hvad der er rigtigt og forkert, specielt ikke hvis deres hjerte bløder for en sød fyr :)

Hej Anonym s.m
..Og det bliver du vel ved med at være???

arbejd for sagen bodega
Det er op til dig, om du helt inderst føler, at han ikke bare er sammen med dig, fordi han har mulighed for det. Og hvis du mener, at der mulighed for noget godt, så se dig ikke tilbage ;o)...
Min faster og onkel er der 17 års forskel på, hun rejste et til tysk talende land som 20 årige for at arbejde, som pause i hendes "tolke-studie". Mødte så denne mand, som er min onkel, og vel godt 3/4 år senere, 21 år, blev hun/de gift, og om 2 år har de sølvbryllup :o)
Min farfar var absolut ikke glad for dette bryllup, som han ikke vidste han blev inviteret ned til, - men idag tror overhovedet ikke, han ville bytte sin svigersøn ud, hehe.

Så mas' du mere eller mindre bare på, hvis du føler han kan være den rigtige.

Nemlig=) truntekba
Jeg er jo kun lidt ældre end vedkommende der har oprettet tråden, og jeg kender det der med forældrene, derfor lige en påmindelse=P Da det jo somregel er det bedste de vil en, og de har mere erfaring:)

Det med at gå i byen var bare et eksempel=) fra man er 17 og 11 år frem sker der virkelig mange ting, det at gå i byen er blot en af dem..

som jeg startede mit indlæg med: det er ikke dømt til at gå galt, og det mener jeg, trods alderen kan det da sagtens blive et super forhold=)
Men det er da realistisk a tænke på at den store forskel også kan blive en væsentlig faktor i et evt. brud..

Men, endnu engang.. Held og Lykke=)

/Karina

rettelse Fyr 33
"Du skal bare huske, du er kun 17, du må (ikke engang) gå i byen endnu han er langt (ældre) og har måske løbet hornene af sig. Det blir nok et problem"

Af en eller anden grund læste jeg denne sætning forkert, på den måde at HAN måske var blevet træt af at gå i byen. Hvis hendes forældre ellers tillader det, må hun da gerne gå i byen, der må bare ikke serveres alkohol for hende :)

Forsøg Choko
... Har selv en kæreste der er 6 år yngre- hun er 19 år. Det går sgu meget godt. Men jo, der er da nogle aldersmæssige forskel ind imellem. Nu er det med byture osv jo nævnt, så kan jeg jo nævne en anden ting. Hun forstår ikke altid min verden, da jeg er i arbejdslivet, har prøvet nogle flere ting end hende, fået noget mere erfaring osv. Hun er studerende, og forstår ikke altid at nogle ting er på den måde som de er.
hun bor hun hjemme hos sine forældre, jeg i en lejlighed. Hun kan til tider ha svært ved at forstå jeg ikke altid har tid til hende når hun vil.
Man er på forskellige stadiger i livet hver især når der er lidt større alderforskel, og det kan til tider give nogle lidt dumme gnidninger.
Men gå efter ham, hvis det er det du vil. I de fleste tilfælde kommer der jo noget godt ud af det alligevel, trods aldersforskel:)

Som andre skribenter siger: ullala1
"kærligheden har ingen alder"...Jeg vil give dem helt ret.
Måske kan der komme gnidninger - I har jo nærmest en hel generation mellem jer. Men først og fremmest skal i nyde jeres kærlighed HER og NU, og se om ikke i kan overvinde forhindringerne, når/ hvis de kommer.

Held og lykke!

;o)

Stor udfordring noerdk
Som de fleste skriver så kan det lade sig gøre. Du skal bare vide at der altså er en del udfordringer du skal igennem.

Som 28-årig har han sikkert lagt skole og jordomrejser bag sig og er i fuld gang med hans job-kariere.

Du er sikkert som 17-årig knap nok begyndt på at finde ud af hvad du vil lave resten af dit liv. Du får muligvis trang til længere udlands-rejser for ligesom at modne og se verden. Hvem ved måske skal du flytte for at studere lige netop det du gerne vil.

Jeg er klar over at det ikke nødvendigvis er ting der sætter en stopper for et forhold. Men du skal bare have i baghovedet at det kunne godt være at jeres forhold skal i visse perioder eksisterer over lange afstande, hvilket er en kæmpe udfordring.

Når det skal være sagt - i kærlighed kan man bare ikke gå med livrem og seler. Lad være med at tænke for meget over det, endnu mindre bekymre dig, og lev i nuet. Dog bliv ikke overrasket når problemerne opstår - og løs dem istedet for at flygte fra dem.

Og børn Choko
der er jo også problematikken med børn at tage i betragtning. Han vil måske gerne ha børn inden for et par år, du vil måske vente 5-6-7-8 år...