Forskellen mellem mennesker og nazister

Forskellen mellem mennesker og nazister Anskotans
Da Færøerne krakkede i 1993 bestemte Socialdemokraterne/SF/EL/Radikale at de dumme idioter på disse øer skulle få en eftertrykkelig lærestreg. Og sådan gik det.

Selvom 20% af befolkningen blev tvunget ud af landet var arbejdsløsheden over en 1/4 af befolkningen i flere år. Altså afrikanske tilstande.

Nu står en V/K regering i samme valg, bare over for en betydelig større klient, Island. Hvis det er rigtigt som alt tyder på, vælger hjælpekorpset ikke en nazist løsning som Nyrup/Lykketoft gjorde overfor Færøerne.

http://www.mbl.is/mm/vidskipti/frettir/2008/10/04/raett_vid_norraena_sedlabanka/

Island Nullerfnuller
Er vel ikke et dansk problem. Ikke mere end Madagaska vel?

Island blev selvstændig i 1944 m35kbh
Så jeg kan ikke rigtig se de har mere at gøre med DK end Sverige og Norge? De er da velkomne til at komme og studere og arbejde, og hvis der bliver hungersnød deroppe, så skal jeg nok stemme for at give en hånd med, men indtil da regner jeg da med at de klarer sig, som de plejer.

Og umuligt at forstå den vedlagte tekst. Er der noget på dansk?

Passer nok med rodvad
OVK's ønske om kolonialise-ring, O vil totalt underlægge Grønland. Og efter dit indlæg vil de også kolonialisere Island.

Ar færingene ikke kunne styre deres økonomi, men havde et selvstyre, betød at de også i det væsentlige selv skulle betale for deres eventyr. Hvad nyrup regeringen gjorde i 1993, er ikke mere end hvad fogh regeringen gør hvert år overfor de kommuner der ikke betaler for regeringens løfter.

Enten er du uoplyst eller løgner Anonym
Nyrup/Lykketoft/Jelved tvang færingerne til at overtage fallitboet Færøbank. Færøbank var dengang et filial til Danske bank. Den danske regering gik ikke i sagen for at hjælpe færingene, som har været en del af det danske rige siden 1380, men for at hjælpe Den Danske Bank.

Denne svinestreg kostede det færøske samfund 1½ milliard (svarer idag til det dobbelte). Dertil måtte 15% af øernes befolkning udvandre.

Og hvorfor rodvad
skulle vi (alle danske skatteborgere) betale for det færøske overforbrug?
Færingerne havde store indtægter på sin fisk, men de brugte meget mere end de tjente, og så brast balkonen Ingen dansk provins kan hellere ikke i dag have så stort overforbrug, og regne med at statsministeren komme og hjælper dem. Hellere ikke en liberal regering.

Vi syntes alle synd for færingerne den gang, men det udløste ikke en redning af deres eventyrere.

anonym FaroeVIking666
Anonym har ret det.. Færøbanken var dansk styret ejet af Den Danske Bank ... Det før krisen... efter at kristen indtraf ville de af med banken så hurtigt som muligt. Det er således på ingen måde danmark der har reddet Færøerne under krisen... Det er bare besluttsomheden og det hårde arbejde som folket på færøerne har ydet der har fået os op til den gunstike velstand vi er i i dag.

Hva? FaroeViking666
Hva? Vi har fået landet vores op at køre, Færøsk økønomi er baseret på Naturresurser. Noget som Island og Danmark kunne lære noget af.
Olie indtægter fra nogle boringer fra UK giver faktis overskud nu. Olie selskabet Atlantic petrolium har tjent 800 mio fra nogle boringer der blev lavet for nogle måneder siden.

Dermed er Færøerne det land i norden der er næst rigest per GDP. Det er bare Norge der er rigere end vi er. Det er bare takket være det folk som virker på Færøerne for fremgang og visioner. Det er bare takket være os at vi lever i det beste landet der findes. Og det har ikke noget som helst at gøre med Danmark eller andre udenlandske faktorer.

Vi har en hjemmestyre lov på Færøerne som er gammel som lort, den blev konstrueret i Danmark. Men den står åben for fortolkning.

Grunden til at Hjemmestyre loven kom her er fordi at Færinge ville holde en afstemmelse om selvstændighed. Derfor kom der desperation over Danskerne og Danskerne bestikkede de unions venlige færinge til at gennem trumfe Hjemmestyre loven.

Færinger har aldrig stemt om at vedtage grundloven eller hjemmestyre loven.

Alle færøske internationale forbindelser ville ikke være mulige om vi tog denne hjemmestyre lov alt for højtideligt.

Noget som jeg ikke forstår er hvordan man kan være Nazi imod os, af alt folk os.
Vi er et det mest ariske folk der lever efter Sverige of Finland.

Alt som siger at man ikke kan lide Færøerne bunder i misundelse.

Infrastukturen, Skibsindustrien, (Olieindustrien), Velfærden og deriblant alle de positive rekorder som vi har, har vi bare os selv at takke for.

Færøsk success. FaroeViking666
Bare for at slå det fast.. Om vi på Færøerne havde fulgt hjemmestyre ordningen slaviskt. Så ville der ingen fremgang være i vort land. Al fremgang som vi har tjent os er nemlig på grund af overtrædelser og bøjning af Hjemmestyre loven.

Hvis vi derimod fulgte den ordning slaviskt ville vi ende som en afrikansk kolloni.