Forskellen på Core Duo og Centrio duo

Forskellen på Core Duo og Centrio duo Juste
Hvis jeg ikke helt er fra forstanden så er der både noget der hedder Core Duo og Centrino Duo (Eller os hedder den celeron Duo ..)
MEN... kører de begge to med 2 kerner??
Det skulle jo gøre computeren bedre... undtagens AMD's x2... den er faktisk dårligere end en af deres tidligere... læste jeg et eller andet sted (Ommer AMD) ...
Men alle Intels processore, der hedder noget med Duo går jeg ud fra har 2 kerner eller hvad?? og hvor stor forskel ligger der på Intels Duo core og Centrino core??...

Håber der er nogen, der kan give mig et prej..


På forhånd tak..

Greetings Juste

Her Attila
Core duo = 2 kerner
Pentium M Centrino = 1 kerne
Celeron = discountmodellen (køb den ikke)

Tilføjelse Attila
AMD Athlon er en god processor. Det er først nu hvor Intel har lavet Core Duo at de har kunnet overgå den. De sidste par år har AMD med deres Athlon haft den bedste ydelse og det laveste effektforbrug.

Stadig er det sådan at AMD Athlon er den bedste til prisen... men det er fordi Intels Core Duo processore er så dyre.

Jeg har pt. en intel Pentium 4 CPU, men hvis den skulle skiftes valgte jeg en AMD Athlon X2, da man får rigtigt meget for pengene.

okey tak..men Juste
Amds x2 processor blev vidst nok testet dårligere end deres gamle... tror nok jeg så det på hardwareonline...

Ikke dårligere! Attila
AMD skiftede sokkel for et halvt år siden eller der omkring. Samtidig overgik de til DDR-2 RAM, hvor de før havde brugt DDR RAM. Den overgang gav ingen ydelsesforbedring. Det samme "problem" havde Intel da de for længere tid siden overgik til DDR-2 RAM. -Det er AMD blevet lidt kritiseret for, men ellers er der ikke sket noget dårligt for AMD.

En AMD X2 processor er en 2-kernet processor... det er det eneste X2 står for.

oka.. Juste
okey.. tak for hjælpen