forslag fra de radikale skudt isænk

forslag fra de radikale skudt isænk Anonym
de radikale har fremstillet forslag om at rødt lys nogen gange kan være grønt lys for cykelister - det er sku en rigtig radikal forslag - som heldigvis blev skudt i sænk af rådet for større færdelssikkerhed - Tror sku der mange som ikke kan tage de radikale alvorlig mere - de slagter hinanden intern i partiet - ingen i de radikales bagland ønsker jelved som mininster - jeg tror de radikale ryder under spærregrænsen til næste folketingsvalg.

Det er jo gældende praksis. Hahahihaha
Politiet håndhæver snart sagt ingenting på det område alligevel.

Hver gang jeg har problemer med de cyklende tosser i fordgængerovergangen, så tager jeg altid filosofisk fat og forklarer dem, at man ved lovbrud begiver sig ud i en jungle hvor den stærkes ret (i dette tilfælde min) er gældende.
Det plejer altid at skræmme dem af helvede til ;-)

Ønsker du får ret! symbiosen
Mange - fra Somalia kan ikke se forskel på rødt/grønt!

Hvordan kan det være?

Jeg siger ikke noget.........haha.............haha....!

Det er der råd for............ Hahahihaha
........med mindre man altså heller ikke kender forskel på op og ned.

Nu bliver Rund-Tossen
det rigtig svært for de radigale for der er jo også noget der hedder gult lys, måske kommer der et forslag om at udskifte det gule lys med et billede af Jelved, og det betyder at man må køre baglæns over krydset på cykel, eller som fodgænger hoppe på tungen over.

Godformiddag tågehorn. Anonym
Nu er det selvfølgelig meget lettere at løbe med en halv vind, end det er at sætte sig ind i det emne, man så glædeligt udbreder sig om. Jeg skal forsøge at bære over med jer, da jeg ved, at den politiske højrefløj som udgangspunkt er lidt tung at danse med.

Forslaget handler ikke om, at man som cyklist skal kunne køre over for rødt, som du ellers påstår. Det handler om, at man i Odense har haft en forsøgsordning, hvor cyklister i UDVALGTE kryds har kunnet foretage højresving under agtpågivenhed, selvom der har været rødt for den øvrige trafik, der skulle i den retning. Forslaget går i alt sin enkelthed ud på, at man implementerer Odense-modellen på resten af landet - og ingen ved endnu, hvordan det helt præcis skulle foregå. Men mere forstandige observatørere ville måske tænke lidt længere og forestille sig, at der blev opstillet særlige lysreguleringer for højresvingende cyklister, som man også har kendt det fra biltrafikken i snart mange år.
Det kunne sagtens forløbe helt smertefrit, såfremt både cyklister og bilister respekterede hinandens plads på kørebanen.

Godt vi Rund -Tossen
har dig! du er vikelig inde i de vigtige sager, er du Radigal?

dans i bare alene ph.d
højrefløjen er tung at danse med... goddag mand økseskaft - først vil socialdemokraterne ikke vide af de radikale og denne uge afviser de konservative at samarbejde med de radikale - bekrig i bare hinaden og dans med hinanden - altså med de få derefter hånden er tilbage...

Godt vi har de radikale til at foreå bløde ting som rødt og grøn lys for cykelisterog lad så den borgerlig sammen med DF tage sig af de store og vigtige beslutninger som udenrigspolitik og velfærdsdanmark og dertilhørende indenrigsøkonomi. HIHIHI

De radikale. Mjølner.
Finder sgu på nogle underlige forslag når de mødes på bøssebaren !.