Forstår godt centervagten

Forstår godt centervagten Danskeren
http://www.bt.dk/article/20081016/krimi/81016073/

De er sku for meget

Forstår godt muslimen Muhammed
De vagter er sku for meget.

der er cheser
absolut ingen undskyldning for at sparke eller slå hverken som vagt eller utilpassede unge
arbejder selv i branchen dog ikke som centervagt, men li netop ishøj og hundige har alt for længe været et kæmpe problem. med div ballade, vagter der er blevet truet og fået tæsk og vagt biler der er blevet overdænget med sten når de er kommet på alarm de 2 steder.

så der ligger lang tids frustrationer og meget mere bag end li det den her historie handler om.[:(]

er jo ikke cheser
vagterne der har startet baladen dernede, er heller ikk vagterne der brænder biler af osv.
vagterne har bare fået nok efterhånden.... er dem der blier ladt i stikken hver gang.

Jeg forstår ikke politiet morgenhår
Vi ved, at videoen eksisterer og har opfordret familien til at foretage en anmeldelse i morgen. Men selv om der er sammenhæng mellem denne sag og overfaldet på de to vagter, så betragter vi det som to helt selvstændige sager og det er på ingen måde en formildende omstændighed for dem, der overfaldt vagterne, siger vicepolitikommissær Bjarne Malling fra lokalpolitiet i Karlslunde.

Sikke noget crab. Det er da godt det ikke er Bjarne Malling fra lokalpolitiet der sidder i dommmersædet.

Gør du? Ole Flap En Flad
altså forstår muslimen, godt så næste gang muslimen kaster med sten, ryger stenen tilbage til muslimen. eller næste gang danskerens bil bliver udsat for hærværk bliver muslimens bil det også, og således i alle de andre ulovlige forhold som muslimen er igang med.

Er det til at forstå?

hva har i jernedød vantro gangi? ali fra hundige
fordi vi hænge ud i centret,har de fucking vagt ikke at bestemme hva vi vil? i er gale fordi i trore vi alle sammen er ens. jeg passe min fars grøntforretning og gør som i sige, men aligevel vil i ikke give respekt.i skal give mine far respekt eller jeg gør som vi skal.i er dumme og fat ikke en fis i din returik.
jeg syntes iskul skamm jer

Dumrianer Versus Dumrianer m35kbh
Okay - de unge mennesker har sikkert lavet uro i centeret og vagten er så kammet over - sikkert som en anden skribent siger, fordi det er blevet for meget. Men det skal ordnes på anden vis. Unge teenagere har alle dage været en pain in the ass, men løsningen er ikke at tæve dem selv om det ved gud er fristende - har selv arbejdet med teenagere på nørrebro i flere år. Har de ikke nogen ungdomsklubber dernede, hvor de kan hænge ud?

Er det bare mig f.eks. Tarzan
eller er lydkvaliteten alvorlig dårlig på den video??

Der står også noget om en "skrækslagen" ven, men så fint som han holder mobilen og filmer har jeg svært ved, at tro, at det skulle være en skrækslagen person.
Faktisk synes jeg det hele ligner noget der er planlagt. Det lyder også som om, at ham der bliver revet i håret griner på et tidspunkt - og lige til sidst....BT. skriver at vagten TÆSKER ham ???????? Hvor er de tæsk henne ???

Når alt det er sagt så synes jeg, såfremt videoen er ægte, ikke at det er i orden det vagten gør, selvom han nok har været fristet længe. Det er så sandelig heller ikke i orden det de unge gør, med hævnaktionen - men som I andre skriver har det formentlig ulmet længe.

Arh, bare raske drenge... Høj is
'ze hvor fedt, vi har zmadret panzernes bil, mand'......

http://www.youtube.com/watch?v=I-VCq_Fi4xc&feature=related

[:|]

Skift vagterne ud Anonym
Det bliver åbenbart for meget efterhånden, så lad dem rokere eller skifte branche. Det var da også latterligt at de store rockertyper af et par vagter skulle på båre ud af centeret - og blev behandlet for "overfladiske småskrammer" - alle har gang i en gang gøgl.

Man skal gøre sig fortjent til respekt IKKE en racist
Og det er ikke ved at brænde biler eller tæve på centervagter [:(]

"fordi vi hænge ud i centret,har de fucking vagt ikke at bestemme hva vi vil?"
Et center er ikke til at hænge ud i, men til at handle i. Kan da godt forstå at I bliver smidt væk. Havd er der overhovedet at lave i et center, når man bare "hænger ud".
Hvad med at "hænge ud" hjemme hos hinanden eller gå over og spille lidt fodbold istedet for. Der er masser af fornuftige ting at tage sig til.

"i skal give mine far respekt eller jeg gør som vi skal."
Øhhmmm er det en trussel til de "jernedød vantro"? (som staves hjernedød)[:/]

Har total respekt for dem der gider integrere sig, samt gider sætte sig ind i det danske sprog. (Hvilket ikke giver sig til udtryk i din tekst).

God dag [s]

I er jo bare børn Endnu en dansker
Hvad sker der i jeres opdragelse?[:/]

Ja, den opdragelse skulle de primitive drenge SF-er
have fået derhjemme.

det forkert af vagten Nina1230
hey folk..

1. det var forkert af centervagten at tage fyren med om bagved og begynde at sparke til ham og true ham. (vagten slipper sikkert væk for det han gjort ligesom politiet gøre normalt).

2. Drengen var altså kun 14år, han havde sikkert intet at gøre med bande miljøet. Udfra videoen og hvad folk vidner så sagde var drengen i chok bange rystede. Og nå ja hvorfor skulle han få den behandling fordi vagterne er trætte af der andre unge fra området der gøre livet surt for dem derfor skal uskyldige mennesker straffaes for det what????

3. Kontakt personen som kender den dreng de drenge der var der, udtalte sig og sagde de boede i området, men var ikke en del af det kriminelle miljø.

4. Sjovt nok er der så meget fordomme overfor muslimmer indvandrere, og ja der en gruppe af dem som er nogle ballademager men hvorfor skal så de uskyldige indblandes og gå ud over dem????????

5. Klart selv politiet er forvirret, man kan jo se forskellen på folk hvem er hvem hvilken gr. man tilhører. Om det rocker, nazi eller autonom. Men hos invandrere ligner de alle sammen hinanden åbenbart derfor er det svært vide hvem er den gode og hvem er den dårlige. Derfor har jeg oplevede af personlig årsager og ud fra mit arbejde og der hvor bor at der har været en del unge som er blevet anholdt for noget de ik har gjort.

6. Politiet vagterne selv har en vane at provokere nogle typer mennesker om det er ude på gaden, i byen dvs ved diskotek indgangene eller andet..