Forstår ikke altid fyre...... :-(

Forstår ikke altid fyre...... :-( Anonym
Dette spørgsmål henvender sig nok mest til fyrene, men kvinder må også gerne kommentere på indlæget.
Jeg sidder i denne triste situation, at jeg for noget tid siden erklærede mine følelser for en fyr som jeg har haft noget kørende med i et stykke tid. Vi fik snakket om det og han fortalte mig, at han ikke vidste hvad han ville. Han var ikke vild med mig, som jeg er med ham, men han kunne alligevel godt lide mig, altså, han vidste ikke hvor han stod. Vi aftalte så, at han skulle skrive i løbet af ugen, så vi kunne finde en dag at være sammen, så vi kunne lære hinanden bedre at kende og finde ud af om vi begge var interesseret, men han skrev aldrig.
Jeg skrev så til ham, tænkte at jeg ville tage initiativ, men har intet hørt fra ham.
Nu er mit spørgsmål så, skræmmer det jer fyre, at man erklærer sine følelser, hvis i ikke helt ved hvad i vil og hvorfor hører man lige pludselig ikke fra jer mere??? Synes simpelthen det er det værste, når man intet hører fra en, også selvom man godt ved, at han nok ikke er interesseret, men alligevel. Hvorfor????

måske Barolo
Hvis man er usikker på hvad man selv føler, og det at du melder klart ud sætter gang i nogle tanker, kan godt være svært..
Det ik altid nemt at blive sat op af en væg, og slet ik på tid, hellere giv ham tiden til at få tænkt igennem, så bliver slut resultatet mere oprigtigt, om det så bliver godt eller skidt, så det det han mener...

Men held og lykke herfra =)

Hvorfor skrev du til ham. Jeppe27
Når aftalen gik på at han skulle skrive til dig.
Det var det dummeste du kunne gøre, en aftale er en aftale og nu har du klistret dig tilham, det kan fyre ikke li.
Du er uinteressant i hans øjne, nu mere end før fordi du ikke var kølig og afventende som aftalt.

Jeg kan kun tale for mig selv fyr33
Men jeg kunne godt have ønsket, at den pige, som jeg var højforelsket i, men hvem jeg ikke turde udtrykke mine følelser for, havde åbnet op og givet mig en gensidig kærlighedserklæring. Jeg havde en fornemmelse af, at hun var interesseret i mig, men havde også min tvivl. Hun inviterede mig på 3 dages i løbet af 4mdr, men det hele løb ud i sandet.

Det ville slet ikke have skræmt mig, hvis hun havde åbnet op for sine følelser, nu hvor jeg ikke turde åbne op for mine. Tværtimod, så havde jeg undgået 6mdr i helvede.

lidt hjælp til dig hej1
jeg er desværre nødt til at meddele at han ikke er interesseret i dag, hvis han trænger til et knald, kan det godt være at han dukker op eller gir dig et kald.....

Han er ikke interesseret i dig,, hvis han ikke svare betyder det at han er fuldstændig ligelad...

håber at det var svar nok, og du finder din kærlighed et andet sted.

Hvad er det du ikke forstår ClausJørn
At han ikke vil have dig ?
Du er vel ikke lige det han ønsker sig.Havde du været afventende og ventet hans svar til dig, så var det måske kommet, men du var for ivrig min pige.

du har hej2
....øjensynligt været "endnu" én af hans erobringer. Sådan er livet desværre barsk og
til tider uretfærdigt,, men det er den gamle sang om kærlighed. Om kvinde/- mand
forhold på godt og ikke mindst ondt.Du må vider i livet,, og sadle om igen.

Det er uhøfligt at lave en aftale og ikke overholde den dulkis
men den adfærd er jo ikke forbeholdt "fyre" - alle mennesker - også du, bliver forbeholdne, når den anden er mere seriøst interessert end man selv er.

At han så opfører sig kujonagtigt er en anden sag og simpel dårlig stil. Så vær du glad for du har set den side allerede nu.

Sig efter mig: " Duer ikke - næste"

Rank ryggen pige. Han er bare en no-good-guy. Smid ikke perler for svin.

ej hvor gamle er vi ?? rotterotte
Kom lige ind i kampen. Man svarer altså uanset hvad. Medmindre vi forestiller os at fyren er under 13. Det er alm pli at man svarer - om man er interesseret eller ej. Undskyld mig, men det andet er for fattet. "Ej jeg er ikke interesseret , jeg svarer bare ikke fordi jeg har en rygrad som en regnorm. Hun har nok ikke noget imod at gå og vente på et svar der aldrig kommer"

Aaarrrh, kom ind i kampen mænd !!! Seriøst.

Du kan skrive at det er fint hvis han mangler tid, men at det mindste han kunne gøre var at give dig en tilbagemelding !! På en diplomatisk måde :-D

jo jo jo siger Rotten rotterotte
det er muligt han ikke vil have hende. Måske ikke lige nu, men man kan da ihvertfald lige være diplomatisk nok til at svare.

FInd noget andet min pige. Mænd der ikke kan finde ud af at svare en besked er der alligvel ikke nogen ordentlig fremtid i.

Kære ven grublernissepigen
Det er altid træls at vente på en, der aldrig får sagt enten 100% for eller 100% imod. Ham fyren stod midt imellem, og det er nok derfor, han aldrig kontaktede dig. Men se på realiteterne: En fyr, der ikke vil dig 100%, er ikke din tid værd. Vær glad for at det stoppede i tide, for det ville være sørgeligt, hvis du i et længerevarende forhold elskede vildt og inderligt, mens han bare var halvhjertet i det. At han så ikke har haft modet til at tage den sidste snak med dig viser jo bare, at han er svag på det område.

Gør dig selv den tjeneste at hælde ham ud af hovedet igen.

kujon,- nu du ved det om ham amonym
er du vel næppe intersseret længere - ingen kan bruge en, der laver aftaler for derefter at bryde dem til noget. For i andre situationer vil han reagere ligsså kujonagtigt. Han har vist, hvad han indeholder.... så væk med ham.

Ok du omtaler ham som en fyr. En MAND ville ikke opfører sig så tåbeligt, han vil have nosser nok til at sige fra med det samme.

vh anonym

In your dreams En af den slags
Rotte, sådan hænger verden desværre ikke sammen. Jeh skal selv indrømme at da jeg begyndte at date da jeg var omkring 28-29 år, så skrev jeg heller ikke tilbage, hvis jeg havde været ude for et virkelig kikset date. Nu hvor jeg er blevet lidt ældre, er jeg så blevet lidt mere voksen og sørger for at skrive tilbage, bare kort "at jeg ikke synes det skal være os", ingen dårlige undskyldninger, som jeg altid havde tidligere ("min oldemors kanariefugl er lige død" og i den dur)

Rotte, du må forstå at mange af os store stærke mænd er nogle ynkelige små fyre indeni, som er rigtig dårlige til kommunikation og ekstremt konfliktsky. I piger er meget bedre til kommunikation end os, derfor tror jeg mange af os ikke tør skrive tilbage ...fordi I vinder ordene og overtaler os til at komme tilbage til jer alligevel. Og så lever vi som ynkelige mænd, der hverken får sagt til eller fra.

Der skal faktisk langt større mod til at give et afslag for os, end du lige tror. Ja, ynkelige er vi, men det ændrer ikke på den verden vi nu engang lever i. Sådan er det nu engang, hvad enten du vil det eller ej. Og ja, bare punk os for at være 13årige umodne fyre...

TAK for at i har åbnet mine øjne. Anonym
Tusind tak for alle jeres svar, de har været til stor gavn. Kan godt forstå hvad i mener, men det er bare svært at smide en ud af hovedet, men det er vist den bedste løsning.