forstår ikke helt hans valg

forstår ikke helt hans valg sisse68
Jeg mødte en fyr og vi var sien sammen næsten hver dag i de 3 uger vi kendte hinanden. Det var mest ham som fik mit hjerte til at smelte med hans sms'er og at han var blevet forelskede i mig. I fredags tog han så i byen med nogle venner, og jeg hørte ikke et ord fra ham før næste morgen. Jeg blev ked af han ikke i det mindste skrev godnat og da han næste dag helst bare ville være alene hjemme blev jeg også skufede og forklared ham hvad jeg ønskede af et forhold. Vi havde en go snak og endte med jeg skulle tænke over hva jeg ville. Næste dag gjorde han det forbi, og vil bare være venner fordi han ikke er klar til et forhold. Jeg blev rigtig ked af det og han har været så sød. Været her med blomster osv og han er ked af han har såret mig. Jeg ved heller ikke om jeg kan være "venner" på den måde han vil nå vi har været intim sammen og jeg bare går og længes efter han kaster armene om mig og kysser mig.

Han var nok fuld Anonym
om aftenen og gad ikke fedte med mobilos. Den næste dag skulle tømmermændene bearbejdes (man gider ikke andet end at se formel 1 eller noget).

Han blev iriteret over at han ikke kunne få fred til at gå i byen, og at bearbejde tømmermænd. Og tænkte... hvis det allerede er sådan efter 3 uger, hvordan bliver det så ikke senere... lad mig komme væk!


Mand 27 år. -Been there done that!

Du HANG på ham! elway
Efter min mening, så forlangte du for meget af ham.. Det var da fedt i var sammen i de uger osv :) Men tror du ikke han har brug for vennerne også ? Det var 1 sølle bytur, hvor han gerne ville tænke på andet end dig.. Selvfølgelig skriver han ikke godnat, når han sikker render pivissen rundt med drengene.. Og hvis han havde tømmermænd dagen efter, og bare havde brug for at sove længe og slappe af.. Kan du så ikke forstå det ? Mener prøv at vend dem om, hvis det var dig og dine veninder der skulle i byen osv ?

Tror han blev skræmt at dine krav.. Men det kan være jeg tager fejl.

Op med humøret...

Det tror jeg du har ret i Isabél
har selv haft en kæreste der var sådan (har ham faktisk i dag). Han var også meget krævende og det blev for meget for mig. I starten var det for meget, så vænnede jeg mig til det og så en dag havde jeg fået nok nok nok og måtte gøre det forbi, selvom jeg var vild med ham. Efter et halvt års pause fandt vi sammen igen og han har godt forstået hvad han gjorde galt, heldigvis :0) Man skal give modparten lov og plads til at trække vejret med egne lunger nogen gange ;0)

Gosh... topelite
Jeg ville også gøre som han. Du skriver I har kednt hinanden i 3 uger og har været sammen hver dag, undskyld men havd med sport/hobby og venner???
Og at han så ikke engang kan gå i byen uden at han skal ringe når han kommer hjem, det kunne også være af hensyn til dig, at han ikke ringede kl.4 om natten stangbacardi for at sige godnat.

Men jeg tror at du gjorde den store fejl ved at "brokke" dig over han ikke havde ringet, hvis du bare havde ringet op ad eftermiddagen og spurgt om han havde en god bytur og om tømmermændede ect. var slemme og så bare ønsket ham en god dag, så havde du vist at han også havde lov til et liv uden dig hele tiden og det tror jeg var blevet positivt modtaget.

svar sisse68
Nej jeg tror faktisk i har ret. Jeg havde det også på fornemmeslen det kunne være det, men svært at lave om på nu og lære af mine fejl når vi ikke længere er "kærester" men "venner" :-(.

Et år ? sisse68
Det er en halv levetid at vente på nogle når man når min alder ;-).

tak sisse68
Øv jeg kan næsten konkludere udfra jeres svar at det nok er sådan tingene hængere sammen :-(...og nu er det for sent.

LÆR af det til næste gang.... elway
Du må leve med at du har gjort det du har gjort.. MEN TRO MIG.. Du skal lave det om næste gang.. ellers må du ringe til ham og sige : SORRY jeg kvajede mig, jeg ved det nu.... blablabla..

prøv det her kender det
Lad ham helt være og hvis han skriver så spil kostbar. Det svært men på længer sigt har du chance for at finde hans interasse tilbage. Har også prøvet det og jeg dummede mig ligesom dig men skal aldrig ske igen. Bare vær stærk og han skal i hvertfald ikke have følsen af du sidder der hjemme og tuder over ham, du skal bare virke pis ligeglad.

Opgiv ikke topelite
Opgiv ik helt håbet. Jeg har en søster der helst vil være sammen med fyrer 24 timer i døgnet fra de mødes, og hun har altså haft en del større hel med at møde mænd der vil være sammen hele tiden end mig der synes 2-3 gange om ugen er fint det første lange stykke tid.
Du skal bare møde den rigtige.
Nu skriver du et sted at du ikke har tid til at vente og hvis dit fødselsår er 68 og du gerne vil have børn kan jeg godt se at du desværre er i en lidt dårlig situation, men prøv næste gang at give dem lidt plads, men ring gerne én gang om dagen, men lad være med ligeom at presse dem til at de skal se dig ect.
Nu er jeg selvfølgelig selv kvinde så jeg ved ikke lige om det er sådan mædn vil have det, men jeg har selv et problem med mænd der hele tiden presse på, men hvis de bare ringede og spurgte hvordan det går, om min dag var god ect. uden at presse ville det øge min interesse, da jeg så ikke ville føle jeg fik presset noget ned over mig.

Jeg ved ikke om du kan bruge det, men det er bare et råd.

Held og lykke med jagten på manden ;o)