forstår ikke kvinder...

forstår ikke kvinder... anonym
Tja hun kom hjem en nat fra en bytur og er selvfælgelig meget beruset... men fortæller mig rigtig glædeligt og med stort smil at der er en fyr (som hun snakker meget med) der har erklæret sin kærlighed til hende og er meget forelsket i hende, hvilket hun er meget stolt af ! Jeg spørger egentlig ikke meget indtil det - dog nævner hun igen hans navn, men stopper så (tænker muligvis lidt over hva hun skal sige) hun siger sådan henslynget at hun kunne alligevel ikke falde for en som ham...
Hva er det for at forsøge at gøre mig jaloux eller er det bare fordi hun vil bekræftes i at hun stadig er meget eftertragtet ????
vi har kun været sammen få måneder...

Hun er nok.... elway
Bare for åbenmundet, og siger hvad hun tænker :) Det virker ikke som noget du skal være bekymret over.. Hun har nok bare ikke tænkt over, at det hun siger kan såre dig, eller gøre dig usikker ! :)
Men de fleste kvinder kan godt lide at være eftertragtet, det går jo lige i egoet på dem :)

Men slå koldt vand i blodet, det er trods alt dig hun er sammen med.

Og husk man skal høre sandheden fra fulde mennesker og...........

Så'en er mænd vel også??... miss-mee
...at de elsker at være eftertragtet:-)Det er vist ganske menneskeligt.

Nu er jeg jo sådan en dydig pige (*ss*), der aldrig har lavet noget udenoms og jeg har også til tide haft brug for at høre fra min partner, at han var glad for at han kunne stole på mig osv.

Jeg ville heller ikke lægge så meget i det - andet end, at hun ville roses, elskes og var p*ssestiv:-)

...mee:-)

Jaja... elway
Det er vi da.. :) Det kan alle jo lide.. Dig dydig ? Hmm.. Yes yes !? haha..

Ja? miss-mee
Jeg er skam en artig pige og hvis det ikke passer må du smække mig *ss*


...mee:-)

Ømme hænder elway
Er alt hvad jeg ville få ud af det.. haha.. Du er en værre en, og du ved det... ALLE ved det.. haha

Ømme hænder? miss-mee
...hvad med min stakkels r*v? *lol*

..mee, der indeholder lidt af det hele;-)

.. :) elway
Det også godt at indeholde lidt af det hele.. :)

Dejligt at du er tilbage... miss-mee
...nu mangler vi bare resten af "holdet". Solen var godt nok seriøst alvorlig i går aftes;-)

...mee:-)

I danmark har Anonym
Vi et ordsprog, som hedder:

Fulde folk og børn skal man høre sanheden fra:

Hvis i kun har været sammen nogle få MDR: så stop forholdet nu og find en anden, for hun kunne sikkert godt finde på at være sammen med ham i sin næste brandert

Slå koldt vand i blodet solline
Hun lyder til at være rigtig stolt over at en anden mand udover dig, fortæller hende, at hun lige er en pige for ham. Det bekræfter hende i, at hun er en dejlig kvinde. Præcis som når du gør det. Positiv bekræftelse er nøgleordet til en kvinde. Så tag det helt roligt. Tror ik hun løber nogen vegne. Tror bare hun var glad og snaksagelig pga. væske-indtaget... ;o)

stille og roligt anonym
hun vil da bare gerne vise dig at hun er eftertragtet...ellers var hun måske selv overrasket over ham den andens tilnærmelser, så hun skulle fortælle det til nogen. så tænkte hun måske bare ikke over det ville gøre dig ked af det...

jeg tror bare hun vil vise at hun er intressant her i starten, og at hun vil vise dig hun er eftertragtet..men ingen grund til bekymring, det er jo alt sammen for din skyld..

Min erfaring... Brandhane
Min erfaring er, at piger med den adfærd, har følgende to udfordringer:

1 - de har et generelt stort behov for at blive bekræftet. Ofte skyldes dette et lille selvværd... som godt kan følges med stor selvtillid på overfladen.
2 - de savner bekræftelse i deres nuværende forhold. I stedet for at sige det lige ud eller benytte sig at konstruktiv kvindelist, så viser det sig på denne lidt destruktive måde.

Jeg vil anbefale, at du - helt uden jalouxi - spørger hvorfor hun har behov for at fortælle dig det. Du bør også vurdere, om du har lyst til at yde den ekstra indsats, som det kræver, at kende en pige med dette behov. Hvis du har det, skal du tænke over forskellige måder, at vise opmærksomhed på. Helst på en måde, så hendes veninder og familie også kan se det. Det betyder meget for disse piger. Send fx. blomster til hende på hendes arbejdsplads. Fortæl at du som mand også har behov for hendes opmærksomhed. På den måde kan I fælles løfte Jer, istedet for at situationen udvikler sig til noget negativt eller at det kun er den ene der yder. Held og lykke.

Lidt samme Brandslukker
som brandhanen. prøv dig lidt frem med din kæreste her. Er du sikker og vis på at intet andet er sket, så tag snakken med hende. Det tyder dog på at du ikke umiddelbart har noget at frygte her. Bekræftigelse er hvad det her går ud på og måske du ikke selv lige har vist hende, det hun så gerne vil at DU skal og ikke andre. Slå koldt vand i blodet og tag en snak med hende og forklar hende at dette skal være en to-vejs kommunikation jer to imellem. Altså at DU også gerne vil denne bekræftigelse. For det vil du vel også gerne. I bund og grund kan vi ikke som menneske leve uden. Nogle har dog større behov og jeres forhold er meget nyt endu, hvilket også kan være en årsag.

det er nok for længe siden moster grethe
DU har fortalt hende hvor dejlig hun er, - og så blev hun bare så glad og overrasket da en anden mand gjorde det, - og kunne ikke lade være at dele sin glæde med dig.
Tilbed hende! - og så er den sag glemt!

træt af dig. Don Sommer
Hmmm det kan også være en måde at sige at hun er træt af dig og gerne vil noget nyt..eller de har været sammen men tør ik sige det.
De sværre at blive kloge på og det skal du ik være ked af.

De kan ikke engang finde ud af sig selv, så være ik ked af du heller ik kan.
Bare slyng noget pis ud til hende hvis hun kommer og siger hun har mødt en fyr..eller flirtet.. fik du hans nr..skulle i ses igen..
virk lige glad.
kvinder elsker opmærksomhed nogen gange stiger det dem til hovdet og så skal de bare pilles ned. skal ik tro de er noget...
så har du først tabt.