forstærker

forstærker jacob bonde
hej, jeg kunne godt tænke mig at slutte denne forstærker til på mit værelse,http://importas.dk/shop/catalog/product_info.php?cPath=33_36&products_id=177&osCsid=f9a44e40909227612ec173f56ea015fe
men så kan jeg jo godt regne ud jeg skal have en omformer, kan man få det, og hvor kan man få en.

Leverandøren. Spørg dog ...
Det var da noget af en omvej at gå på SOL.
Spørg leverandøren.

Husk høreværn Læge in spe
Med sådan en forstærker sat til nogle sikkert kraftige højtalere på et værelse, så tag lige sådan et par stykker med: http://www.stennevad.dk/Produkter/H%C3%B8rev%C3%A6rn.aspx

*om jeg fatter hvad man skal med sådan et overdimenioneret system på et værelse*

Dårlig ide Hifi-nørden
Hvorfor i alverden vil du bruge en forstærker der er beregnet til brug i bilen på dit værelse. Man kan få rigtig mange gode og kraftige forstærkere til 230V. Prøv bare at tjekke HIFI-klubben. Hvis du alligevel vil prøve skal du ikke bruge en omformer, men derimod en fast og stabil 12 volt forsyning. Altså et 12 volts bilbatteri såsom et startbatteri fra en lastbil med en stor CCA. Desuden er stuehøjttalere på 8 ohm og autohøjttalere på 4 eller 2 ohm. Det betyder, at du ikke umiddelbart kan tilslutte almindelige sturhøjttalere til denne forstærker. Mit råd er: dont go down that road!

Udover at det lyder som en dårlig ide Phusker
så kan jeg ikke lige forstå hvorfor du vil benytte sådan en karl i hjemmet?

Men hvis du absolut vil have den, så skal du bruge en strømforsyning, der giver max 13,8V og en hulens masse strøm. Derudover skal du bruge nogle elektrolytter, da en strømforsyning ikke kan afgive strømspidserne hurtigt nok.

Et muligt lavpris alternativ til strømforsyningen kan være en ganske almindelig bilbatteri lader, med et par gode elektrolytter koblet på udgangen.
Laderen skal dog kunne afgive en hulens mængde strøm, så en almindelig 4-5 Amperes sag kan ikke bruges hvis du vil udnytte hele forstærkerens potentiale.

Som en af de andre skribenter anfører, så er bilforstærkere beregnet til højttaler impedanser på max 4 Ohm. og de Watt værdier der er anført ved din forstærker er sikker målt ved meget lave impedanser og en meget lidt ørevenlig forvrængning.

Ellers må du selv til at bygge en strømforsyning der kan levere det ønskede, da en færdigkøbt vil gøre det hele lige så dyrt som en normal forstærker til hjemmebrug.