Forsvundet 10 årig dreng

Forsvundet 10 årig dreng jetpost
Har stor sympati for forældrene, mend er er noget jeg ikke forstår. Politiet har haft en storstilet eftersøgning i gang.......Hvordan kan forældrene så selv efterfølgende finde drengens tøj på stranden, i vandkanten, som man må formode politiet, hvis de har eftersøgt har været på???

Ja, mystisk Hunden
Især hvis der har været hunde med.
De plejer at kunne finde en nål i en høstak.

Der var bare noget jetpost
der sagde mig at der var noget der ikke stemte helt overens........Nu må vi se hvad sagen bringer. Håber sandelig at de finder ham i live snart....

De havde 10 hunde til at undersøge Anonym
dybt mystisk.

Det er jo muligt onkelanton
at tøjet ikke lå der fra start af.

måske, det er det jetpost
der undrer mig, hvordan er det så kommet derhen.....hvem har lagt det der???

Drengen selv eller en onkelanton
forbryder

Ja... det er frygteligt... nille25
Jeg tvilver stadig på at drengen selv har lagt tøjet der... Synes det virker mærkeligt at hundene ikke har fundet tøjet.. Men synes også det lyder mærkeligt at drengen som går usikkert kan nå at gå ned til vandet og tage sit tøj af inden pedægoggerne opdager han er væk.... Jeg har selv arbejdet med børn og hvis et barn forsvandt og jeg vidste der var vand i nærheden var det, det første sted jeg ville løbe hen og leder... Kunne godt forstille mig at der er en der har lagt det der, for at det skulle se ud som om han var gået i vandet... Håber og beder til de finder ham i live...

Måske vhn
Nu ved vi jo ikke om tøjet var vådt eller tørt. Hvis det var vådt, kunne der jo være mulighed for at det havde været en tur uden med tidevandet????

Men enig med jer andre om, at vi må håbe drengen snart findes, og at politiet har mere end røde øre, hvis tøjet bare har ligget der på stranden. Især med deres udtalelse om, at han umuligt kunne være i området, da ALT var gennemsøgt!!!!

Fordi det flyder med skidt Holger
fra dovne folk på strandene, så kun forældrene kunne skelne skidt fra kanel, og fordi tøjet dufter svagt i forhold til alt andet på stranden, særligt hvis det har lagt og vasket i strandkanten.

Det lyder jetpost
lidt søgt synes jeg....Jeg tror at der ligger en forbrydelse af en eller anden art bag hans forsvinden...

Tror mere på den med strømmen Holger
der kan have taget ham, hvis han gik ud for at soppe eller bade i det dybe vand.

frygter det samme karinaxoxo
Taget i betragtning af, hvor suveræn en hunds lugte sans er, og politiets ekspatise, er det sgu suspekt, at man ikke har fundet tøjet. Jeg er alvorligt bange for, at en ALVORLIGT SYG PERSON, har gjort ham fortræd.
Selvom tiden går, og håbet svinder må man håbe, at han bliver fundet. - jo før det sker, jo bedre.

Ja for søren da julius4
Ved godt det måske ikke lige drejer sig om det samme, men min bror beguk selvmord for nogle år siden og vi måtte selv tage hen på det sted han havde gjort det og finde hans ting som han havde efterladt på stedet - det var fandme hårdt.....Det lå næsten lige ved siden af hvor han sidst have siddet og politiet havde ikke sagt et kvæk om det fordi de ikke havde gidet at interessere sig for det....

Kender det godt Anonym
Jeg har stået i samme situation, da min mand forsvandt for snart otte år siden. Han var væk i toenhalv måned, før vi selv fandt ham mindre end 1 kilometer fra vores hjem.
Politiets indsats i den sag var så ringe, at man godt forstår, at det sjældent lykkeds dem at finde nogen som helst.
Min mand havde også begået selvmord, og selvom han var voksen, og det naturligvis ikke er det samme som et barn, så er det da for dårligt, at man ikke kan forvente mere...
Min mand var fra eksjugoslavien, derfor mente jeg, at der lå racistiske tanker bag politiets manglende indsats, det samme mener jeg her, drengen er handicappet, hvilket jeg desværre ser som en af grundene til, at man allerede mindre end en uge efter hans forsvinden, har indstillet eftersøgningen af ham.
For dårligt, simpelthen, og ulideligt for de stakkels forældre...