Fortiden gør ondt....

Fortiden gør ondt.... Den fortvivlede......
Havde set frem til og aftalt med børnenes mor, at jeg skulle have mine 2 børn på besøg et par dage her i efterårsferien. Det er første gang jeg har kunnet få fri fra mit arbejde i denne uge, så det var virkelig noget jeg har set frem til.
Nu er de så pludselig taget på ferie i udlandet og jeg står ligesom tilbage med håret i postkassen og kan gøre røv og nøgler.
Ved godt jeg i mit tidligere liv ikke altid har været "familiens mand", men efter 5 år på den rette vej, har jeg vel også efterhånden en form for rettigheder, eller ??????
Jeg savner de unger som bare pokker, og havde glædet mig meget til deres besøg, nu står jeg med en uge til ingen verdens nytte, hvor står jeg i alt dette ?????

Hej Mie3
Hejsa. Hvis i har fælles forældremynighed over børene må hun ikke rejse ud af landet uden din samtykkelse. Så du gør det at du kontakter stats amtet og så vil de vejlede dig hvad du skal gøre. Held og lykke med det

Gò eftermiddag cassiopaya
Jeg tror nu kun de er taget på ferie i udlandet

Hun vinder... Den fortvivlede......
Hun har "desværre" den ret på sin side, det blev aftalt tidligere, men måske er der mulighed for at ændre dette ????

Bestemt.... Den fortvivlede......
Er helt sikker på de kommer hjem igen, slet ingen tvivl der, men jeg skulle jo have haft dem i de dage - det er det der ødelægger hele planen.

Må dog have en eller anden "mulighed" for at få det lavet om, så det fungerer i fremtiden !!!!!

du skal pollie
gå til statsamtet og få fastlagt samværet med dine børn. Du har krav på hver anden weekend, fastsatte hverdage samt min. en uges ferie. Hvis din eks ikke er til at forhandle med, så få helt klare rammer fastlagt. Så er der også hjælp at hente, hvis hun ikke overholder aftalerne. Held og lykke og tillykke med din genopståen som far:-)

det har anonym
du vel - men som du selv skriver - så er en (lang??) periode du ikke har været det!!!
Nu er du så genopståen - og det har, som jeg læser det, taget en længere periode. Så må du jo ligesom også forvente, at der kan gå lang tid, inden hun stoler på dig! Bare fordi du er "klar" er det jo ikke sikkert hun er!

Prøver igen... Den fortvivlede......
Har prøvet dette, men fik at vide, at 5 år ikke var nok, for at komme tilbage i normal gænge. Hvorfor - kunne jeg ikke helt få svar på, men jeg vil prøve at kontakte dem igen, der må kunne ske et eller andet.

Lyder lidt egoistisk Anonym
og man fornemmer klart at du gerne vil gørs til "ofret" i denne sag. Jeg synes da det er værd at unde børnene den udlandsferie - for det er vel i den sidste ende børnenes velfærd og glæde, der tæller mest og ikke forældrenes kamp om at få opmærksomhed?

Måske Den fortvivlede......
Du har fat i den lange ende der. Jeg ved ganske udmærket jeg har har "mere end klokket i det" tidligere, men det må dog også have en grænse.
Jeg har lagt alt det tidligere "snavs" bag mig, og 5 år er dog trods alt et stykke tid, men jeg har dummet mig - okay - men det behøver vel ikke at koste for evigt.

Vi kunne måske.. Den fortvivlede......
Dette har intet med børnenes ønsker at gøre. Selvfølgelig må de gerne komme til udlandet, men aftalen var at jeg skulle have dem et par dage eller tre i efterårsferien og vi skulle lave noget sjov sammen, og det havde jeg glædet mig til, jeg er bare træt af at det ikke kunne lade sig gøre, det er alt.

tar hatten af for dig icarus
du vil kæmpe og se dine børn efter så lang tid...

men som enlig mor kender jeg alt til en far der hverken har tid eller lyst til at se sit barn... må indrømme at jeg ville have en meget mærkelig smag imunden hvis han pludslig kommer efter 5 år og vil være far.

men klart nok du savner dem og vil se dem...du har et krævende job der kræver dig 100% og er 100% mere værd end dine børn.

er glad for jeg ikke er moderen til de børn og skal stå standby lige præsis når du kan...

men havde i en aftale er det nu svinsk af hende pludslig at rejse.

Søg om retten Anonym
til at se dem. Så vil der skulle aftales tidspunkter hun bliver nødt til at overholde.

Lyder nu mere Anonym
som om at moderen har taget dem med på ferie, for at de ikke skulle være sammen med faderen... var det ikke tilfældet, havde han nok fået besked i god tid, sådan han ikke står i denne situation.

Ungerne kunne også have lige så meget ud af et par dage hos faderen, som af en ferie i udlandet.

Er der nu.... Den fortvivlede......
Jeg har ikke ventet 5 år på at få børnene at se. Jeg har været der hver ENESTE år, men min fortid taget i betragtning har forhindret dette. Jeg SAVNER dem og er den far de behøver nu, men noget skiller fra fra dette.

Ja, og..... Den fortvivlede......
Det siger du, men hvad virkeligheden ?????

Jeg har oplevet det modsatte !!!!!

og planlægning ?? Kira
Tæller det ikke her ?? Der går jo ikke skår af moren hvis hun nu havde sagt det til ham i god tid i forvejen...

det forbandede statsamt anonym
det burde være barnets ret til samvær og ikke forældres.
...så kunne man gøre meget mere, både for fædre der ønsker at se deres børn og for dømme fædre og mødre for omsorgssvigt når de slår hånden af deres børn.

vh anonym

gå på mødrehjælpen anonym
de kan hjælpe dig.... og såfremt at hun ikke overholder aftalerne er hun ifølge loven forpligtet til at give erstatningssamvær.. fordi det er hende der aflyser.

undersøg dine rettigheder

Kan godt forstå din skuffelse, theripley
men du slipper nok ikke udenom, at skulle i statsamtet igen.

Når du og din ekskone ikke selv kan finde ud af, at indgå aftaler, så er I nødt til, at få dem på skrift fra en officiel myndighed.

Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad der ligger bag det her, men "Held og lykke" under alle omstændigheder.

Hilsen Ripley

Duer ikke... Den fortvivlede......
Vi havde en aftale om at jeg kunne have dem 2-3 dage i deres ferie, hvorfor kan hun så bare lave det om, uden der sker noget ved det !!!!!

Jeg er helt på herrens mark, men det er nok mig der er noget galt med, eller hvad.... !!!

Næste... Den fortvivlede......
Tak, det vil jeg gøre, vær helt sikker på det, jeg savner og elsker dem helt utroligt, så det bliver det næste skridt.

nej sku icarus
har i en aftale skal den sku overholdes. er da total unfair af hende sådan at rejse...

surt med din fortid, synd sådan noget kan/skal ødelægge ens mulighed for at se sine børn og få et ordentligt forhold til dem.

Tænk Godt på børnene selv mor
De er først og fremmest vigtigst i denne sag. Hvis du ikke har været der for dem i 5 år af deres liv, og pludselig "dukker" op. De har fået en hverdag til at gå uden deres far i hele 5 år. Hvad tror du det har gjort ved dem? og det har deres mor set på!! Det må have været meget svært for dem. De har lidt omsorgssvigt fra dig af, og nu dukker du op og vil have dem. Lad være med at kræve og lave en kamp med deres mor. For det kan skade dem mere end du regne med.. Hun har altid været der for dem, og gør nok det hun føler er mest rigtig nu. Kunne forestille at hun har gjort det fordi hun er bange for at du nu efter 5 år vil indvoldvere dig med børnene og senere svigte dem igen. Er ret sikker på det er fordi hun ikke stoler på dig, og vil beskytte børnene følesemæssigt. Tror du ikke du vil have gjort det selv????? Mit råd vil være en langsom opstart, så både børnene og moderen føler sig trygge ved dig. Eksp tal med moderen, fortæl du vil det her seriøst. Hvis der kan blive mulighed for at du kan besøge dem hjemme hos dem i starten og lade det udhvikle sig på en naturlig måde for børnene. Vis dem, at du er villig til, at gøre hvad de skal til!!! Tænk på hvordan dine børn har oplevet dig og hvad der er bedst for dem nu. Jeg tror at det vil give det bedste resultat for alle i sidste ende.

ØØØHHH pollie
Ja du må meget undskylde, men er det ikke i bund og grund et spørgsmål om børnenes parathed? Så vidt jeg kan regne ud er der ikke tale om helt små børn - ergo må de have en mening om tingene, forhåbentlig ikke farvet af moderens fordomme og uparathed.At man vælger at stå af som forælder i en periode, kan have mange årsager, f.eks. modpartens manglende vilje til samarbejde. Den fortvivlede har jo åbenbart været en tur om statsamtet en gang tidligere - ergo er han ikke helt ligeglad med sine børn. Det er jo ikke nogen fornøjelsestur - her taler jeg af erfaring. Jeg mener som udgangspunkt at det er børnenes behov der skal opfyldes i forbindelse med samvær - uanset hvor "parate" forældrene er. Og lad mig lige for god ordens skyld tilføje at jeg er mor til to - har altid haft børnene boende hos mig og har altid ment at deres samvær med deres far skal foregå efter deres behov. Mine personlige erfaringer med deres far gør at jeg nok aldrig bliver "parat" til at mene at han kan bibringe dem noget som helst positivt - udover det faktum at han er den direkte årsag til deres eksistens. Men jeg kunne ikke drømme om at pådutte dem mine fordomme. Der er nemlig forskel på mit syn på ham som eksmand og børnenes oplevelse af ham som far.

Foreningen FAR pollie
kæmper for fædres rettigheder og har faktisk opnået en del i den tid de har eksisteret. Jeg synes du skulle kontakte dem og se om ikke de kan hjælpe dig. Fortsat held og lykke

BØRN? tt-nielsen
Børn har ret til en mor og en FAR. du skal ihvertfald ikke straffes for at være på rette vej med dit liv. Dine børn vil elske dig for det når de bliver større. Ingen trøst nu, men hendes opførsel hævner sig senere!!!

ferie? tt-nielsen
Hvad siger statsamtet? Når du har rettet op på dit liv skal de tage sagen op til ny vurdering.
Ingen trøst lige nu, men hendes opførsel hævner sig senere.Børn har ret til at kende begge forældre!!