Fortiden spøger

Fortiden spøger Confused
Er jeg totalt blå øjet eller??

Min kæreste blev for nylig ringet op af en mand som hun har haft et forhold til mens han var gift. De har jævnligt talt/sms’et sammen siden forholdet sluttede. Han fortalte, at konen og han nu var ved at gå fra hinanden, da hun havde været ham utro ;O( Han er klar over, at min kæreste i dag er i fast forhold. Jeg fortalte hende om min bekymring ved kontakten – og hun bedyrer at de alene er gode venner, intet andet!
Jeg har ringet til ham, og mødt ham, hvor jeg har udtrykt min bekymring – som han godt kunne forstå, og fortalte mig at der intet er imellem dem. Lyder faktisk som en flink fyr.

Det jeg som ikke kan få til at passe er, at hun er i daglig eller hyppig kontakt med ham – hun kontakter ham når jeg forlader hjemmet. Han fylder meget i hendes sind. Vi har talt om det nogle gange, og jeg har fortalt hende, at jeg godt ved hun kontakter når jeg er væk. Når hun fortæller mig, at hun har talt med ham, afslører mit ansigtsudtryk min bekymring ”Er hun faktisk færdig med ham”.

Kontakten er jo egentlig ok, jeg taler også med min ex-kone, og tidligere kærester – men det som jeg ikke kan få til at passe, det er hyppigheden.

Hun viser mig bestemt megen kærlighed, og vi taler fantastisk om alle andre ting, har et storartet sexliv, en super sammenbragt familie med glade børn – så hvorfor denne hyppige kontakt til sin fortid?

Ja, jeg elsker hende!

Confused :-(

Fortæl hende Hamfrafyn
at det plager dig at hun har den kontakt med ham og bed hende om at glemme ham. Hvis hun elsker dig burde det ikke være så svært.

Forstår dig godt! Rappendullen
Jeg kan godt følge dig i din undren og bekymring, men du er som udgangspunkt nødt til, at stole på, at det hun fortæller dig er sandheden - indtil det modsatte er bevist!

Personligt synes jeg det vil være en rigtig dårlig idé og "forlange", at hun dropper kontakten med ham, for så beder du hende om at vælge mellem dig (en kæreste/mand) og en god ven!

Jeg har engang for mange år siden stået i den situation og jeg valgte ham! Det fortryder jeg bitterligt i dag, for en ny mand/kæreste kan man altid få, men gode venner hænger ikke på træerne!
Og hvis du har kontakt med dine ex´ere, er det vel heller ikke rimeligt og forlange, at du må gerne, men hun må ikke!

Det lyder som om i kan tale sammen om alt muligt og du har jo også fortalt hende, at du godt ved hun kontakter ham når du ikke er der og at det bekymre dig, al deres tætte kontakt.
Men både hun og ham har jo sagt, at der intet er mellem dem.

Man kan sagtens have venner af det modsatte køn, som man har tætte relationer til og som man holder rigtig meget af, uden at være forelsket - også selvom det er en ex!

Jeg synes ikke du virker blåøjet. dulkis
Måske "hænger" han lidt rigeligt på din kæreste, fordi han netop er blevet alene. Det jævner sig sikkert, og så er du vel ked af at have lavet en større sag ud af den ting.

Jeg mener da, det er hensigtsmæssigt, at man kan hilse på og for den sags skyld være i stue med en ex, men jeg har aldrig forstået den store lovprisning af at være "bedste venner" med sine exer - bl.a pga situationer, som den du er i nu.

ægteskabskvaler adrer!-bedrer afveje til nyt spændende liv-ja"tak! charlotte madsen
ægteskabskvaler adrer!-bedrer afveje til nyt spændende liv-ja"-tak!:)
(er gift-heldigvis)uden problemmer på samvigtigtigheden...