Fortryder min nye hårfarve

Fortryder min nye hårfarve Lonni
Hej...

Jeg har farvet mit hår for et par dage, og er nu begyndt og fortryde det.
Hvad kan jeg gøre. Er der nogen midler der kan fjerne farven eller jeg virkelig nødt til, at vente på det vokser ud igen, hvilket jeg ikke håber.

Håber der er nogen der kan hjælpe med lidt gode råd [:)]

Du farver det da bare om dulkis
- men fortæl lige hvad udgangspunktet var og hvilken farve du har farvet det i.

... Lonni
Det er bare ikke pænt.
Det skulle være mørkt. Og det blev det, men det blev bare al for mørkt.
Vil bare gerne tilbage til den lyse farve. Og det er ikke skide nemt, og farve det fra mørkt til lyst, uden at det vil blive grimt.

Hvilke produkter har du brugt? dulkis
- man skal godt nok hive alting ud af dig. [:/]

- Var den den lyse farve du vil tilbage til din egen eller en farve og hvilken?
- Hvad er det præcis for farver du har i håret? (produktmærke og farve)

- Hvis du har brugt rigtig farve men en ordentligt produkt, så affarver du det bare og farver det ind i en lysere farve evt den du havde før - hvis det også er en farve. Naturligt hår uden farve kan du ikke genskabe, men du har en helt anden mulighed. Læg nogle striber ind i det du har nu. Det er efterår, så de mørke farver er vel ikke helt ubrugelige? Du kunne vælge at lægge lyse striber eller to farver striber ind.

- Hvis du følger brugsanvisninger nøje og tager tiden til det, bliver det ikke "grimt", som du skriver, men ting tager tid, det gælder også hårfarvning og nogle gange skal man igang flere gange for at få det ønskede resultat.

du gør har gjort det selv
køb et affarvningsmiddel...og start forfra...det er det bedste

Det lader til Anonym
at du ikke ved ret meget om farvning af hår, så måske er du bedst tjent med at gå til frisøren og får det gjort?

1) mørktfarvet hår bliver lysere efter hver hårvask - så se tiden an i 2-3 uger.

2) du kan godt afblege håret, og farve det ind i den ønskede farve. Du skal bare huske, at hvis det bliver meget lyst ved afblegningen, skal du først putte rød farve i håret, ellers bliver det grønt når du farver det ind med den brune du gerne vil have.

Men igen: Gå til frisøren og få det farvet om. Håndkøbshårfarverne ødelægger mere end de gavner, især i hænderne på en der ikke ved hvad hun gør.

Permanent.?? anonym
Det kommer jo an på, om du har brugt en permanent farve, eller noget der kun holder i nogen uger. ??
Hvis det ikke er permanent hårfarve, kan du putte en hårkur i håret, det trækker farven ud.

... Camillapppppppp
Hej, det kommer da virkelig an på hvilken hårfarve du har farvet dit hår med?
Hvis du har farvet hele dit hår, er du nødt til at vente et antal dage før håret igen kan modtage farve .. men det kommer meget an på hvordan og med hvad du har farvet dit hår.

lyse strber mmmmmmmhhhhh
masser a lyse stribber
det gjorder jeg da jeg fik for mørkt hår og det kommer til at virke lyser

Jeg anbefaler Pinguin
Jeg anbefaler dig helt klart at gå til frisøren/frisørskolen. Jeg havde selv farvet sort hår (naturlig leverpostejfarvet) og gik på frisørskolen. De har sådan noget, der trækker farven ud af dit hår. Det er IKKE afblegning, det er langt mindreskadeligt. Det åbner carbon-bindingerne i håret og trækker farven ud. Det efterlader dit hår meget åbent og modtageligt over for nye farver, så pas på med at farve det igen for hurtigt. De sagde til mig, at det ville lukke håret igen, hvis man skyller med koldt vand.
Men jeg gik fra sort til mørkbrun. Efter noget tid farvede jeg det med lysere farver (et par nuancer lysere end det var), og løbende bliver det lysere. Med lidt striber på frisørskolen også kom jeg ned på mellemblond på ca. 6 måneder.

Det er da værd at overveje. Ellers kan du købe sådan nogle lysnings-sprays i Matas. Man putter dem i og tørrer håret ved høj varme. Så bliver det nogle nuancer lysere, står der. Prøver det selv i øjeblikket på farvet mørkebrunt hår, så kan ikke sige noget om erfaring :)

Håber det går :)