(Fortsættelse af....) Kan man, som kvinde....

(Fortsættelse af....) Kan man, som kvinde.... Anonym
....være for meget kvinde?

Pga. pladsmangel - og stadig stor interesse for at læse om folks mening om ovenstående - har jeg valgt at oprette en fortsættelse på debatindlægget "Kan man, som kvinde, være for meget kvinde?".

Har du en kommentar, eller et brugbart handlingsforslag til hvorledes jeg får løst problematikken (henviser til 1. indlæg) vil jeg sætte stor pris på at høre fra dig.

På forhånden tak!

Mvh.,
Tarzan`s Drømmepi`.

Et svar til "Osten"... Anonym
Hmmm....nej. Jeg har valgt ikke at sætte et billede på af mig selv, fordi jeg vægter anonymitet meget højt. Desuden har jeg jo fået den opfattelse, at rigtig mange mennesker er af dèn overbevisning, at det ikke er "det ydre" der tæller.

Måske er DU uenig i dèt?

hmmmm... airimorten
det er noget nonsens.at vise hvem man er ,er uhyrer vigtigt.

Æhm nu ved jeg ikke? Osten
Hvem jeg har fat i her, men mit spørgsmål var ikke til Anonym, men til en anden???

Jeg må tilstå, at jeg er uenig i, at det ikke kun er det indre der tæller – selvfølgelig tæller det en hel del, men bare ikke nok.
Det må gerne være en balancegang af begge dele.

På kryds og tværs (smiler). Anonym
Vi har krydset hinanden ;o) Har lige netop skrevet til dig under indlæget "Foto" (som iøvrigt er blevet fejlplaceret - pga. pladsmangel).

Kan kun sige, at jeg deler samme mening som dig. Selv synes jeg, at "det ydre" betyder en hel del - men hold fast hvor har jeg fået mange hak i tuden for at have dèn opfattelse! Synes du skal (hvis du har tid) gå ind og læse, hvad folk har skrevet til mig under debatindlæget "Kan man, som kvinde være for meget kvinde?". Det er oplevelsesrigt, kan jeg fortælle dig! Smiler igen.

Håber du vil have en fortsag rigtig god aften!

Du har fat i..... Anonym
....hende, som har forfattet debatindlægget "Kan man, som kvinde, være for meget kvinde".

Iøvrigt er jeg glad for at høre, at du - lige som jeg - synes at "det ydre" har en væsentlig betydning.

Takker for dit svar. Jeg håber at flere fra mit tidl. indlæg, finder vejen hèrtil, så debatten kan fortsætte.

tja airimorten
hvorfor har du ikke en debatprofil??????

Jeg forstår ikke ? iampersson
Definitionen på "for meget kvinde" er umulig. Nogle mænd foretrækker store "attributter" andre gør ikke, nogle foretrækker piger med langt hår andre ikke. Kvindelighed er enormt svært at definerer og dine "problemer " har ikke noget med det at gøre men snarerer noget med at gøre at lige nøjagtigt I TO ikke har mødtes. I TO som passer sammen og vil del krydderen hver søndag resten af livet.
Personligt foretrækker jeg en pige som er sporty, ikke så store bryster, slank, ikke for langt hår (det lugter og det irriterer mig), og for alt i verden ikke ryger. Jeg kan lide at se en slank, rimelig muskuløs (trimmet) krop som bevæger smidigt og kælent (som en kat) det er for mig kvindelighed.
For at sætte billeder på så er det typer som ; Line Baun Danielsen ((ishocheyspiller)hun ser altid hamrende veloplagt ud), Demi Moore, Mia Hundvin (håndboldspiller) og andre powerkvinder.
Min egen elskede kone har ikke store bryster, har ikke langt hår, har ikke lange negle, er veltrimmet og smidig og stærk og slank og ekstremt kvindelig og strid og føjelig og alt det som jeg kan ønske mig af en kvinde.
GOSH mand ! hvor er jeg heldig.

Puuuhh den ost lugter aAnont
Jeg kan simpelthen ikke få vasket det ost af nakken.

Misvisende overskrift Manden med kanden
Overskriften lader ikke til at beskrive din problemstilling særlig godt.

Efter at have læst en del af dine indlæg, ser jeg billedet af en person med feminint ydre men maskulint indre og maskulin adfærd.

Det forklarer også de reaktioner som du oplever.

At være kvinde er ikke kun noget du skal være udvendigt, det er også noget du skal være invendigt og i din adfærd.

Måske burde overskriften have været: "Kan man som kvinde være for maskulin ?"

Så havde du sikkert fået flere brugbare svar.

Der er NajaQ
jeg enig med dig.


Indlæggets forfatter virker meget maskulin i hendes opførsel.

I det oprindelig indlæg skriver hun, at andre kvinder ikke kan li hende. Det kan jeg bestemt godt forstå med den slags fordomme

"Men jeg er heller ikke flomme-fed, butte eller "kraftigt bygget", som de fleste siger - når de ikke længere kar kontrol over, hvad de går og stopper i hovedet."

Hvis det er den slags, du lukker ud overfor andre kvinder, kan jeg godt forstå de ikke kan li dig. Nogen gange skal man tænke sig meget om ,inden man lukker den slags ud. Der er mennesker, som kommer ud i vægtproblemer pga bla medicin.

Jeg er selv en kvinde, som andre kvinder ikke bryder sig om, netop fordi jeg har den mening en skovl er en skovl. Men netop den ærlig og åbenhed kan mange kvinder ikke klare. At jeg så også er QUINDE på alle måder. Ser godt ud, har mere til gården og gaden end de fleste, gør det jo ikke bedre.

sÅ jeg tror, du skal satte på at være mere KVINDE, altså finde de kvindelig sider frem. Der tænker jeg ikke på det ydre, noget som DU åbenbart synes er vigtigst. Men netop det indre for det er mere vigtig end det ydre. Uden en smuk sjæl dur det ikke. En flot facade er kun staffage.


Hilsen fra en Quinde, som er udstyret både med et smukt ydre og indre.

Du er kleopatra
IKKE for meget kvinde men nærmere for meget mand.

De fleste mænd kan ikke li selvstændige kvinder, de vil gerne kunne spille den omsorgsfulde og beskyttende mand.

Og hvis du lagde det maskuline fra dig, var der måske osse flere kvinder, som vil acceptere dig.

Noget andet, det er ikke kun det ydre, som betyder noget men det indre. Dine øjne afspejler din sjæl. Så med et smukt indre kan selv den grimmeste person bliv smuk.


Noget helt andet vil du ikke være ved, hvem du er, siden du ikke har oprettet en profil.??


God dag Kleopatra :-)

tror du har lidt ret anonym
maskulinitet er en væremåde.. dvs. hun kan sagtens være kvinde udenpå men hvis det ydre er feminint og det indre maskulint kan det udsende ambivalente signaler, hvilket kan virke afskrækkende pga forvirringen.

og ja, et smukt indre kan få den grimmeste til at være noget så smuk!

Ja, vi nærmer os Av for Sørensen
Som mand føler man sig som regel mest tiltrukket af en kvindelig kvinde. Ikke af en maskulin kvinde som tilfældet er her.

Det skal selvfølgelig ikke være en rolle der spilles, det er være ægte og reelt.

En kvinde der besidder de traditionelle kvindelige egenskaber og prioriteringer i hverdagen, står utrolig godt i konkurrencen med kvinder der "vil være mænd" og vil kunne det hele på een gang.

Sidstnævnte gruppe er i mange mænds uattraktive, da de ikke tid til at tage sig ordentligt af hjemmet og familien.

Dybest set er de ikke den hustru en mand ønsker.

Det har jeg osse smiler Anonym
http://profil.sol.dk/mee-my

Fordi.... Anonym
jeg primært loggede på debatten, for at finde ud af, om der var nogle mænd i æteren, som ville være mig behjælpelig mht. min problemstilling. Kunne ikke rigtigt se, hvad en profil ville gavne?!

Dèn profil..... Anonym
...er IKKE min! Måske en kvinde, som èt eller andet sted håbede hun var mig?! Hmmmmmm! Plat måde at få opmærksomhed på!

Ja! Du èr heldig. Anonym
Tak for dit svar ;o)

Det er kleopatra
netop den slags, som gør, at det kan være en fordel at ha en profil. Det er jo ikke nødvendigt at udpensle sit liv eller andet på den profil, men bare så andre ved, at det er den samme de skriver med og til.


Kleopatra

Maskulint indre.... Anonym
Hvad er det da jeg gør, som indikerer at jeg har et maskulint indre?

Man må ik lyv Anonym
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=21&conference=245&posting=750401

Ja der kan man sku se forskellen kldt
Kvinder skal have langt hår ... efter min mening. Line B danielsen er den mest frastødende tv værtinde efter min mening ... ja vi har meget forskellig holdning til det med drømmekvinden ..*S*

Det tror jeg er noget filp sorry kldt
Maskulinitet og feminitet ... det er for brede betegnelser til at kunne bruges. Personligt fortrækker jeg en selvstændig kvinde og hører i min omgangskreds til den mere kræsne ... så tror ikke det kan def sådan .... jeg mener at den kvinde jeg kigger efter er vild feminin og andre mener at deres er det

Maskulinitet og feminitet er meget individuel tror jeg

lidt misforstået anonym
du har ret i at vi er individuelle i hvad vi ser som maskulint og feminint.. men hvis du har langt hår, høj slank og smuk - men åbner munden og lyder som en havnearbejder.. der er der et modsætningsforhold... ligeledes som når man taler om, at folk har udseednet imod dem... Håber du kan følge mig... men ambivalens betyder at have modstridende følelser i samme retning.. !!

ellers er jeg enig med dig.

vh anonym

Endnu engang TAK! Anonym
....ved ikke helt hvorfor (?!), men du skriver rigtig mange gode ting, som indirekte giver mig et skulderklap.

Håber du må få en rigtig god dag ;o)

DEJLIGT at se.... Anonym
....at administrationen på Sol har overblik! Folk som dèn person, der forsøgte at oprette en profil i "mit navn" bliver simpelthen slettet eller bortvist fra dette forum. SUPER godt!

Jeg savner nu T. Rex
at du har en profil. Ikke kun for at se hvem du er, men mere fordi det giver os mulighed for at bruge funktionen "Find andre indlæg fra denne bruger". Og det kan være ganske interessant læsning

PS: Jeg har en profil men kan ikke logge på om dagen

Har fået MANGE brugbare svar! Anonym
Rigtigt mange endda. Tager hatten af for de mennesker som formår at komme med KONSTRUKTIV kritik, for dèt kan man bruge til noget!

Kunne aldrig falde mig ind, at omformulere mit spørgsmål, for jeg føler mig ikke maskulin - end ikke i min væremåde! Kan ikke se det mindste gale eller forkerte i, at jeg er istand til at klare mig selv - rent praktisk.

Lidt en skam, synes jeg, at du ikke har fanget, at mit problem omhandler det følelsesmæssige i forhold til det modsatte køn. Men dèt er vel bare endnu et typisk eksempel på, hvor let vi misforstår - eller går forbi hinanden??!

Kære kvinde! Anonym
Jeg kan godt forstå dit budskab.....og er da også ked af, at jeg i nogle tilfælde måske er en lille smule for direkte overfor mine "medsøstre". MEN jeg KAN altså ikke holde ud, at omgåes kvinder, som evigt og altid går og beklager sig over deres vægt problemer - og da slet ikke når problemet omhandler en ENORM mangel på viljestyrke!!! Enhver må da erkende, at det er for latterligt - og meget meget svært at tage seriøst - hvis man sidder i et selskab med 2-3 (eller flere for dèn sags skyld) overvægtige kvinder, som KUN sidder og beklager sig over vægten SAMTIDIG med at de kører den ene kage, den ene sodavand, den ene pose chips ind i hovedet efter den anden??!

Sorry søster.....med dèn form for medsøster-kontakt interesserer mig altså ikke et hak! så står jeg overfor at skulle træffe et valg der hedder "Venindeskab eller intet" - tjahhh, så vælger jeg INTET!

"Kødgryder og tøjvask" Anonym
....må så være hovedtitlen for dèn type kvinde DU søger?!

Desværre nej, må jeg så sige. Idag skriver vi år 2006.....Stenalderen èr ovre!

Smiler.... Anonym
Må også erkende, at jeg ikke er den helt store prof. indenfor IT. Så jeg er slet ikke sikker på, hvorledes man opretter en profil - og var da slet ikke klar over, at man kun kunne bruge den indenfor bestemte tidsrammer??!

Meeeeen......èt godt eksempel på, at jeg IKKE kan klare alting selv *GG*

POKKERS til geografi!!! Anonym
*GG* You know what I mean ;o)

Ja men sådan er jeg ... kldt
Og selv tak ... *S*

Ja jeg forstår kldt
godt hvad du mener .... men "at lyde som en havnearbejder" er subjektivt du syntes noget og andre syntes noget andet. Det er svært at putte noget som feminint og maskulint i kasser

Billedet du beskriver kan vi godt blive enige om men vi vudere det forskelligt. Det er derfor ikke til at sige noget generelt om det. Vi kan slå hinanden oven i hovedet med det men det forbliver en individuel sag hvad der er maskulint og feminint tror jeg.

yes yes kldt
... tænkte Lolland da du sagde modsat (sjælland) men havde glemt det med Nord ...

Nej, ingen husslave Av for Sørensen
Det er ikke en husslave jeg ser som den perfekte kvinde. Men derimod en kvinde der er kvinde indvendig og opfører sig som en kvinde.

Ikke en betonlebbe der er en mand indvendig og opfører sig som en mand.

Dit problem er at du har taget manderollen og at du opfører dig som en mand.

Det går bare ikke, hvis du vil finde en (mandlig) partner.

Så er profilen på plads ;o) jp6
....nu kan du, og alle de andre med-debattører, som har undret sig over hvem jeg er, få jeres nysgerrighed stillet *SS*.

Hæhæhæhæhæ Du-er-fuld-af-løgn
Så jeg er slet ikke sikker på, hvorledes man opretter en profil - og var da slet ikke klar over, at man kun kunne bruge den indenfor bestemte tidsrammer??!
Bild os bar det ind fjols din profil er fra 2003!

Det er ikke profilen, der ikke kan T. Rex
Men det sted, hvor jeg er om dagen, gør at jeg ikke kan logge på. Lang forklaring, som jeg skal spare jer for

Hvor Narrefisse
er du da LATTERLIG. Du skriver, du ikke kan finde ud af at oprette en profil, men så har du en fra 2003.????


Det viser virkelig du er for maskulin, du lyver sgu også som en mand.

Aldrig for meget Q Annie H
- men vi, skønne og selvstændige kvinder, er ofte så (synes vi selv) in tune med hvad vi har brug for, hvad vi vil have, hvad vi ikke vil have og hvordan vi så vil acceptere at få det.

Det kan vel godt fremstå som værende skråsikkert og uigennemtrængeligt for nogle.

Jeg taler ikke om manglende empati med andre eller underudviklet refleksionsevne. Bare det at sårbarhed ikke er umiddelbart forbundet med at indgå i en intim og tæt relation når man har et sundt og grundlæggende stabilt selvværd.

Sårbarheden er der selvfølgelig - alle længes, alle vil elske og elskes. Folk tiltrækkes af forskellige kendetegn/træk/vibrationer og helst af noget som vækker en eller anden form for genkendelse.

De færreste tiltrækkes vel af noget som er truende - et stærkt selvværd kan virke truende på nogle - jeg har selv mærket mine medsøstres pisk når jeg har ladet livsglæden bruse ud af mig til selskaber, i diskussioner, når jeg har følt mig specielt smuk og elsket.

Når man er stærk tror jeg at det er utroligt vigtigt at lade sine kærlige talenter skinne igennem og ikke "jage" folk på flugt med et skarpt og fin justeret intellekt!

Humor, smil, øjenkontakt og rummelighed har altid båret mig langt med såvel mine elskede, venner, veninder og såmænd også mine fjender (dem som i udgangspunktet ikke har kunnet lide mig). Bortset fra de kvinder som jo så har besluttet sig for at tugte mig.....

Jeg er stærk, smuk, klog, lidenskabelig og glad og mest i kraft af at jeg har så dejlige mennesker omkring mig - ja, og så giver jeg sjældent op. Der er sikkert flere end jeg aner som finder mig halsbrækkende utålelig - hvad kan jeg gøre ved det....ikke så sørens meget. Jeg ved at når det kommer til relationer gør jeg mit absolut bedste.

Kom jeg måske ud på et sidespor? Jeg synes at det er en vanvittig spændende debat.

Tak for indlægget og den medfølgende inspiration :)))

G`aften Annie H. jp6
...og rigtig mange tak for dit fyldstgørende svar ;o) Vi minder nærmest uhyggeligt meget om hinanden, lyder det til. Var ved at være bange for at jeg var en artsfælle helt udenfor "normen" *GG*. DIG gad jeg godt at tale lidt mere med!

Ha` en fortsat rigtig hyggelig aften.

B.