forvirret

forvirret Bare en

Hejsa!

Jeg er en pige på 14 år. Jeg er blevet helt forvirret af denne her debat om fantasier og fyres forventning. Jeg har været i seng med 5 fyre, men ingen har fortalt mig om fantasier eller noget jeg kunne gøre for at tænde dem. Jeg har ikke selv rigtig nogen. Er det unormalt?
Når jeg er sammen med en fyr hvad skal jeg så gøre for at få ham til at sige hvad jeg skal gøre ved ham? Kan fyre virkeligt godt lide når man taler dirty til dem? Jeg ville bare føle mig lidt dum, hvis jeg gjorde det.


Spørg Pige27
Kære Bare en

Du skal bare spørge ham, men husk! Gør ikke noget du ikke har lyst til. Hvis han er glad for dig vil han respektere det.

Knus

Fra mig

Din stakkel! Mor
Jeg kan godt forstå du er forvirret! Du er kun 14 år og har allerede været i seng med en del. Det er synd for dig, at du udsætter dig selv for en hel masse, som du slet ikke er følelsesmæssigt klar til.Forståelsen for det seksuelle samspil mellem mand og kvinde kommer med alderen og erfaringen. Tag du den bare med ro. Du har masser af tid. Brug tiden nu på at være barn og nyd det. Barndommen er så kort og voksenlivet så langt.Held og lykke med dit liv fremover.

Rigtigt..! Skytten
Fuldstændig rigtigt.. HAr selv oplevet meget, så man kan godt savne at være barn igen engang i mellem..

Det hjalp Bare en

Tak for svaret. Det rart at hører at jeg ikke er mærkelig.