Fossil-frit Danmark

Fossil-frit Danmark mettemokke
Når Anders Fogh taler om, at Danmark skal gøres fossil-frit, kunne han jo passende starte med sig selv ved at trække sig fra formandsposten og som statsministerkandidat. Første skridt i at udrydde fossilerne af generation 68 i dansk politik skulle således snildt kunne påbegyndes. Stop steneriet. Foghssilfrit Danmark Nu!
Og tag gerne DF-fossilerne med ud, Tak!

http://www.flickr.com/photos/26221197@N07/3034203333/sizes/m/

Hvorfor lige DF??? Africa suck´s
De er jo vores eneste værn mod islam... de sørger for at du en dag ikke løber rundt med et grimt tørklæde på hovedet og store løsthængende og uformelige gevandter..Så kan du kalde dig Mette tørklæde...og dog..det ville sikkert blive forbudt for kvinder at bruge PC´er og køre i biler...oma. ting.. go´ fornøjelse.. [:D]

Fossilleringen er total i DF mettemokke
Deres latterlige tærsken langballer på en ideologi, der ligner deres egen til forveksling er så totalerweise dobbeltmoralsk at deres totalerweise totalitære tankegang bliver udstillet og sat i relief hver eneste gang en af tåberne åbner munden for at skvulpe over med deres fordomme og snævertsyn.

For mig at se Frugt Åge
er du genopstået fra fortiden.
Desværre, i Danmark må man yde, før man kan nyde, men det er nok det der er kommet bag på dig.
At du bruger tyske ord, siger alt om dig.

Eller sagt på en anden måde archeopteryx
alle som ønsker Danmark omdannet til en socialistisk folkerepublik er nogle fossile snævertsynede tåber.

håhå - den var sjov mettemokke
"yde før man kan nyde", hvor morsomt!

En yndet sætning blandt fossiler, der lever tykt af lånte midler i en lind strøm, som de forventer at kunne tvære af på deres børn i form af et ophobet gældshelvede - også kaldet "negativ asocial arv i stride strømme".

Er du ét af fossilerne? Terminator
Er det ikke gået op for dig du lever i en socialistisk stat?

Frk. Mokke Terminator
Hvem har lært dig om økonomi?

Jeg læste din profil og kan forstå du mener at vide politikerne har skabt et 'pyramidespil' på boligmarkedet.

Det er lidt enklere. Da vi lever i et socialistisk europa hvor de frie markedskræfter reelt er sat ud spil, må du tage til takke med kunstigt fastsatte renter udstukket af centralbankerne. Det skaber falske forudsætninger for de mennesker og virksomheder, som vil investere for bla. lånte penge.

Så hvis du vil pyramidespillet til livs må du begynde at stille politikerne - og det gælder alle partier - spørgsmål om det monetære system, som er den virkelige skændsel.

Det er et monopol, som styres af en global bankelite anført af Rotschild familien. Hvis du vil give Venstre, DF og Konservative skylden for den aktuelle situation er du ikke til andet end grin. Disse amatører har intet at gøre med sagen. Ved godt de siger de kan 'styre økonomien' og 'redde alt og alle'.

De er kun marionetter for bank kartellet. Du skal blot bildes ind at du har indflydelse på landets udvikling i form af politisk aktivitet i et af vores partier, der repræsenterer diverse knadperler...

For mig at se er en ellers velargumenternde pige hoppet på limpinden i den grad!

Hvem støtter Venstre ? mettemokke
Bankerne, bl.a.

Vælgerne er til grin for deres egne lånte midler og en urealistisk optrækkeri-mekanisme, der til forveksling ligner det, der førte til katastrofemønsteret fra 1929 og frem. Politikerne har med lov i hånd drevet med på pyramidespillet, og skabt en af de mest kollapstruede økonomier i Europa. Hvem har lovgivningsgrundlaget med 90 mandater ?

Tak til VOK for at køre Danmark direkte mod statsbankerotten.

Hvor meget indflydelse anonym
tror du egentlig lige regeringen reelt har haft på finanskrisen.

...og det er sjovt så unuanceret og ensidigt dit syn på de finansielle mekanismer bliver ved at være. Det eneste du kan sige er pyramidespil...pyramidespil...pyramidespil...og det er regeringens skyld det hele...blaaahblaaahblaaaah....

Det er helt sikkert den danske regeringens skyld at krisen startede i USA tror du ikke..[:D][:D][:D][:D]

de har haft nok indflydelse mettemokke
og Bent Betjent, der klappede i sine små fingre hver gang Horwitz og Schütze kunne komme med endnu en snedig udvidelse af kreative lånetyper, der kunne få "frihjulsværdierne" til at tage endnu et hop, er sundt nok ikke længere på en post, han ikke kunne styre.

Her er et uddrag fra finansrtådets formålsparagraf:
Citat:
Finansrådet er interesseorganisation for pengeinstitutterne i Danmark. Vores medlemmer er både banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker.

Medlemsvirksomhederne har afgørende betydning for samfundsudviklingen, og det er Finansrådets væsentligste opgave at skabe gode rammevilkår for sektoren, der beskæftiger ca. 40.000 medarbejdere.

Omdrejningspunktet for Finansrådets arbejde er påvirkning af den politiske beslutningsproces. Det sker dels gennem direkte kontakt med politikere og myndigheder, dels gennem deltagelse i samfundsdebatten.
Citat slut

Jeg er bange for, at der er en del politikere, der har haft for meget omgang med lidt for "kreative" og spekulative narrøve, og ovenikøbet har haft direkte eller indirekte økonomiske fordele af at køre økonomien i sænk. Krisen var allerede startet på den hjemlige scene, da korthuset væltede i USA p.g.a. nøjagtigt samme mønster i udlånscirkuset.

1,2 8, 15 Terminator
Du springer noget hurtigt til en konklusion uden at se på baggrunden for symptomet.

Du skriver det er ganske rigtigt den måde bankerne fungere på skaber problemet. Men jeg er nødt til at sige, det er ikke Nordea, Danske Bank eller andre bankers skyld. Det er alene centralbankernes skyld. DE har RETTEN/MONOPOLET til midlet, 'penge'

Selvfølgelig presses de også af populist søgende demagoger, som vil vælges.

Du tager helt fejl hvis du tror systemet han fungeret 'fornuftigt' Forklar mig hvilken fornuft der er i, at underminere en stats økonomi med inflation? Hvem rammer inflationen allerhårdest? Mærsk McKinney eller arbejdsmand Jensen?
Faktisk er inflation en fordel for eliten. For det presser arbejdsbierne endnu mere.


Det handler ikke om at lære af sine fejl. Det handler om hvordan man beholder magten. Rotschild er ikke interesserede i penge. Dem kan de trykke alle dem af de vil. De er derimod interesserede i de 'services og besiddelser' de kan opnå for midlet, penge.

Det har klanen været mesterlige i at vise, siden imperiet blev grundlagt i Frankfurt for flere hundrede år siden. Der findes talrige veldokumenterede eksempler på hvordan de har finansieret to lande, som var i krig med hinanden. De har tjent ufattelige formuer på andres død og landes opløsning. De har taget sig godt betalt og lever fortsat af denne 'ædle' forretning.

Læs evetuelt om Duke of Wellington's indmarch i Spanien via Portugal. Rotchild lånte briterne og spanierne milderne til at betale for deres krudt, kugler og soldater. Og det var ikke til 2% i rente :-) - Jeg vil påstå Rotschild har kunne bestemme historiens gang fordi de sidder på dette monopol. Jeg er således overbevist om, at de ved flere lejligheder har benyttet sig af denne 'ret' - Lige nu er de i gang igen. Målet er en NWO indenfor det finansielle system. Men de har fejlet og bør fratages magten. Det er helt og aldeles latterligt at en lille familie skal bestemme over hele verdens befolkning endsige gøre den til slaver af et system. Fy for satan.

Du må have mig undskyldt anonym
men jeg tror ikke på at illuminati sidder egenhændigt og styrer hele verden (Rothscilderne skulle være med i illuminati). Naturligvis findes der mennesker og familier med uhyre magt og indflydelse. Men de kan ikke egenhændigt gå imod alt og alle. Ihvetfald ikke i ret lang tid.
Men det er muligt at det bare er mig der er naiv

Men omvendt, sådan har det altid været og sådan vil det nok også altid være. Det at der findes sådanne umådeligt indflydelsesrige personer og familieklaner.

Angående det økonomiske. Jamen jeg kan da også godt se fejlene. Spørgsmålet er bare om vi har et bedre alternativ? Og i givet fald hvilket?

bøsse dræbt med stegegaffel bøsse-dræberen
spassere[sol]