Fotobehandlingsprogram

Fotobehandlingsprogram Tut28
Hejsa :-) Jeg søger et foto behandlingsprogram som kan så meget som muligt.Vil gerne lave foto collager hvor man kan manipulere med billederne osv. Så hvis der er nogen der kender et foto pogram til rimelige penge vil jeg meget gerne høre om det. Har HP computer og kamera ved ikke om det har noget at sige når det handler om hvilket program man skal ha fat i..
På forhånd mange tak for hjælpen og god jul :-)

Dette kan meget onkelanton
http://shop.innomax.dk/product.asp?product=3&sub=1

Kun 450 Kr. onkelanton
Der findes jo også en del gratisprogrammer.

Photoshop (dyrt) ftg
http://www.pcworld.dk/art/7043?a=block&i=75

Photofiltre kili
Som er gratis og nemt at gå til, du kan oveni få det på dansk.

www.photofiltre.com

Photoshop gratis HP skriver
Photoshop er det bedste! Men dyrt.

Men der medfølger en gratis udgave af Photoshop (Photoshop Elements, som KAN det du beskriver), hvis du køber en HP farveskriver. Det er ret billigt. Du kan få skriveren til under 1000 kr. Men vær sikker på at der ligger en CD inde i pakken.

Et lille udvalg af programmer Anonym
http://www.gimp.org/windows/
http://www.ultimatepaint.com/
Paint Shop Pro Photo XI: http://www.corel.com/servlet/Satellite?c=Product_C1&cid=1155872554948&lc=en&pagename=CorelCom%2FLayout

Tak for hjælpen Tut28
Hejsa :-) har været inde på den hjemmeside du har anbefalet og det ser bare rigtig godt ud. Er dog lidt i tvivl om hvordag jeg lige downloader så det bliver den danske version?Skal jeg først download den engelsek version og så gå ned og download det hvor der står danish translate? Håber du kan/vil hjælpe mig på vej for det ser virkelige spændende ud det program :-)
På forhånd mange tak :-)

Her får du 'opskriften' SEB
At installere Photofiltre på dansk, skal gøres på en lidt speciel måde. Du henter den engelske udgave og en dansk sprogprofil.

Når du har downloadet skal du installere den engelske version. Efter du har gjort det, skal du udpakke den danske sprogprofil. Den danske sprogprofil kopieres over i mappen med Photofiltre. Så skulle det virke.

Men du kan se hvordan det klares ved at kigge her:
http://www.pensionistedb.dk/photofiltre.htm

Se i øvrigt vejledningen i brugen af Photofiltre:
http://www.pensionistedb.dk/vejledninger_photofiltre.htm

Nu lød dit spørgsmål på et program, hvor I kan lave collager i. Jeg vil anbefale jer 'Adobe Photoshop Elements' i version 5, som koster ca 700-800 kr. Photoshop kan arbejde i lag, som er godt, når man arbejder med collager. Vær opmærksom på, at programmet ikke findes på dansk.

/SEB

Hen oversættelsen og vejledning hos ITkursus.dk Finn Bennetsen
På adressen http://www.itkursus.dk/faa-photofiltre-paa-dansk/ kan du finde den danske oversættelse og en vejledning i hvordan du oversætter Photofiltre til Dansk

Hilsen
Finn Bennetsen