fræk bytur i esbjerg

fræk bytur i esbjerg par 41
Vi er et par der har en fantasi som vi vil have udlevet. den går på at jeg skal klæde mig udforderne på og tage i byen sammen med min mand for at score en lækker fyr som jeg kan tage med hjem og have sex med.vi vil lade som om vi ikke kender hinanden mens jeg score fyren så er spøgsmålet vi har lejet et hotelværelse i esbjerg i denne weekend og håber det lykkedes men er der nogle der kender nogle gode steder i esbjerg med voksen puplikum hvor dette ville kunne udleves?

Spændende ExDonJohan48
Hej.
Jeg vil da gerne mødes tilfældigt med dig i Esbjerg. I gamle dage kunne det have været på Bon Bonnieren, eller på Palmehaven, men de er jo begge revet ned.
Hvor er din mand mens du overnatter på hotel, er han med?

med par 41
Hej

han er selvfølgelig med men må gå rundt i byen og vente på jeg ringer efter ham så ham kan komme og prøve sin kone når hun lugter,smager og godt brugt af en mand han kun har set jeg score,

det vil i ssynes er fedt Else
Hallo

Det i vil prøve har mig og min mand gjort af og til gennem de sidste 10 år. Min mand kan rende rundt med en halv stiv piphans flere dage før vi skal afsted. Det er virkelig lækkert både for dig og ham, men du skal nok prøve det nogle gange før du virkelig kan gøre dig så fri at du også får en god seksualoplevelse ud af det hvor du kan få flere orgasmaer når en fremmed gut bare får lov at bruge dig. Men det bedste vil du opdage er når i har sex bagefter giver ham små hint om hvordan du blev taget godt og grundigt af en god elsker,det kan tænde en mand kan jeg love dig.
Desværre kender jeg ikke Esbjerg og har igen steder at anbefale men held med det.

Det lyder spændende ExDohJohan48
Hej.
Hvad bliver der så af elskeren når din mand kommer, fordufter han bare, eller tager i hjem og har sex?
Jeg synes det lyder frækt og spændende, og jeg vil gerne mødes med dig, det kunne måske være på "Paddy Go Easy" som er en Irsk pub i Skolegade.

måske par 41
Elskeren er gåret når jeg ringe efter min mand forhåbenlig efter en god gang sex.
Paddy go easy er en mulighed men jeg vil ikke have en aftale påforhånd jeg vil score selv så min mand kan blive godt liderlig af at se på mine anstrengelser og så kan han jo gå og spekulere over hvad vi laver mens han må vente på min brugte krop

tak par 41
hej

det er lige det vi håber på

Hej, det forstår jeg godt... ExDonJohan
Hej.
Det forstår jeg ganske udemærket,og synes også det er frækt og spændndene.
Men det kunne jo være ganske sjovt og spændende at vide hvornår i vil være på "Paddy Go Easy" så kunne det jo da være at jeg tilfældigvis også var der. Jeg kunne jo så håbe på at det netop var mig der tiltrak din opmærksomhed.
Hvis du skulle have lyst kan du skrive til mig på jensajensen@gmail.com og fortælle hvornår i skal i byen.

Fik i udlevet jeres fantasi? Erik H.
Fik i udlevet jeres fantasi?
Så vil vi da meget gerne høre om det.

Vh
Erik H.

ja den blev udlevet par 41
Hej

ja den blev udlevet dog lidt anderledes end vi havde forstillet os. vi havde bare daset hele lørdagen på hotelet, drukket lidt rødvin leget lidt med hinanden uden at gøre det færdig vi skulle jo nødig midste lysten. Om aftenen tager vi lidt sent afsted for at finde et sted at spise vi havne på en resturant Dronning louise hvor det senere vil blive natklub vi får noget godt med og sætter os derefter i baren hvor vi håber legen kan starte når der begynder at komme natklub gæster, da folk begynder at komme skilles vi og jeg kan begynde min jagt og det vare ikke længe inden jeg sidder sammen med en flok gutter de er ude og baske med ørene. Jeg danser meget og der er faktisk hele 3 stykker der virker intresseret i mig så jeg burde nok have valgt en men spillede op til dem alle og 2 af dem var helt fremme i skoene når vi dansede deres fingere var alle steder når de kunne se deres snit til dette.På et tidspunkt mødtes jeg med min mand og han sagde bare så må du jo se om du kan klare dem begge, og det lod jeg mig ikke sige 2 gange så da vi var godt varme tilbød jeg at vi kunne gå alle 3 på mit hotelværelse og sådan blev det og jo man kan godt have god sex selv om det var første gang vi lavede den slags. Klokken blev 10,00 søndag før min mand kunne komme hjem til mig og der var jeg meget brugt og den vildeste sexoplevelse rigere jeg til dato har haft,men han fik også sin drøm opfyldt med at komme hjem til mig hvor jeg bare var brugt og fyldt med fremmede mænds sæd som han så kunne slikke mig ren for og selv køre lidt i og det var lidt i for aldrig har jeg oplevet at han dårlig nåede ind i mig før han kom og så måtte han jo igen gåre rent efter sig så jeg kunne sove. <<<<<<<<<<<ps han har stort set haft stådreng siden så det er jeg overbevist om skal prøves igen

Se ham Skyggemand
Hej Q i "par 41"

Kunne ikke lade være med at tænke på, om din mand (og du naturligvis) ville være med på at udvide "legen" lidt. Hvad tror du han ville sige til at elskeren også var vidende om hans tilstedeværelse, og spillede på, at jeg "scorede" hans kone. Jeg tror det kunne være rigtigt pirrende for ham at se elskeren udnytte situationen og hans kone. Han skal sågar have lov at være med så langt som til det øjeblik, hvor mine hænder trænger ind under dit tøj, og dine ind under mit. Herefter forvises han til at vandre de mørke gader og natåbne værtshuse, med billedet af mig, i dig, i sine tanker :-). Kan han tåle mere, skal han få lov at komme "hjem", netop som jeg står ud at din seng, tager mit tøj på, og du nøgen kysser mig farvel, med min sæd løbende ned at dine inderlår.
Jeg vil ikke prale af at være nogen supermodel, men pænt bygget, 37 år, med maskulint og bestemt udseende.
Kunne det være interessant at prøve? så skriv på york@mail-online.dk

S.

mary was the best ride ever shane
even if i did take all her money

jeg kender et sted claus jensen
hejsa jeg kender stedet det er huberet det er fra folk fra de 28 og op efter
og jeg vil gerne kommer der tit når jeg er hjemme hilsen claus