Frække ting uden for dit parforhold!

Frække ting uden for dit parforhold! Anonym
Jeg har tænkt på det seneste.... åh hvor vil det da være nemt, hvis vi mennesker ikke var udstyrret med de følelser om, at når man er i et forhold må man INTET med andre fyre/piger...

Jeg har i perioder den der mavefølelse.. uh man vil godt mysse med en anden fyr og lige få suset... men man gør det jo ikke da man er i et forhold.

Men seriøst så tror jeg alt vil være nemmere og mere spændende, hvis man ganske enkelt ikke var programmeret til at "utroskab" er forbudt!men at det var normalt.

Det er selvfølgelig bare tanker.. jeg har jo selv den dumme følelse at min kæreste skal da bestemt ikke mysse med andre Gg Men hvis man nu ikke følte sådan?

Bare nogle tanker, hvad siger i?

Var det mere spændende og oplevelsesrigt hvis man altid kunne prøve noget "nyt" selvom man er i et forhold sådan filosofisk set ;)

Jaaaa, men Nej :) hillelil
Haha, Jaa sjov tanke...

Kender da godt situationen med den mega lækre fyr, der lægger op til lir - men nej, jeg skal hjem til kæresten. (Og når jeg så kommer hjem blvier jeg altid skide glad alligevel:))

Men rent teoretisk lyder det som en skæg ide - DOG IKKE FOR MIN KÆRESTE! :) Haha.

Ej, det ville aldrig være mig at være i et åbent forhold eller hvad man nu kalder det. Er for besidderisk, gammeldags, traditionel osv. osv. Et forhold er min kæerste og jeg - og ingen andre :)

meget typisk anonym
for tidens "brug og smid væk" mentalitet. man kan aldrig sætte sig fast på en beslutning, alt skal være åbent for tænk hvis man gik glip af noget.

istedet for at se det smukke i to mennesker der deler livet på godt og ondt.

impulsiv hovmand
prøv at tænke lidt mere over dit forslag.
Vil der ikke ryge noget af spændingen af hvis det var normalt?
Suset ville sansynligvis forsvinde pga. mange gentagelser og derved for almindeligt.
Men alligevel er det sjovt at lege med tanken og der findes mange mennesker der ser på "utroskab" på en anden måde end "normalt".
Ægteskabet på længere sigt, kan det bære det? åbenbart for nogen, men læs eks debatoplægget vedr. "min kæreste ser porno på computeren" vi har vel alle sammen den form for ejermentalitet, nu har jeg jagtet ham/hende i lang tid og kæmpet med alle de andre og jeg nyder stadig skuffelses i deres øjne da han sagde ja til mig.

du får sikkert ret a-nonym
fra mange her på sol-en, der plæderer for utroskabens gavnlige virkning. At utroskaben giver overskud, så partneren ligefremt får noget godt ud af det.

Selv mener jeg, baseret på erfaringer, at utroskab er en underskudshandling, der ødelægger forhold mere end de gavner. Nogle er så rummelige eller måske afstumpede at de kan tilgive, leve med det, glemme eller fortrænge utroskab, både egen og partnerens. Er utroskab ikke længere forbudt men en gensidig aftalt livsform, så bliver tilliden dog udhulet. Har man flere intime venner, hvor sex er indblandet, bliver INGEN af forholdene rigtig gode, der mangler lidt. - Nogle kan sagtens undvære, måske foragter de ligefrem, en tosomhedsfølelse i loyalitet og ærlighed, som for mig er det ægteskabet handler om. Det må folk jo selv om, når bare begge parter er enige og vidende om promiskuiteten.

Ja jeg er desværre enig Tanja Wessler
Og desværre fordi jeg hader tanken om, at min kæreste skulle måtte det samme. Man er jo vildt dobbeltmoralsk på det område.

Men jo, af og til ku det være fedt lige at få en fed flirt der inkluderer kys med en anden. Men man gør det jo ikke, da man er i et forhold. Min kæreste ville blive ked af det og det sidste jeg vil er at såre ham

jo men hvis nu... Anonym (tråd starte)
.. ordet utroskab ikke eksisterede... og det var okay... ville det så løse en del par problemer....?

Det er bare en tanke da det jo ikke er realistisk... Jeg er selv super jaloux. ;)

Men damn jeg ville til tider ønske det var sådan ;)

Endnu et spg: Jeg og kæresten snakkede om det gyldne emne 3 kant!!! ;) Så påstår han at det er nemmere for fyrene at se deres kæreste sammen med en anden end det er for pigen da VI piger er super jaloux!!! WHAT? :)

Det kan der være noget om Flirt m.m.
Nu er dogmet om troskab jo noget menneskeskabt - ikke noget vi fra naturen er programmeret til.
Flere andre (mindre) kulturer har et andet syn på denne slags, end vi i den vestlige verden.

Men..... eftersom kulturen nu engang ER sådan herhjemme, kan det være utroligt svært at sætte sig ud over dette dogme.
1. Det er meget få mennesker, der kan det. Altså tillade kæresten en god flirt m. tilhørende kys/sex mv.
2. Hvad er oddset for, at du møder én af dem, og at I blive kærester?
3. Kan du klare fordømmelsen fra omgivelserne?

Måske er det også ekstra spændende fordi det er forbudt?

Men jeg kan godt følge dig.
Hvor ville det være fedt, hvis man oprigtigt kunne glæde sige på kærestens vejne, når denne fortalte:
Jeg mødte den lækreste fyr/pige i går, og vi havde bare den fedeste flirt/sex/tilføj selv.

Samt vide, at det ville være gensidigt!

det ville ikke være et problem anonym
hvis ikke det var for graviditeter og lorte sygdomme.

Det er faktisk derfor det er smartest at være tro..naturen har nok dermed fortalt os, at vi bør være monogane.. netop fordi vi bliver syge ved ikke at være det.

Desuden så er det så fint at vi har følelser ellers var livet kedeligt og gråt. Det så fedt at føle kærlighed :-)[l]