Frank Aaen Hader Jøder!

Frank Aaen Hader Jøder! aristoteles
Hvis man ikke vidste bedre, ville man have troet at der var tale om en ynkværdig vittighed, -men nej det er rigtigt, Frankie-boy har meldt Israels Udenrigsminister til det danske politi. Det er svært at vide om Aaen virkelig troede at ordensmagten ville arrestere udenrigsministeren under sit korte besøg i Danmark, eller om der var tale om ét af Enfoldighedslistens sædvanlige mediestunts?

Jeg kan svagt huske da Fidel Castro besøgte København, en tyran og diktator som igennem årtier, havde ryddet sine politiske modstandere af vejen, på måder som krænkede alle menneskerettigheder -og holdt sin befolkning i et diktatorisk kommunistisk jerngreb! - For ham: "el Presidente" lå fagbevægelsen og venstrefløjen fladt ned af beundring! - Hvor stod Frankie-boy og de andre den gang??

Fidel Castro er Attila
jo socialist/kommunist og Frank Åen er tidligere medlem af DKP (Dansk Kommunistparti), så det er da klart at Frank Åen og resten af Enhedslisten beundrer ham.

Fagbevægelsen er også overvejende rød, så det samme er gældende dér.

At det så er dobbeltmoralsk i forhold til den nuværende situation, er noget helt andet... det er jo politik!

Du skal huske på vanallan
at for venstrefløjen er det ikke forkert at slå ihjel, bare man gør det i komunismens navn og at det er de rigtig man slår ihjel, så man kan dække det ind under frihedskamp.

Du skal huske på Vamallah
at for højrefløjen er det ikke forkert at slå ihjel, bare man gør det i imperiets navn og at det er de rigtig man slår ihjel, så man kan dække det ind under terrorbekæmpelse.

Fanke Aaen har altid været god... komododragon
...for et mediestunt.

Mon politiet har "resourcer" til at anholde den isrealske udenrigsminister?

Næppe!

De har nok vigtigere ting at give sig til, såsom at holde visse af enhedslistens mere "højrystede" vælgere på sikker afstand af den prominente gæst.

det er jo det aristoteles
men murens fald var godt nok en streg i regningen.
så nu holder man lav profil med kommunismen og har kastet sig over en anden isme: islamismen, som er lige så uforenligt med det vestlige demokrati og frihed. - men bare man kan underminere landet, er det også ligegyldigt - sådan er det med landsforrædere!!

Jøder kontra israelere Svendsen7777777
Det ville højne debatniveauet en hel del, hvis du finde ud af skelne imellem jøder og israelere.

Du ved: Jøderne er dem, der blevet lovet et land af Gud, når Gud vil det.

Israelerne er dem, der besætter andre menneskers land og så bagefter påstår, at det har Gud sandelig givet dem.

jøder er JØDER aristoteles
og jøder er israelere, det samme uanset hvordan du ønsker at højne niveauet.

jøderne BLEV lovet land af gud!!!!

Israelere/jøder er dem der besætter andre menneskers land, når disse andre mennesker angriber Israel/jøderne!!

1. Golan-højderne hvorfra Syrien kunne sidde og skyde langdistancevåben mod mål i Israel og gjorde det - Israel snuppede Golanhøjderne i selvforsvar!! - det ville jeg også have gjort.

2. Hele Arabien stod i 1967 opmarcheret ved Israels grænser for at angribe - Israel indsatte et modangreb, vandt!! araberne på vild flugt i alle retninger.

3. Israel okkuperede Vestbredden og Gaza som bufferzoner, det ville jeg også have gjort, ellers ville man være idiot!!

4. De forsøger stadig og fortløbende at udradere Israel fra landkortet - et lille land mindre end Jylland.

5. Israel har ALDRIG nogensinde angrebet nogen naboer, hvis ikke provokeret, eller selv angrebet.

6. Israel kæmper til den sidste jøde om i kan lide det eller ikke. de giver aldrig op.

7. derfor som jeg har sagt tidligere, med arabernes had og deres venner i Europas støtte, bliver der aldrig fred i det område, før den sidste jøde er død!!

8. og Svendsen, det vil være dig en ren fornøjelse at assistere efter bedste evne ikke??

Han kan åbenbart heller ikke lide afghanere! Per H
Frank Aaen deltog i 1980, som kommunistisk udsending til Afghanistan, i et sovjetisk forhør af tilfangetagne modstandere af den sovjetiske besættelse.
I en artikel i Berlingske Tidende 31/7 2001 har journalisten og forfatteren Mette Herborg skildret forløbet. Hun dokumenterer, at Frank Aaen hjalp KGB med forhørene, der for mange afhørtes vedkommende endte i en massegrav efter tortur med elektrochok og andre torturmetoder.

er du sikker på aristoteles
det du her siger er rigtigt???

hvor har du det fra - jamen det er da frygteligt, hvis dét er sandt - jeg kan næsten ikke nænne, men har du kopier??

Det kommer Anonym
Kommunisterne har aldrig været bange for at henrette deres modstandere. Stalin sørgede for at dræbe 25 millioner russere mens Mao har 60 millioner kinesere på samvitighedden.

Frankieboy Aaen og Ritte Bjerregård er tidligere medlemmer af DKP men dette generer åbenbart ikke de røde partier, de er medlem af nu.

Nej - ikke sikker! Per H
Jeg ved kun hvad jeg i sin tid læste i Berlingske Tidende.

http://www.uriasposten.net/files/Berl-310705-Herborg-FrankAaentorturboddel.htm
http://www.uriasposten.net/?p=2568
http://zurueckgeschossen.blogspot.com/2005_09_11_zurueckgeschossen_archive.html

som du formulerer socrates
er det selvfølgelig foragteligt nok, det kan enhver normal dansker blive enig om!!

men det der blev postuleret omkring Aaen og Afghanistan, den må underbygges, ellers kan det kun betragtes som en ondsindet and!

de venstreorienterede og ikke mindst enfoldighedslisten ville ikke sky noget middel, ikke det laveste, for at svine en politisk modstander til, ligegyldigt hvad konsekvenserne så ville være for personen personligt, eller hans kone eller børn, no være des bedre.

se der er forskellen på dem og mig, f.eks.

et eksempel: da FÅ uheldige individer i sin tid angreb Narup fordi hans far havde været nazist under krigen!! - det var under lavmålet og forkasteligt, om man så kan acceptere Narups politik eller ej. der må være etiske grænser!!

og disse findes ikke hos rosset!!!!!!!!!1

LÆS - ovenfor venner socrates
og døm selv!!

tag kopier og distribuer!! til nær og fjern.

det var dog FRYGTELIGT - og manden sidder i det danske folketing, verdens ældste demokrati, verdens ældste flag, verdens ældste monarki - og en verdens slyngel!!!!!!!!!!!!!!1 - jeg må i seng.

Tror han elsker jøder rodvad
Frank Aaen elsker nok jøderne, og derfor anmelder han en der er medansvarlig for jødernes tab i Jordan. De tabte ansigt, de tabte menneskeliv, jøder som jordanere. Mange muslimer beundrer Hizbollah fordi Israel ikke kunne bekæmpe dem.

hvilken forskel ? historyman
Den mest raffinerede måde at legitimere antisemitisme er ved at lave den form for omdefinitioner som her. Israelere er noget andet end jøder. Israelere er besættere, aggressive, erobrerne. Modsat jøderne som pænt står med hatten i hånden og venter på deres land. Jøder kan accepteres fordi de historisk set har været ofre for nazistisk aggression og udryddelse. Israelere kan ikke accepteres fordi de er mennesker der vil leve i fred og dyrke deres gud i deres land, som alle israelere ved er givet af FN.
Sandheden er at israelere er jøder der ikke gider være ofre mere. De gider ikke være underhunde i europæiske eller islamiske lande.
Din omdefinering er et typisk eksempel på den vedvarende omkategorisering som jøderne altid er blevet udsat for af antisemitter, jøder blev defineret som "undermennesker" i Nazi Tyskland.
Jeg anser dit indlæg at ligge i tråd med denne form for antisemitisme og nazisme.

Frank Aaen Grounded
hader nogle gange sig selv og nogen gange også sund fornuft...

godt gået aristoteles
++++++++

jeg tror faktisk aristoteles
for det meste begge dele???