Fravælger børns vaccine?

Sofie2016 11 måneder 1 uge siden 10

Fravælger børns vaccine?

En far har besluttet at hans børn ikke skal vaccineres mod mæslinger - det bør ikke være den enkeltes eget valg i min optik, når det kan skade andre børn.

Hvad tænker du?

http://www.bt.dk/sygdomme/gorm-har-valgt-ikke-at-vaccinere-sine-boern-de...

Nøgleord: 
123456+ 11 måneder 1 uge siden

Som jeg har skrevet før, så kan jeg egentlig godt forstå de forældre der fravælger vaccination af deres børn.
.
Der er set tilfælde af alvorlige bivirkninger af vaccinerne, og vælger forældrene at få børnene vaccineret, og en af de alvorlige bivirkninger opstår, så er det forældrenes ansvar eller rettere deres skyld at barnet bliver handicappet eller endda dør.
.
Hvis det ikke vaccinerede barn derimod senere får en af de børnesygdomme det ikke er vaccineret imod, så er det "skæbnen", "tilfældet", "livets gang", "Guds vilje" eller kald det hvad du vil, og i et land som Danmark er der jo, som der står i artiklen, ikke de store livstruende farer ved feks mæslinger.
.
Desuden så kan jeg godt se lidt logik i faderes tankegang om at han ikke vil lade sine børn tvangsvaccinere, bare fordi WHO kan fremvise dødstal i andre lande med helt andre levestandarder end Danmark.

L.N 11 måneder 1 uge siden

Den eneste grund til at sige det du gør, er uvidenhed. De fleste tænker, helt uden at have sat sig ind i sagen, at vacciner bare er gode, og beskytter mod sygdom. Men hvis du begynder at søge efter virkeligheden på nettet, om rigtig mange menneskers erfaringer, så dukker der hurtigt en hel masse dystre ting op. Folk der fravælger vaccination er som oftest ikke dem der er de uvidende, men tvært imod de mest oplyste. Men du skal ikke tro det er oplysninger hverken lægen eller medicinfirmaerne kommer med. Det er nok en ret god ide at lytte til folk der ikke selv tjener penge på vacciner, hvis du vil vide noget om sandheden om hvor skadelige vacciner i virkeligheden er. Der er mange mennesker over hele verden der ved det er skadeligt, og SÅ mange mennesker tror jeg altså ikke på bare har kuk i låget og vil skade de søde hjælpsomme medicinfirmaer. Og dem der sælger vaccinerne har virkelig en god grund til at skjule deres skadelige virkninger, tænk bare hvor mange penge de tjener. Tror du virkelig du hører mere end hvad de vil have du skal høre? Vi kan jo ikke bare tvinge alle til at gøre en bestemt ting, fordi nogen mener den er den rigtige, og man kan aldrig bevise at vacciner ikke har dårlige virkninger. Det er frygteligt som folk bare hovedløst stoler på ALT hvad de får at vide af læger og andet, og vælger at sprøjte tungmetaller og andre tvivlsomme stoffer (du i bund og grund INTET ved om) direkte ind i blodet på deres børn. Jeg ville da aldrig byde mine børn den slags! Men nu har jeg så heller ikke nogen.

Luk kommentar
123456+ 11 måneder 1 uge siden

Præcist.
.
Vi ved, udover al tvivl at der ER bivirkninger ved disse vaccciner, men selvom risikoen for alvorlige bivirkninger er små, 1 ud af 1000 eller 1 ud af 10000, ville du så ikke føle dig som en dårlig forælder, hvis lige netop dit barn var en af de uheldige?

 

Luk kommentar
L.N 11 måneder 1 uge siden

Nej slet ikke, for jeg tror ikke på vaccinerne virker. Der er undersøgelser der viser, at børn der er vaccinerede, bliver ligeså syge som dem, der ikke er. Desuden er der langt flere bivirkninger en 1 ud af 1000, det bliver bare ikke anerkendt af læger eller medicinalvirksomheder. Jeg tror på ingen måde på, at kemikalier kan gøre noget godt, i en biologisk krop. Jeg ville føle mig som en elendig forælder, hvis jeg bare blindt stolede på lægerne, og fik mine børn vaccinerede, når der er så mange muligheder for i dag, at kende sandheden om vacciner og det meste medicin. Det burde ikke komme som en overraskelse for nogen mere.

Luk kommentar
123456+ 11 måneder 1 uge siden

Jeg tror du har misforstået det jeg skrev....
.
Det jeg skrev var at "Hvis du fik dit barn vaccineret, og det så efterfølgende fik en af de alvorlige bivirkninger, ville du så ikke føle dig som en dårlig forælder ...."
.
Der kan naturligvis også opstå bivirkninger hvis barnet ikke vaccineres og så efterfølgende får en af børnesygdommene, men i et land som Danmark, som trods polikernes nedskæringer, trods alt har et forholdsvist højt sundhedsniveau, er følgerne af disse bivirkninger sjældent det store problem,
.
Men så er det igen ikke forældrenes skyld, men "karma".

Natara 11 måneder 1 uge siden

Hvordan udgør hans børn en fare for andre folks børn hvis disses er vaccineret?
synes det skal være helt op til forældrene
ved ikke om jeg ville fravælge mæslingevaccinen hvis jeg havde børn har ikke lavet research omkring den vaccine,men ville helt afgjort fravælge hpv`en
synes ikke om man bruger tvang overfor de familier,som vil undgå sprøjterne.........

HansVW 11 måneder 1 uge siden

Det gør mig træt og ked af det helt ind i sjælen hver gang jeg ser der gør den her slags.
Helt seriøst, alle de kloge argumenterer for vacciner og her er en god oversigt (med rigtige kilder) over hvorfor du skal lade dit barn vaccinere.

Luk kommentar
123456+ 11 måneder 1 uge siden

Jo tak, men i det aktuelle tilfælde som tråden her omhandler, er der ikke tale om HPV vaccine men om MFR vaccinen, altså en vaccination mod de mere almindelige børnesygdomme.
.
Alle er de sygdomme som ikke er generelt sundhedsskadelige i lande som Danmark, men kan være det i lande med dårligere sundhedsvæsen end Danmark, hvilket er grunden til WHOs krav om vaccination.

gunnarguillermo 11 måneder 1 uge siden

Det er simpelthen så idiotisk at være så bange for vacciner! Ja, der er set tilfælde med alvorlige bivirkninger, men der er risiko ved al slags medicin. De få tilfælde af alvorlige bivirkninger opvejes jo med længder af de tilfælde af sygdomme, som vaccinerne modvirker.

Desværre har medierne en meget stor rolle at spille i det her, og specielt det TV2 program der kørte sidste år var helt afsporet. Det lykkedes TV2 at opstøve de to eneste læger i Danmark der (med forbehold) mener, at vacciner bør undgås, og deres latterlige påstande fik så lov at stå uden modsvar fra de tusinder af andre læger, der mener det modsatte. Derudover var det ren følelsesporno med piger, der er blevet syge, men enten var det i forvejen eller reelt ikke aner, hvorfor de er blevet syge. ØV!

Luk kommentar
123456+ 11 måneder 1 uge siden

Igen igen igen ....
.
Du trækker en sag om HPV vaccine frem, men tråden her er ikke om HPV vaccinen, men om MFR vaccinen som dækker de almindligste børnesygdomme.
.
Og mig bekendt er der ikke nogen der er døde af børnesygdomme herhjemme i de sidste mange år.
.
Og ja ....
.
Du har ret i at antallet af alvorlige bivirkninger sammenholdt med antallet af vaccinationer er lille, men igen ....
.
Hvis en forælder får sig barn vaccineret, og barnet derefter bliver handivcappet eller endda dør, så er det forælderens skyld!