Fredag d.13

Fredag d.13 Overtro
I dag er den dagen hvor vi alle sammen burde blive hjemme i sengen, for at undgå alskens slags ulykker.. Hvis man er til overtro that is.

Jeg har aldrig nogensinde oplevet at der skete mig noget fredag d.13. Faktisk er jeg ikke en uheldig sjæl. Men jeg tænker om der er noget om datoen?
Har du nogensinde oplevet at der skete noget fredag d.1.?

Er du overhovedet til den slags overtro?

Hvad skal du lave i dag, fredag d.13/7-07?

Uha da da.... sjoveren
Min bil er på værksted idag,,,bremserne skal laves. Er det så en dårlig dag at få det gjort på??? Udover det helt sikkert koster en masse penge så er det egentlig godt det bliver klaret, ellers havde jeg måske kørt galt en dag.....jeg kan ikke køre galt idag, da sjoverøsen jo er på værkstedet, det er da heldigt ;-))

Jeg er ikke overtroisk og mindes ikke jeg har været specielt uheldig en fredag d.13....Men dagen idag er jo ikke forbi endnu!

Nå...jeg skal ud og lege med min motorsav...måske vi "ses" senere.

;-))

Dumhed eller overtro? Løvemor
I hvert fald besluttede jeg mig sidste år på fredag den 13, at en ledning der har hængt og irriteret mig rigtig længe skulle klippes over! Da jeg sætter nivtangen omkring ledningen, tænker jeg er den mon strømførende? OG BANG KNALD, om ikke jeg fik vækket min lille pige. Sikringerne sprang og da det var en af disse morgener, hvor jeg havde været ekstrem emsig og derved flyttet en skammel frem på gulvet, fordi jeg lige skulle ordne afløbet til bruseren......? ja, rigtigt, så ramlede jeg benene ind i den og bandede stygt!
"Ja mor!" sagde min nu spilvågne datter, "Det er også fredag den 13 idag, så du skal nok ikke skrive under på noget!"

:)))))) Tror i jeg sidder og griner højt ligenu?

God fredag den 13 fra Løvemor

hvad med at leje et par Fredag d 13 film :) gyser elsker
hvad med at leje et par Fredag d 13 film :) eller andet gys!

Overtro cassiopaya
Ja min familie jeg er faktisk meget overtroisk med fredag den 13. Mine børn kørte galt fredag den 13. og total skadede bilen. Og min bror og søn flyver aldrig med et fly den 13. Ligesådan er det også med deres computer i deres firmaet, de skriver aldrig kontrakter under osv. Jeg mødte min eksmand den 13. som var psykopat og voldelig.

Gyyyys! UngPige21.
Synes det er en herlig uhyggens dag... *lool*

Elsker at der findes sådanne sjove ritualer og datoer. Men nej er nu aldrig kommet til skade men har ofte spændt kigget gyserfilm den dag, det er en tilbagevendende tradition.

lasagnen brænder på jacob.lykke
hehe der er nu ikke noget bedre end overtro :D sikker garanti for gyser i TV..
men jeg har ikke været mere uheldig en fredag den 13 end en hvilken som helst anden dag, dog har det vidst sig at mandag den 13. er specielt uheldig.. lasagnen brænder altid på..

mh Jacob

Hov hov..... Løvemor
Det var da min den der historie......! Cassiopaia nu holder du, jeg blev gift den 13, skilt den 13, skrev under på at min eksmand, psykopat, voldelig og alkoholiker havde særeje i huset den 13.

Så mig kan du ikke dupperer :)

For det ikke skal være helt løgn, er han født 31/3 og jeg 31/8!!!!!! Tro du jeg har noget med 1 og 3 taller?

Min datter bryder den onde talspiral ved at være født den 2 i måneden. Gud ske lov

Venligst Løvemor

God daw Løvemor cassiopaya
Nej den kan jeg ikke slå hi hi. Nu har du skrevet flere gange om, at din eksmand er psykopat løvemor, men har du lyst til, at fortælle noget om, hvad du har været igennem til mig, du kan skrive til mig på cassiopaya@sol.dk. Forsat rigtig god fredag den 13. Knus fra Dorthe.