Fredens og tolerancens religion slår til igen

Fredens og tolerancens religion slår til igen DanskKaffir
23-årig kvinde stenet ihjel for utroskab
Islamister i Somalia har stenet en kvinde til døde. Hun blev beskyldt for utroskab, og det kostede hende livet, fortæller øjenvidner.

28. oktober 2008, 16:45

Den 23-årige Asha Ibrahim Dhuhulow er død. Sent i aftes blev hun placeret i et hul, der blev dækket til, så kun hendes hoved var synligt. Hundredvis af folk så på, mens islamister gav sig til at kaste sten imod hende i byen Kismayu i Somalia, siger vidner.

Kvinden var beskyldt for utroskab, og derfor skulle hun ifølge islamisterne i byen dø.

Det var første gang i to år, at islamisterne i Kismayu gennemførte en offentlig henrettelse.

Vidner fortæller, at kvinden blev trukket op af hullet tre gange for at få afgjort, om hun var død.

En lokal indbygger siger, at da en af kvindens pårørende løb hen imod hende, åbnede vagter ild, og et barn blev dræbt.

- Vi fik at vide, at hun selv havde underkastet sig straffen. Men vi hørte hende skrige, da hun med magt blev bundet på hænder og fødder, fortæller han.

Den seneste henrettelse i byen fandt sted, da islamisterne i første halvdel af 2006 regerede Somalias hovedstad, Mogadishu, og det meste af den sydlige del af landet.


Kilde: http://www.bt.dk/article/20081028/krimi/810280412/

****************************************************
Kommentar: Endnu engang viser denne afskyggelige og vederstyggelig religion sin absolutte og totale fallit og viser endnu engang hvor barbarisk og ond den i virkeligheden er. Endnu engang ser vi dets forkvaklede menneskesyn og direkte had overfor 50% af verdens befolkning - nemlig kvinderne. Endnu engang bliver en stakkels person slagtet på brutal og brækværdig maner, uden at der sker andet end et skulder træk overfor denne religions erklærede holdninger og handlinger.

Dette er ikke " en fortolkning af islam" som vores ubrugelige politikere, pressens røvslikkere og naive fjolser ville forsøge at forsvare islam med. Dette er et 100% direkte håndgribeligtudtryk for den indbyggede undertrykkelse der ligger i islam overfor kvinder, børn, vantroende og ikke-troende.

Og repræsentanter for denne hadske religion for lov til at fremsige deres løgne og udgyde deres intolerance, had og rascisme frit, uden at de bliver modsagt, konfronteret eller undersøgt af pressen og politikerene i Danmark.

jeg væmmes - over islam, over de holdninger og handlinger i islam og især overfor vores ynkelige politikere, der vender det blinde øje og det døve øre til tilstedeværelsen af denne ondhedens ideologi midt i vores samfund.

Dejligt at det kan gå den anden vej også DanskKaffir
Indvandrere reddede kvinde fra voldtægt
Af JANNICK RASMUSSEN

Offentliggjort 28.10.08 kl. 11:59Udenlandske mænd kom en 40-årig kvinde til undsætning, da en mand forsøgte at voldtage hende ved et offentligt toilet i Køge.

Den 40-årige kvinde var klokken 17.45 mandag aften ude at gå tur med sin hund, da hun passerede Køge Havn, der hvor Bornholmerfærgen holder til. Her sad en række øldrikkende mænd, hvoraf den ene lokkede kvinden med til et offentligt sted, hvor han "ville vise hende noget".

Da de kom til toilettet, overfaldt han hende med slag, mens han forsøgte at åbne hendes bukser. Et par af de andre øldrikkende mænd kom forbi for at kigge, men gik blot igen, og først da to mænd, der begge beskrives som værende af udenlandsk herkomst, kom, blev kvinden reddet i sikkerhed.

Gerningsmand meldte sig selv
De tildelte manden knytnæveslag, inden de kørte kvinden hjem og tilkaldte politiet.

Gerningsmanden slap fri i første ombæring, men sporene af ham var så gode, at politiet hurtigt kunne identificere ham, og klokken 15 i eftermiddags dukkede den eftersøgte selv op på politistationen, hvor han kunne anholdes.

Den 66-årige mand nægter sig dog skyldig i forseelsen. Han sidder nu i arresten i Køge, og man vil i morgen tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, oplyser vagthavende fra Midt- og Vestsjællands Politi, Søren Bjørnestad til jp.dk.

Intet spor af helte
Dagens to helte i Køge har man derimod intet spor af.

"Vi har ingen anelse om, hvor de er. Vi har intet signalement af dem, da den overfaldte ikke kunne bidrage meget. Men vi vil meget gerne i kontakt med dem, da de jo er vigtige vidner i sagen," siger Søren Bjørnestad.


Kilde:http://jp.dk/indland/krimi/article1497290.ece

*********************************************************
Nu siger historien ikke noget om disse fremmedes herkomst, men i og med det nævnes "indvandrer", så er det gode indicier på, at de har været at mellem-østlig herkomst. Dejligt !

Fandeme pinligt at der ikke var andre der standsede voldtægts-forsøget. Jeg håber forbryderen får 5-7 år for voldtøgtsforsøg - men han får nok kun 2-3 måneders betinget.

Er du præst? Den anden
Jeg tror nu stort set alle føler væmmelse over sådan en handling.

Hvilke politikere er det konkret og hvilken del af pressen er det der har udtrykt forståelse for stening? Jeg vil vædde med at der ikke er én eneste politiker der stiller sig op og siger at denne her handling var ok. Faktisk vil jeg godt garantere dig at alle politikere du spørger om dette vil komme med den kritik du siger ikke er der.

Der ud over er det da en fuldstændig langt ude generalisering du laver når du bare slår ud med armene og siger at fordi dem der gjorde var muslimer så er islam hele vejen sådan. Det er da noget værre sludder! Du lyder selv som en fanatisk præst når du prædiker om "ondhedens ideologi midt i vores samfund" [:)]

De røde og islam anonym
er DF racisternes fjender. Muslimer er syndebukke og de røde afslører gang på gang DF racisternes løgne, så dem vil danskfascistparti lukke munden på.
Denne handling var barbarisk, men at bruge den til racistisk propaganda i Danmark er ligeså afskyelig. Der burde være lange fængselstraffe for racisme!

Hvor er det sørgeligt at se dig prøve jpagh
at forsvare et så menneskeligt og voldeligt Samfund, kultur, religion og folk.
Gentagne begivenheder viser tydeligt at sådan er Islam, igen, igen, igen.
det kan ikke bortforklares, undskyldes eller ignoreres
vi må alle tage afstand fra det, og fra dem som forsvarer og undskylder det.

meget Anonym
Det er meget "kulturberigende" med de korantilbedernes middelalderkultur. De mener de politikere(det er de venstresnoede og de radigale), der har lukket mange økonomiske bekvemmelighedsturister fra korantilbederlande ind i landet.

glemme anonym nr 1
De radigale og venstrefløjsfjolserne "glemmer" at sige, hvad det er, som er berigende med de korantilbedende økonomiske bekvemmelighedsflygtninge.

glemt Anonym
Myndighederne har "glemt" at hjemsende de økonomiske bekvemmelighedsflygtninge fra bl.a. Libanon, Iran og Somalia. Det må snart være på tide at hjemsende dem. Det vil spare samfundet for mange udgifter.

Har anonym nr1
Bekvemmelighedsflygtningene har den mærkværdige vane at rejse på lange besøg i det land, de er flygtet fra. Hjemsend fupflygtningene omgående.

iøvrigt anonym nr 2
Iøvrigt bør "flygtninge" kun være her i landet midlertidigt. Når forholdene i hjemlandet er blevet bedre, så skal de sendes hjem.

Det er allan-vagn
Det er meget kulturberigende med den islamiske middelalderidologi. Det mener islamleflerne på venstrefløjen og de radigale. Imidlertid "glemmer" islamleflerne at sige, hvad de er, som er "kulturberigende" ved dem ideologien islam(det er den ideologi som de fleste af de økonomiske flygtninge tilhører).

Skulle det nu kunne betale sig at forklare dig det? dulkis
- det er vist ørkesløst.

ingen Anonym
Ingen integration af "flygtninge". De meget få politiske flygtninge der er kommet til Danmark hjemsendes, når forholdene i hjemlandet er blevet bedre. De resterende ca 99% af alle asylanter, som er økonomiske flygtninge/lykkejægere hjemsendes omgående.