FREM MED SVINET

FREM MED SVINET K.ina
Hvorfor tror hankøn de har ret til at være utro fordi deres kone/kæreste ikke spreder ben når han vil?
Hvorfor vil de ikke se i øjnene, at det kan være deres egen skyld, at hun har mistet lysten?
Hvor lækkert tror i selv det er, at der ligger en og sveder ovenpå en - stønner sin dårlige ånde ned i hovedet på os mens han kører frem og tilbage uden at se det gør ondt på os, fordi i bare banker svinet i bund inden vi er klar. Når i så er færdige skal i bare sove uden at tænke på der kunne gøres mere. så ligger vi der, brugte, og ligegyldige.
Ja det er da mærkeligt man kan miste lysten.

Så i der har en kæreste der har mistet lysten til sex...tænk jer om, det er nok ikke sexlysten der mangler men lysten til jeres elendige parodi.

Sådan jani
er de åbenbart når de tænker med det nederste hovede

Du er jo en idiot mark
Husk lige pigerne - de sække er lige så dumme - jeg har været sammen med mange der har været utro - så styr lige dine fordomme din sæk - ja det er hvad du er når du kan sige sådan noget FIS som du siger lige nu

Alle mænd er ikke ens! Anonym
Det gør fornuftige mænd hellere ikke. Men kvinder tror sikkert at deres
mand er utro, når han ikke hele tiden gider arbejde for at tilfredsstille dem.
Når de er så sløve at de kun gider ligge med spredte ben, uden at
medvirke til en god fælles oplevelse.
Der skal nemlig to til at skabe en god oplevelse!

Har du nogensinde varmet ham op?
Har du nogensinde reddet på ham, imens han lå på ryggen og nød oplevelsen?
Der er normalt at svede, når man skal lave det meste arbejde. Og
velsoignerede mænd har ikke en dårlig ånde, med mindre de har dårlige
tænder eller er syge.

En god elsker mishandler ikke en kvinde, men varmer hende op, og banker
den ikke i bund! En god kvinde skriger 'av for pokker', hvis han mishandler hende.
Ellers kan han jo ikke vide, at han gør skade. Det er nemlig normalt
at sige til, hvis det gør ondt, han kan jo ikke læse dine tanker. Vi kan normalt
alle komme til at gøre noget forkert.
En god elsker nusser, kysser og krammer en kvinde efter end samleje, og
for den sag skyld også under samlejet.

Parodi? Hvis jeg var dig, så var jeg smuttet fra det forhold for længe siden.
Alle mænd og kvinder er ikke ens, og du har vist fået fat på et rigtig dumt svin!

Nu er det jo da gudskelov..... rockogrul
... ikke alle mænd der er sådan. Ja.. jeg er mand, og jeg skal ikke udtale mig om mig selv, men jeg kender nu mange par hvor det fungerer udmærket. Måske skulle du selv begynde at være lidt kræsen i valg af fyre ?

Og så kan jeg jo ikke lige lade være med at gøre opmærksom på den type kvinder der smider sig på ryggen, spreder benene, og forventer mindst én orgasme. Lykkes det så ikke, så er det HELT sikkert at alle slyngveninderne ved hvor dårlig en elsker man er.

ubeslutsomhed K.ina
Kan du bestemme dig din impotente spasser...
For helvede hvor er det hyggeligt med alle de lede ord.
Man hører gang på gang i debatten at mænd retfærdigør deres utroskab med at Jamen...pylre...det er også fordi hun ikke gider... Nej men hvorfor?
Hvis du ikke følte dig truffet ville du heller ikke reagere sådan.

Suk K.ina
Alle kan have dårlig ånde - men man bør lige tænke over hvor man sender den hen.
Jep er ikke grå mus på lagnet, men gider heller ikke føle mig udnyttet.

Prøv at læse det indlæg hvor der er en kvinde der spørger om hvordan hun kommer ovenpå igen efter hendes mand har været hende utro..andre mænd retfærdiggør deres utroskab med at det er fordi de ikke kan få deres 2 gange om ugen som de har ret til...RET TIL???
Så har vi også RET TIL at blive hørt...

nej K.ina
der er intet ved at smide sig og forvente. Eks : Man har lavet lækker middag - har lækkert tøj på, arrangeret div til en fræk aften, manden bliver så ivrig at han bare vil ha´ og så var det det... han holder i 3 sek.
Derfor spørger jeg - er det virkelig så underligt at nogle kvinder mister lysten?
Det var til de mænd der ikke fatter at det altså godt kan være deres egen skyld kvinden ikke er en varm sexkilling, og han går så andre steder og retfærdiggør det.

Olala Jimmi
Jeg har en del år reflekteret over fænomenet og har opnået følgende konklusion: mange (ikke alle) piger er ikke mennesker - dvs. de skal ikke behandles som mennesker.
Der er fx hunkønnets skyld, at den ultimative, mentale evolution ikke har fundet sted. De placerer sig for langt til venstre på intelligenskurven.
Manden har visse biologiske behov (drifter der prøver at modvirke deres superintellekt), fx seksualdriften. Giver man ikke efter for denne, kan der opstå kognitiv friktion. Derfor: Spred benene, ven!

Bemærk at mit indlæg ikke er diskriminerende, da jeg ikke skriver ALLE ... modsat du.

Ha ha ha Linda H
Hej Mark. Der var nok en der følte sig truffet

L... K.ina
Altså.. hvor har du dog fundet den omgang bæ henne
Du skriver ting der ikke hænger sammen - har ikke skrevet alle

... K.ina
hvis nu du får hjernecellen ud af bukserne og ind i hovedet med ører, kan du se jeg ikke skriver alle mænd - men DE MÆND DER RETFÆRDIGGØR DERES UTROSKAB.... At de måske lige skulle tænke over om der er en grund til kvindens "fravær"

UD MED SVINET!!! PIA
INGEN normalbegavet kvinde vil da ha sådan en idiotisk stodder, derfor:

UD MED SVINET!

tjah K.ina
skal vi snakke intelligens.. Hvad er din IQ?, min fejler intet, men jeg har valgt at sex ikke er vigtigere end at ungerne har en far der kommer hjem til dem hver dag.

Ja Ja Mark
Jeg HAR ALDIRG nogensinde været utro men har været sammen med mange piger der har - SÅ DROP DINE FORDOMME LIDT OG UDTAL DIG KUN OM NOGET DU VED NOGET OM - FISTER

Svinet er ikke K.ina
ment om ham som person , men hans "tænker"

Hhhmmm.... Mark
Svaret gives i indlægget oven over

Jamen, hvorfor smidder du ham ikke..... rockogrul
.... bare ud ?. Det lyder jo ikke til at du gider ham alligevel, hvilket er forståeligt nok. Og ikke for at gentage mig selv, men vær lidt mere kræsen næste gang, for det ER sgu ikke alle der sådan.

Jeg synes selv at utroskab er noget af det mest usle og tarvelige man kan byde sin partner, og mon da ikke at der er andre derude med samme indstilling ?

ok.. K.ina
lige så snart du lærer at tale ordentligt. Hvis nu du læser indlægget for hvad det er - så ville du nok slappe lidt af... Hvis du ikke er utro er den ikke rettet mod dig - så på med læsebrillerne, FISTER

Læs indlæg K.ina
hvor jeg skriver det med ungerne. Desuden har jeg ikke sagt han er uro ;-)

hov K.ina
utro self

Hhh... Anonym
Jo det er den for du glemmer at der er mange andre PIGER der er ligeså ÅNDSVAGE som de MÆND du snakker om - Du kan sidde og sige alt det pis FORDI DUN FYR IK LEVER OP TIL DINE KRAV - MÅSKE HAR DU OGSÅ UMENNESKELIGE KRAV - har du tækt på at det måske var dig der var et eller andet galt

Nåhnej.. Jeg tænkte på et andet.... rockogrul
.. indlæg her på debatten.

Jeg havde faktisk læst indlægget med børnene lige efter at jeg skrev det forrige. det lyder meget smukt det der med "for børnenes skyld". Tro mig. det kommer der ikke noget godt ud af i det lange løb. Det er afprøvet.

igen K.ina
den er rettet til de mænd der retfærdiggør deres utroskab med at hun ikke gider betjene ham når han vil.
Mine krav er helt normale. man giver alt man kan til den man elsker, og vil gerne have lidt igen - som tegn på at han ikke er ligeglad

Omkuld med soen dumbo
Ja der er jo en heldig situation, at kvinder ikke også tænker med den ende, hvem pokker ville kunne holde til hjerneblødning en gang om måneden. Og da det i flg. jer piger, er den ende man tænker med, kan man jo konkludere at, kvinder ikke tænker, pudsigt nok har det qua deres meninger holdninger og adfærd, også tit undret mig, hvordan det i det hele taget kan være, at kvinder så hårdnakket postulerer at de tænker. Den synlige og fremtrædende adfærd hos kvinder, minder mest af alt, om nogle autonome og genetisk betingede indlærte reflekser.

Dette gennemsyrer åbenbart også deres adfærd på det sexuelle område. Tilsyneladende mener disse sprogløse væsner, at det er rigeligt, at de smider deres gelelignende kødklumper, der i utroligt mange tilfælde stinker af daggammel fisk, hen på biksen. Og uden instruktionsbog eller lignende vejledning, må de stakkels, men dog tænkende mænd, give sig i kast med, at finde ud af, hvordan dette bjerg af goppellignende konsistens virker. Smerte og følelser???, hvordan skulle vi i det hele taget vide, at i har disse ting indbygget i jer, når de eneste gange i kommunikerer, er noget envejs volapyk, som generelt set kun udmunder i krav.
Får man så endelig kickstartet,kødklumpen risikerer man, at den griber fat om ens manddom, river, flår og vrider i den, som det var tovværket til storsejlet på en fuld-rigger. Den er faktisk ligeså følsom som pigernes humørtap.

Så drop det der mudderkastning, og få en snak med jeres fyre om det i stedet for. I kvinder er ikke en dyt bedre end os andre, og i bærer i mindst ligeså høj grad af ansvar for et godt fælles både sex og hverdags samliv.
Hvorfor kaste med æbler, hvis man selv er et skrog.

Hilsen
Dumbo

NU. K.ina
var det jo ikke ligefrem det det drejer sig om , men at sige til DE mænd der ER utro OG RETFÆRDIGGØR det med at det er hendes egen skyld....at det KUNNE VÆRE det er deres EGEN skyld -om de havde tænkt på det.

Hehe.. Jaja ok... rockogrul
... det er fist ind, men hvad kan man sige andet end "Ikke værd at samle på"

Held og lykke med det i fremtiden ;-)

Hvis hun er en so... K.ina
er du svinet og jeres unger er søer....
Du har tydeligvis ikke fattet pointen med indlægget - du lukker bare lort ud som du selv synes lyder godt
suk

;-) K.ina
Jo tak skal du have.
Sidder ret forundret over at indlægget vækker så stor uro. Men der er nok nogen der føler sig truffet og andre læser det ikke for hvad det er...

Men rart at nogen gør!

Læs den anden tråd der hedder "Hvordan" K.ina
hvor han retfærdiggør sin utroskab

Desværre... rockogrul
... er det jo mere reglen end undtagelsen, at så mange ikke kan finde ud af at debatere på et voksent plan. Derfor tror jeg heller ikke at aldersgennemsnittet generelt er særlig højt.

......... Anonym
du er urimelig din nar-røv

næh K.ina
havde luret at det ikke er "den fredelige" måde folk ynder at debattere på. Men det er jo åbenbart sagen at kaste sig frådende over en debattør, som skriver noget der ikke passer dem...Men ok, så kommer man af med de sure vibes fra arbejde, så de ikke går ud over ungerne *G*
(Forstå det med humor, tak - ingen grund til sure miner fra nogen)

Sure miner skal.... rockogrul
... du nok få.... for du har jo nok nærmest ret ;-)

*GG* K.ina
Ja.... har da fået en del tæv her i debatten. *G* Godt man kan regne med dig og dine venlige ord :-x

Stop op et øjeblik alle I mænd NielsA
...der er jo noget om snakken. K.ina har sgu da ret i, at mange kvinder netop (med rette) brokker sig over at deres mænd blot parrer sig med dem uden overhovedet at have tanke for kærlighed og ømhed. Det er da værd at lægge mærke til at det opfattes som en almindelig virkelighed. Med den lære i baghovedet bliver både sexliv og parforhold væsentlig forbedret, netop fordi vi som mænd ikke blot tilfredsstilles af kvinden, men at også kvinden bliver tilfredsstillet.

Tænk bare på hvor ofte det sker at manden går ud af et knald uden udløsning. Never! Men kvinden? Tja, hvis hun er så tændt at hun gider gøre sig selv færdig....
Nej, det er en overraskelse, men der er sgu da en grund til at hun ikke altid kommer. Og her tror jeg K.ina rammer HELT plet.

Utroskaben skal der to til og for nu at vende den om på hovedet: hvem kan dog fortænke en sød attraktiv kvinde i at prøve sig frem med noget andet, hvis hendes virkelighed er den jeg har beskrevet?

Altså gode mænd: Mand jer op. Vær mænd og vær kærester med omtanke for jeres ligeværdige kæreste/kone osv. Sørg for at hun får noget ud af sexlivet og respekter hende, også når hun ikke som I (vi), går rundt i en konstant brunsttilstand. Der er for fanden andet i tilværelsen.

Og glem alt om at beskylde mig for alt muligt. Jeg har en dejlig kone der netop ved et sidespring fik mig vækket ud af min egoistiske tilstand. To børn og begge passeret de 40. Vi har det fantastisk i dag (2 år efter) og har oftere sex end nogensinde før. Det er ALDRIG for sent at indse, at der skal to ligeværdige mennesker til et forhold og at sexlyst osv virker omvendt proportional med ens egocentrering og stadige fokus på sex.

Niels

Hvor har du da ret.... rockogrul
.... og hvor er det da trist at et emne som dette i det hele taget bliver taget op

1000 røde roser til dig K.ina
Intet mindre.
Glæder mig der er en mand der tænker på sin kone *S*
I fortjener al mulig held&Lykke fremover.
Jeg synes dit indlæg var yderst velskrevet.

Lad os få flere typer som dig opå banen.

Ros fra Tulle_p Tulle_p
Hej Niels A!

Vil lige rose dig for dine synspunkter og dit velskrevne indlæg!! En mand med saft og kraft..intet mindre! Jeg kan ikke forstå hvorfor mange mennesker lader til at ville bruge flere kræfter på at "kæmpe" mod det andet køn for at få deres behov opfyldt, når man når så meget længere ved at vise hinanden respekt og hensyn?! Mange tænker mig, mig, mig, mit, mit, mit.. Jeg har ret til, jeg har krav på. Hvorfor ikke vende den om og sige: Du fortjener, du har ret til, vi fortjener, vi har ret til... Hvis man er meget fokuseret på sine egne behov, så mister man overblikket i det man ikke ved, at glæden ved at give er større end glæden ved at få. Dog skal man selvfølgelig huske, at alle har brug for begge dele...

God vind i jeres forhold. Dejligt at høre, at det kan lykkes at nå ud af mørket.. I fortjener hinanden! ;-)

Mange kærlige tanker fra
Tulle

en dag kommer han ikke hjem ole
tåbe, hvor er du dog naiv, dame.

smiler uhabo
Dette er en intresant debat, så jeg vil lige føje et par kommentarer til!
Ingen hverken kvinder eller mænd, bør "spise" ude, kun morer sig, hvis de lever i et godt forhold!
Mange drenge/mænd tænker med det forkerte hoved og har slet ikke forstået hvad kærlighed er, dermed mener jeg - vi er mennesker og ikke dyr som barer skal parer sig, for at få sikret sine gener!
Måske findes der kvinder, for hvem det er nok, med et hurtigt knald - men mon de så har prøvet at blive tilfredsstillet ordentligt?
Omvendt må det så siges til spørgsmålet - hvorfor tror nogle kvinder de har retten til at "spise" ude - for dem findes der også er del af!
smiler - en stor fejl er at alt for mange ikke er klar over at, det tager lidt længerer tid, før kvinden er "tændt" - Nå de mænd foretrækker måske sandparpir - et er helt sikkert - det er ikke nogen god oplevelse for nogle af parterne - et er sikkert - er kvinden ikke helt klar må det gører meget ondt og så er det faktisk VOLDTÆGT også selvom man er gift!
Et godt råd vil værer sig nej, hvis i ikke har lyst, eller er for trætte!
Ingen bør starte hvis de ikke har tid og energi til mindst en ½ times opvarmning først, lidt snak undervejs skader ikke, men lige så vigtigt er det bag efter at snakke om den gode oplevelse, begge lige har haft.
Nu må jeg vist hellerer stoppe!
Smiler ved tanken om hvor stor en oplevelse det er hver gang, den oplevelse, under jeg alle at få!

snakker du til mig? K.ina
For så er det da tydeligt du ikke aner hvad du snakker om. Tåbe

Til jer der bruger øgenavne K.ina
hvor er det herligt at I læser det for hvad det er... Og I ikke lader blodtrykket stige... :-)
Skønt at ingen mangler ord så de ser sig nødsaget til at slynge øgenavne ud....


(Ja det er ironisk, hvis nogen er i tvivl)

Det er rart at der... rockogrul
... endelig kommer lidt fornuftige indlæg. Hvordan et par dyrker god sex er jo meget individuelt. Nogen vil snakke først, nogen kæle, nogen vil tages lige på og hårdt, nogen vil gerne ha' et smæk i numsen osv osv.

Det det drejer sig om er vel at man i fællesskab opbygger et sexliv, som begge har nydelse af. En efter min mening en ting der har STOR betydning for om et parforhold er velfungerende eller ej.

Jeg har i det hele taget svært ved at forestille mig selv bestige en kvinde, og prustende besørge min egen nødtørft´, helt uden hensyntagen. Der ER da nok nogen få stykker der har det sådan, men det må sgu være en minoritet. Livet er alt for kort til dårlig sex, så hellere undvære.

Derfor er også mit råd til K.ina, smid stodderen ud og nyd livet. Få noget god sex. Der vil komme en dag hvor man fortryder ikke at have handlet, og så er det måske for sent.

Med hensyn til ungerne, så skal de sgu nok klare det. Jeg har selv en dejlig datter på snart 14, og hun har bestemt ikke lidt nød. jeg brød selv et ægteskab for lidt over ti år siden, bl.a pga mangel på ovenstående.

Ja.. der er også kvinder der ikke kender vigtigheden af gode fælles sexoplevelser.

truffet banana_loves_anna
Følte du dig trodt over tæerne...eller det der er værre.
For egentlig har hun jo ret.
Og mht til utroskab,så tror da pokker at nogle kvinder utro med den mangelfulde respekt omkring det såkaldte sexliv.

Tak for roserne - og en lige højre... NilsA
Til K.ina, Tulle_p og Rockogrul

Tak for de pæne ord. K.ina, de 1000 roser kan jeg ikke tage imod, det er alt for meget. Dem må du hermed ha' tilbage. Som tak fordi du først lancerede denne tråd og efterfølgende har givet så utrolig flot igen på det ene tåbelige indlæg efter det andet.

Du er godt skåret for tungebåndet, må jeg sige, og det er jo en nødvendighed når det ene synonym efter det andet blander sig, men kun for at vise deres mest primitive sider eller i heldigste fald for at afsløre, at de slet ikke har læst (forstået) hvad det var du oprindelig gik på banen med.

Jeg har i nogen tid fulgt debatten her på "Utroskab". Fordi jeg mener jeg har noget at byde ind med, men jeg må indrømme at det først er i dag jeg har følt mig kaldet til at give mit besyv med. Det gjorde jeg så!

Jeg har lige vist min kone debatten og skal hilse og give dig, K.ina, hendes fulde anerkendelse. Godt taget op og godt tacklet efterhånden som flere og flere kom på.

Endnu engang tak for de søde ord, roser, knus m.v.

Og så endnu en lille note til de af mine mandlige frænder der sidder tilbage med en fornemmelse af at deres priviligerede verden er ved at være truet: Ja, det er korrekt, det er den også. Men hjælp selv med til at forandre den. Tag essensen af denne debat med ud på en alenetur. Læg egoet derhjemme og giv jer selv lov til at tænke anderledes. Tænke på helhed i forhold til dele, tænk respekt i forhold til desrespekt, konstruktion i forhold til nedrivning, udvikling i forhold til afvikling osv osv. (Fortsæt selv)

Hvis I giver jer selv lov, vil I få en række erkendelser og I vil være med til at ændre langt mere end I tror. For i bund og grund er utroskab blot en lille bitte ting i det her spil. Det handler om den måde vi er sammen på som mennesker, den generelle respekt og ydmyghed vi har/ikke har i forhold til eget liv, kærestens liv, børnenes liv og alle disses fremtid, og i sidste ende vil en ønskværdig (syns jeg) holdningsændring påvirke den måde vi sammen er samfund på.

Det kræver blot lidt omtanke og vilje til at tænke ud over egen næsetip. Igen historien om glorien der viste sig at være hans horisont!

I vil IKKE fortryde.

NilsA

Til Kina med dig Jimmi
Jeg tror desværre jeg er den "mentale mester" i denne henseende.

Jeg gætter mig til, at din egen kæreste har været dig utro. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover.

Synd NielsA
Jimmi, du er en stakkel. Der findes terapibehandlinger og andre former for hjælp du med fordel kunne bevæge dig ud i. Vær dog så meget mand, at du også kan agere manden der formår at både fastholde og blive fastholdt. Dit liv bliver ikke genudsendt. Det nu du lever i, kan du ikke senere i livet ændre på. Vær dig selv bekendt overfor dine nærmeste. Mental og social hygiejne vil være oplagte emner for dig at stifte nærmere bekendtskab med.

NielsA

smid han ud!!! quetzal
eller bliver du bitter snart (eller er du allerede!)
Hvorfor børster han ikke tænderne inde det hele?

Så..sige:aw auu! når han kører den frem og tilbage!!!
Skift mand!!

netop!!!! quetzal
ja!!!

en person quetzal
kan ikkke eksistere, hvis han/hun tænker ikkke!!!!

"hm".!........................ resident evil.d27/8.04
-hvor er det skørt!.hvor har du fundet den tekst henne?.
citat:

"den som spreder sinne ben vælger selv skarmmen"!..

Desværre K.ina
for dig - det har han ikke...Og det eneste du er mester i er at tilfredsstille dig selv...

har du hørt udtrykket K.ina
den indre svinehund??

Nu... K.ina
var "historien" generel... Men tro hvad I vil :-) Det er åbenbart sagen at læse det som man vil.

Og "Smid ham ud"?
Tror da pokker skilsmisse-tallene er SÅ høje. Det er jo løsningen på alt. Nutidens løsning.
Hvis det viser sig den anden ikke er perfekt - så ud med vedkommende.
Men har I forestillet jer, at nogle gange er der ting der er værd at kæmpe for?
Nogle gange er sex ikke det vigtigste.
Nogle gange skal man se det størrere billede for at forstå sammenhængen.

Endnu engang K.ina
Tak for dine ord.

Jamen så lad os da i det mindste dele roserne :-D

Jeg håber, du vil deltage noget mere i debatten, generelt. Vi mangler virkelig folk som dig der kan argumentere og som kan skrive, uden at det går ud på at rakke folk ned. Folk der har en mening, og som ikke bare skriver for at "høre dem selv snakke"...

??? K.ina
Forstår du selv dit spørgsmål..

Alt skal ses i en større sammenhæng Anonym
Du har jo valgt at få børn med en dårlig elsker, og
man forlader ikke en mand, som man selv har valgt.
Du har valgt ham pga. nogle andre kvaliteter, og det
skal du bare acceptere. Ellers havde du sikker valgt
at forlade ham før du fik børn.

Hvorfor laver du så meget ballade over det?

Anden løsning Anonym
Du kunne også vælge at gå herind: http://www.seksualterapi.dk

Læs K.ina
dog hvad jeg skriver - historien er generel - men nogle vil jo kun læse det som de vil have det skal være... Desuden har jeg svaret til alle de, der mener man skal smide manden ud, at det ikke er den rigtige løsning, men det gad du vel ikke læse.
Du ville lige af med et surt opstød og fandt et sted og gøre det...
Jeg laver ikke ballade - der er en masse der føler sig truffet... de fleste sikkert fordi de ikke læser det for hvad det er.

Ellers tak K.ina
du er tydeligvis endnu en af dem der ikke læste hvad det handler om.
"Mænd der føler de har ret til at være utro" - jeg har henvist til en anden tråd, skrevet af en kvinde hvis mand var hende utro.
Måske var det lige en ide, at du undersøgte div ting lidt inden du smider din galde til højre og venstre...

Niels synd Jimmi
Jeg tror vi har at gøre med et groft tilfælde af idioti. Hør her Niller: "formår at både fastholde og blive fastholdt" ... hvilke associationer prøver du at give mig? ... "Jeg er en forsmået taber, som lader den kvindelige befolkningsgruppe bestemme over mig"?.

"Dit liv bliver ikke genudsendt. Det nu du lever i, kan du ikke senere i livet ændre på."

- Flot konklusion, Columbo. Du burde jo være professionel matematiker med den logik du besidder.

"Dit liv bliver ikke genudsendt. Det nu du lever i, kan du ikke senere i livet ændre på"

- Er mine nærmeste uenig med MINE holdninger, kan de få et par flade. Love your children? - Prove it by beating them.

"Mental og social hygiejne vil være oplagte emner for dig at stifte nærmere bekendtskab med."

- Søg dog om optagelse i Densa.

Præcis.... NielsA
...som jeg tænkte. Du fik fat i budskabet. Som en helt normal psykologisk reaktion har du brug for at rase ud og det får du gjort så udmærket her.

Nu kan du så i fred og ro begynde at reflektere over budskabet.

Har du brug for at komme af med flere aggressioner, er du hjertens velkommen til at komme med dem her. Bare det hjælper dig.

Knus
NielsA

Er sq vild med dig *SS* kvinden
Har fulgt debatten, og hvor er det fantastisk med de svar du giver.

HELT ÆRLIGT jamen dog
Er i virkelig så ensomme/"fattige"/ulykkelige, at i kan blive så hidsige over et indlæg. Som morsomt nok bliver misforstået af de fleste....

er du gift??flyt ud!! så sounamite
så sig dog NEJ!!!!!!forslag han til at betale for en luder, så....gør noget!!!!!!! flyt ud!!!

Tja NielsA
Tak for dine pæne ord. Jeg ved det kan opfattes overlegent og selvforherligende, men jeg skriver altså bare ud fra min oprigtige holdning. Når det så er sagt, skal jeg indrømme, at jeg har måttet oparbejde den holdning efter en brat opvågning, hvor netop erkendelsen blev det helt centrale; det der reddede VORES (ikke MIT) ægteskab.

Kram
NielsA

er det nu vores Per
skyld at i ikke kan åbne munden, hvis i ikke er klar kan i da for helvede bare sige det, og hvis i ikke vil have den i røven kan i da bare sige det i stedet for at ligge og stritte med den

Hej nar LoneB
var det virkelig det mest intelligente svar du kunne komme på? Det tog sikkert mange timer

Det at vinde NielsA
er ved hverken det det drejer sig om eller i øvrigt til at afgøre. Jeg går ikke efter at vinde men efter at få sund fornuft til at vokse. Det er lykkedes til funde i dette tilfælde. Jimmi er, under påskud om aldrig at have eksisteret, ophørt med at eksistere. Fantastisk! Jimmi går derefter et antal år tilbage i sit pseudoliv og fisker sig selv op på gymnasieniveau. Jamen jeg er da med på at se dig i det perspektiv. Helt sikkert. Det manglende faste forhold tror jeg hvert et ord af; inden et afgørende holdningsskifte, vil det slet ikke kunne være anderledes...

Men når dét så er sagt, så er emnet ved at fordunkle sig lidt her. Det drejer sig om mænd vs kvinder, om accept af hinanden som ligeværdige parter, mandlig egocentrering og ukommunikerede forventninger.

Og til den del af debatten er vist alt skrevet. Holdningerne er mange og delte, men jeg vover at tro, at K.ina og andre gode mennesker i dette forum, i det mindste har bidraget til at så et frø som på et eller andet tidspunkt vil spire og blomstre.

Godt gået kvinder!

NielsA

:-) Til dig Niels K.ina
Endnu engang formår du at give svar der "vil noget". Og at give ren ble på til de "unge mænd" ( her snakker vi ikke nødvendigvis alder ) der endnu ikke er voksne nok til at forstå, at plejer man sit ego som det eneste i stedet for tosomheden, så taber man meget mere end man vinder.

Sikkert fordi,,, tine.r
...de ting vi gør, som vi et eller andet sted godt ved er forkerte, bliver lettere at fordøje, hvis vi fylder os selv og andre med løgn, på et så højt niveau, at vi til sidst selv tror på det.

Lidt refleksion... NielsA
Tak igen, K.ina

Det siges, at når to danskere mødes og de finder ud af at de har et eller andet til fælles, så danner de straks en forening. Det er ikke sandt, men heller ikke helt forkert. Vi har en særdeles levende foreningskultur.

Jeg oplever, at denne kultur til en vis grad er flyttet her ind på diverse debatfora. Her mødes vi virtuelt og diskuterer og får rykket både vores perspektiv, vores grænser og vores opfattelser. Det tror jeg er fantastisk sundt. Og så må man acceptere, at der er nogen der blander sig i debatten med det formål at forsøge at afspore den. Sådan er det altså bare.

Når jeg bladrer igennem "Frem med svinet", og sorterer de tåbeligste udgydelser fra, står der faktisk en meget flot debat tilbage. Den lagde du en grundsten for, ved på een gang at opridse et problem og samtidig give din utvetydige holdning til kende.

Den slags diskussioner er desværre sjældne. Jeg har ikke brug for rygklappere eller ja-sigere og kan sagtens acceptere uenighed, blot den er velargumenteret. Og der ER faktisk nogen der argumenterer godt for det at man i et parforhold kan give gensidige vide rammer. Fair nok, jeg er blot ikke en af dem der kan det.

Derimod kunne jeg godt tænke mig at deltage mere i debatter med mennesker som dig (og mange andre fra denne tråd). Det er sgu givende.

Kh
Niels

Det er dig!!! FUCK DET HELE
det er da dig der er langt ude, er der en der har været dig utro siden at du tror at alle er utro?
jeg har aldrig været mine kærester utro og kunne ikke finde på det, har været tæt på i en brandert men sagde nej tak i sidste øjeblik, men har prøvet 2 ekskærester der har været mig utro, er du gal nogle kællinger, har lyst til at skyde dem...

lol lloll
2 gange om ugen, der var da ik meget.
min dame hopper på mig 3-4 gange om dagen, hun siger at det er fordi at jeg er så god...

Hallooo Kedelig mand
Det er jo det kvinder er skabt til, accepter det eller skrid.

Hvor lækre tror du forresten kvinder er, når først de er blevet gift og har fået børn Så stopper de totalt med at gøre noget ud af sig selv, ikke noget at sige til manden kigger sig omkring !!!

Synd for dig K.ina
at din kone er sådan. Men føler hun ikke der er nogen grund til at gøre det for dig? Når du ikke gør noget ud af dig selv, hvorfor skulle hun så?

Domme og fordomme NielsA
Det er klart at kedelighed avler kedelighed. Så er du en kedelig mand (som du skriver du er), har din kone reelt tre handlemuligheder:

1 - Forsøg at ændre på dig. Det kræver tid, kræfter, lyst, glæde og appetit på dig. Den proces kan kun holdes i gang hvis hun syns at hun også får resultat af sine anstrengelser.

2 - Fjerne sig fra det kedelige (dig). Det kræver vilje til skilsmisse med alle de genvordigheder, følelsesmæssige forviklinger, knuste børn osv som helt automatisk er følgevirkningerne.

3 - Lær at leve med det. Det kræver resignation og medfører at hun udvikler sig i samme kedelige retning som sin mand. Opgiver ævret og lader stå til. Tidlig afvikling af liv.

Med dit syn på kvinder ("..det er jo det kvinder er skabt til..") er jeg (som mand) helt aldeles uforstående overfor at hun ikke vælger løsning nr. 2. Jeg tror hun kunne live gevaldigt op ved at fjerne sig fra dig. Tag dog at foreslå hende det, så kan du endelig få lov til at kede dig i fred og ro. Ydermere vinder du muligheden for at "kigge dig omkring". Men indstil dig på kun at få lov til at kigge. Forvent ikke større resultater end det så længe du fastholder din nuværende holdning.

NielsA

PS: Husk nu at vask din netundertrøje af og til.

Niels Hanrej Kedelig mand
Det eneste du mangler for at blive en kvinde, er en kønsskifte operation.

Spring ud i det, få det overstået, det kan ikke være det helt store indgreb.

Og dermed K.ina
har du også dømt din egen kone........

Tjah hvad kan man forvente K.ina
af begavede ord fra dig? Lige det du viser, intet! Men det skal du ikke være ked af. Din mor sørgede nok bare ikke for, at du fik proteiner nok, da du var barn.... Så vokser og udvikler hjernen sig jo ikke. Det kan du ikke gøre for.

Det skal du slet ikke græde over - vi kan nu godt lide dig alligevel.

Kedelig og fordomsfuld NielsA
...var måske en mere sigende signatur for dig. Din evne til at se igennem ting er solidt plantet, dybt inde i en jungle af fordomme. Der lader ikke til at være selv det mest spinkle håb for dig om at du finder ud af det vildnis. Og tak skæbne for det.

Skulle du ønske dig en penneven du kan debatere dine vildfarelser med, kan jeg anbefale Jimmie her på tråden. Han er - om muligt - endnu længere ude end du selv.

Det var min sidste kommentar til dig (og Jimmie) i denne debat. Føl dig velkommen til at spy mere gylle ud, jeg lover dig at du dermed får det sidste ord. Det har du ganske givet brug for.

NielsA

NielsA

MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG uio
MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG MIG..
Derfor. Det er fordi de bliver egoister i sengen. De skal bare have hvad de vil

Kedelig sag! brorkalle
Temmelig kedeligt, at det skulle være dens slags mænd du tiltrækker. Min veninde glæder sig i hvert fald over at hun er en del heldigere stillet...