Fremgang i Mellemøsten.

Fremgang i Mellemøsten. enoch.ben.enoch
Ærede debattører og gode borgere.

Der er stor fremgang at spore i Mellemøsten og vejen fremad går lige ud.

Det er godt der blev taget hul på den betændte byld der efterhånden var vokset stor og nu bløder det og det er sundt.

Ud af disse strabadser vil der komme en ny situation til det bedre.

Religionen har alt forlænge spillet den store rolle, nu må den politiske dagsorden afløse den.

Venlig hilsen

Enoch

Hvordan kan du mene, modild
At det ragnarok vi er vidne til, kan tittuleres som fremgang?

” Det er godt der blev taget hul på den betændte byld der efterhånden var vokset stor og nu bløder det og det er sundt.”

Hvad er det dog for noget at sige? Det er sundt at lande og deres befolkninger dør og lemlæstes i en vanvittig krig?

Du tror da ikke for alvor, at denne krig vil efterfølges af bedre tider? Er samvittighed, anstændighed og næstekærlighed fremmedord for dig?

Jeg finder det uhyggeligt, at du kan kalde menneskers nød og elendighed for fremgang og noget der bringer en bedre situation.

Det er lidt rystende.

V.H. Modild

Nu rabler det da fuldstændigt.... lagermann
En hel verden holder vejret og frygter hvad det næste er Israel kan finde på. Israel er 100% agressoren i denne krig. Og de truer med at angribe Syrien og Iran. Ikke alene er de krigsliderlige, de har også fået storhedsvanvid. Og hvad storhedsvanvid kan føre til, ser vi et skrækindjagende eksempel på - i dig!!

Du sidder her på din pind i lille Danmark og jubler over at der slås massevis af folk ihjel i en ligeså håbløs krig som den i Irak.

Fy for fanden hvor er du bare en skændsel.

Lagermann

Ryster du på hånden? Enoch
Snak med dine muslimske venner om det, Sayid Muhammad Hussain Fadlalah, hør først hans mening inden du kommer for godt i gang.

At debattere med jeg her på debatten er som at snakke med min hund. Den forstår kun det en hund forstår.

Nu skulle du forsøge at tage dine tanker eller hjerne til fange og bruge den konstruktivt.

Prøv lige at tænke over hvad som sker og tænk så over hvad jeg skriver.

Er du der stadig?

Hør så her. Nu skal du gøre vold på dine tilvennede tanker, der åbenbart køre i den samme skure.

Jeg vil tage dig hen til Sayid Muhammad Hussain Fadlalah og så vil vi sammen høre hans udlægning af situationen.

Mener du Sayid Muhammad Hussain Fadlalah, at selvmordsbomber er godt?

Svar, Ja.
http://english.bayynat.org.lb/news/martyr.htm

Så ja, jeg gider ikke gå ind i flere detaljer da du nok selv er i stand til at læse hvad disse sorte satan`er mener om det som foregår.

At Israel svare igen, vil åbne op for den byld som jeg har fortalt dig om.

Det var hvad jeg skrev og ikke din opdigtede følelsesladede retorik.

Læg ikke dine syge ord i min mund.

Hvad som sker bagefter?

Jeg vil mene, at Hisbulla og Hamas bliver udslettet alle og enhver og det samme bliver enhver muslim der vover at angribe vesten.

Enoch

Bror lort. Enoch
Nu skal jeg fortælle dig hvordan det kommer til at gå.

Ja, Syrien er et mål, Iran er også et mål og det vil gå lige sådan for enhver muslimsk nation der vil forsøge at angribe vesten.

Israel handler, som en nation bør handle.

Du derimod jeg vil anbefale dig et stormagasin og der skal du vælge dig en ny kjole.

Enoch

Der er ikke langt modild
fra ærede debattører og gode borgere, til at de samme ikke anvender hjernen, kan kaldes ”bror lort”, eller at de ”lægger syge ord i din mund”? :)

Du demonstrerer på udmærket vis, det pøbelvælde af enfoldighed der hersker i dette land. Dem du ikke kan lide, er ”sorte svin”, og deres død og elendighed rager dig en høstblomst.

Din sandkasseretorik, der ikke kan se på mennesket som et værdigt væsen, men alene beskæftiger sig med, hvem der er den største skurk, den sort/hvide opfattelse af verden, som netop er årsag til sammes elendighed og problemer.

Du er et kynisk menneske, der totalt mangler medfølelse for de mennesker, der lider under enfoldighedens tyrani.

Det er ikke gået op for din indsnævrede verden, at mennesker på begge sider lider?

V.H. Modild

Du er vel nok dygtig.... lagermann
Når jeg skriver et indlæg til enoch logget ind, så vil jeg prutte på hvad du har at sige. Men jeg føler mig forpligtet til at bringe lidt lys i dit mørke.

Iran sidder med snorene i hånden, det burde du også kunne se. Og dog? Iran har kontrol over det meste af Mellemøsten, og dermed også Syrien. Syrien er interesseret i at genvinde den kontrol de havde over Libanon inden Libanon fik valgt en demokratisk regering. Og kontrollen er nemmest at gennemføre via hizbollah som er Syriens udsendte.

Hvad kjoler angår, så er jeg mest til lårkorte.

Lagermann

Din hund? lagermann
Hvad er hisbulla lige? Navnet på din hund?

I mit næste liv.... lagermann
...vil jeg gøre mig vældig umage for at kunne komme til at skrive sådan som du kan. Du rammer lige i plet, uden at bruge sprogets værste gloser. Og det er sgu ikke så lidt fristende overfor denne storhedsvanvittige fantast.

Gad vide hvorfor han skifter mellem nick og ikke nick? Kan vi vide om det er den samme? Jeg synes at den anonyme udgave er en kende mere ubehøvlet i sit sprog som du rammer lige i øjet med din kritik.

Du er min helt :o)

Mvh Lagermann

Jeg ved.... Enoch
Selvfølgelig er jeg dygtig. Jeg ved det.

Enoch

Græmmes oss, lagermann swift
Jeg græmmes over alt dit hykleri - og modild med - hvor du kun er fodtusse lagermand i organisationen den falske idiologi-religion islam med den falske gud Allah som overhoved. Og hvor din lagerchef - den falske profet Muhammed, pædofil, karavanerøver og morder på de, der ikke ville omvende sig - sørger for at du som hyldevare på lageret altid har det "rette svar" på alt og alting på debatten.

I flere indlæg har du anvendt det samme hykleri ved at nævne TV-indslaget med en grædende palistinenser dreng (det virker altid stærkt at bruge børn). Men når familien er tilbage i deres lejlighed (jeg skriver ikke "hjemme" for de er ikke hjemme) vil forældrene sikkert fortsætte deres indoktrinering af den hylende palistinenser dreng om at hade vesten, demokrati og Danmark og fortsat lade ham råbe vantro svin efter os. Måske er den lille skrigeunge blandt de andre hårde bananer af 10-12 årige araberdrenge, som i skolegården råber "dansker-luder" efter vore piger. Du er ike klarsynet nok til at se det og både dit og modilds hykleri er mageløst.....

De samme forældre, hvis brødre, fætre og onkler så sent som i februar 2006 var med til, eller opfordrede til, afbrænding af det danske flag og afbrændring af danske ambasader - de samme ambasader som de ny hylende flygter til for at komme "hjem". Hykleriet fra deres side er nu blevet fuldt åbenbaret.

De er kun "papirdanskere" (men ikke af mening, sind eller hjerte) ved at have fået dansk pas, sikkert ved at påstå sig forfulgte palæstinensere, der ikke kunne vende tilbage. Nu rejser de åbenlyst på "ferie" i Sydlibanon, hvor netop militante palæstinensere og deres hizbollah-venner holder til - de som påstår det rigtigt at dræbe de vantro og udslette Israel. Nu hyler de op og vil hjem på den danske befolknings regning, hjem til god dansk kontanthjælp og alle vore andre goder, som de (internt hos dem selv) pærdker had imod. Hvilket hykleri...... for muslimen er det jo tilladt at lyve over for de vantro, når/hvis det er til hans fordel. De misbruger os på det groveste. Og alt det taler du positivt for!! - Føj for alt det muslimske uvæsen.

Jeg forstår du har ondt af børn, det har jeg også. Men deres iscenesatte hykleri under Muhammed-krisen og nu dette som modpol er ikke til at bære. Måtte vor sande Gud i Jesu Kristi navn få sat en stopper for hizbolla og hamas, og Syriens og Irans åbenbare terrorist støtte.

Du rabler. Enoch
Nej moddild,

Det er dig der lægger alle disse or i min mund. Alt lortet er dig og ikke mit.

Jeg skriver ikke hvad du gør og de ord og betragtninger du kommer med tilhøre ikke mig.

Du aner intet om hvad jeg står for og det kan du heller ikke regne ud eller finde ud af.

Du rabler bare der ud ad, som du plejer. Fred være med det. Jeg er lige glad.

Sidst skulle jeg absolut ha` at vide hvad farve dine indvolde har og nu skal jeg se kuløren af din hjerne.

Nej, Modild, du er langt fra målet. Du forstår det ikke.

Som jeg skriver er det og går det.

Enoch

Hej ekko. Enoch
Hej ekko din gekko.

Enoch

Nu er jeg glad igen.... lagermann
..og det er jeg hver gang jeg kan få dig til at tænde af. Så kan du stort set kalde dig lige hvad du vil, du er genkendt på din første sætning.

Og nu tøver jeg ikke med at kalde dig inhuman, racistisk og meget tæt på at være nazist.

Lagermann

Hmmm modild
Det forbavser mig ikke, at du end ikke ved hvad du selv skriver.

Jeg har alene formuleret min mening om dig, på baggrund af det du skriver. Jeg finder ikke din manglende forståelse af dit eget udflåd for en undskyldning for dine usympatiske holdninger.

V.H. Modild

??? Enoch
Kan du ikke bare fucke din egen mening og lade min være?

Enoch

Du kan godt..... Enoch
Du kan godt se det ikke? Det er dit lort og ikke mit.

Enoch

En forrædder, du er. Enoch
Du er en lort Lagermann,

Enoch

Jubii - fremgang 1-2-3
... fra dagens Ritzaus.:

"Israelske luftangreb har i dag kostet mindst 56 civile libanesere og en militsmand fra Hizbollah livet." ..... disse tal er indtil-videre tal!

Så tæller vi lige sammen i hovedet. Det anslås at der er ca 10.000 Hitzbolla krigere ..... regne regne regne ...... 10.000 x 56 = 560.000 civile i pris for en succesfuld operation! Hvilken mageløs succes. Bestemt eksempel til efterfølgelse - for det er da HELT klart at ofrenes familier har stor forståelse for nødvendigheden af at betale denne "fredens pris" ......... Og vi ved jo allesammen udemærket godt at rå brutal militærmagt kan vinde et folk. Det findes der jo talrige beviser på gennem historien - gør der ikke ??

Gudfader bevares ..........

1-2-3

Jeg har klaget modild
over dette dit indlæg:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=705192

Jeg mener, at du bør moderere dig temmelig meget.

Din fremfærd er afskyelig.

V.H. Modild

Ej forbavset. Enoch
Det forbavser mig ikke din lakaj.

Når man fattes opføre man sig som fjenden, ikke?

Jeg vil skide på dig og dine klager og dine meninger.

Enoch

Det er jeg ikke modild
i tvivl om.

Alligevel mener jeg ikke, at den slags modbydeligheder behøver at blive udtrykt i et offentligt tilgængeligt forum.

Der sker jo ikke noget ved at have lidt stil, eller hur?

V.H. Modild

jeg har kopieret det anonym
så kan det bringes igen og fornøje din sarte sjæl.

EnerNok kristen123
Enoch skal til Israel, han kan afskrække Hamas og Hizbollah.

Enoch er den mest agressive debatører på Sol. Salut til Enoch.

Hvor mange narhoveder og idioter har du høstet idag?

Hæhæ-Med venlig hilsen.

Den klage er på sin plads dulkis
men det er da utroligt som han tigger om deltagelse i sine tråde og så bliver fuldstændig sindsyg under vejs.

Jeg tror det eneste fornuftige er at tie ham ihjel. Jeg gider ham simpelthen ikke og det er da heldigvis frivilligt.

Du har formodentligt modild
intet andet indhold i din tilværelse, så det skal være dig velundt.

V.H. Modild

Kristen? 3 4 5. Enoch
Ja, duhar sikert ret.

Jeg kan imidlertid sige til dig, at du har ramt noget der.

Du vil opdage, at dersom du foretrækker at leve i et demokrati vil alene ordet gøre disse skiderikker bange og de vil forsøge at dræbe dig alene fordi du bruger ordet demokrati.

Det vil afbrænde dine ambassader og dit lands flag dersom du bruger din ytringsfrihed.

Så du har ret. De er skide bange for mig og det mit land står for.

Sådanne personer, som dig, er faktisk en fjende af vort dejlige land.

Enoch

Tigger? Enoch
Du er for dum.

Enoch

lige som abort. Enoch
det er lige som i abortdebatten.

Det vi ikke vil ha, ud med lortet.

Enoch

Det er mere modild
en slags forfængelighed, eller hur? :)

V.H. Modild

Du er jo modild
rablende gal.

V.H. Modild

Der tagerdu fejl kristen123
Jeg er en ven af Israel og støtter op om Israel 100 procent.

Men det er sådan, de politisk korrekte meninger er nemmest at stå inde for, når man sidde i stille og rolige Danmark.

Hvad mange fra især venstre fløjen som modild og lagerman ikke indser er at situationen er dødsens alvorlig for Israel.

Intet har ændret sig siden 1948. Israel kæmper forsat for deres eksistens, for kunne tilbyde jøder verden over et tryg hjem.

Det er i høj grad en eksistens krig.

Men vist du stadig mener jeg er en fjende, må du forklare mig.

M.V.H

Du vandt vist nimbuto
den diskussion. Enoch råbte "lort" og løb grædende væk.

Kære du En Tanke
Jeg har virkeligt svært ved at tro vi har med sammen person at gøre i tråden. Både med og uden inn log. Er det en tanke der har strejfet dig eller for den sags skyld andre?

I dette forum ved man aldrig modild
med den slags, men jeg forholder mig til de enkelte indlæg, og har opgivet at spekulere over den lille detalje.

Jeg har før krydset klinger med enoch, og jeg ser ingen forskel i retorikken.

V.H. Modild

Og.... Enoch
Og det skulle komme fra dig?

Det er du ikke i stand til at vurdere i din tåge.

Enoch

OK, time out. Enoch
Kristen 123,

OK, det er faktisk utroligt, at du også kan skrive, som du gør nu.

Det er lidt forvirrende. Mit råd til dig er, at tone rent flag i alle sammenhæng.

Dersom du også er en ven af Bibelen og ser på "forløbet" og den retorik der bruges der, ved du, at der ikke er noget ingenmandsland.

Der er ingen svage punkter. Enten er man for eller også er man imod.

"Enten er I for mig eller også er I imod mig".

Her på denne debat er folk mere eller mindre besatte, af sig selv.

Min agenda vedr. Mellemøsten går ikke i retning af disse hjerneslappe individers drømme om et socialistisk samfund styret fra det tidligere Sovjet eller fra Marianne Jelved.

Jeg gider dem ikke engang.

Det, som foregår i Mellemøsten er ganske simpelt en åndelig kamp. Det forstår disse åndstumper ikke og kan ikke se det og ikke fatte det.

Derfor er der så mange meninger og derfor trækker tingene ud.

Imidlertid er vi nået til nulpunktet og nu kan "tingene" ikke vente længere. Tiden er moden.

Det er kampen om retten til "landet" og "bjerget".

Det er ikke menneskers kamp, men kampen mellem Satan og Jehova. Jeg er fuldstændig klar over, at jeg bliver udsat for det enhver profet fra Herren tidligere er blevet udsat for.

Satan har også indflydelse i den verden vi lever i, husk det. Derfor, har de forfulgt dem vil de også forfølge mig. Hvad er det jeg siger de ikke bryder sig om?

De bryder sig ikke om, at høre skiderikkernes retorik når jeg bruger den eller referere de ord "fjenden" siger.

Men når det er "fjenden" der bruger dem, synes disse åndstumper det er i orden og så holder de Gud hjælpe mig med "fjenden" af alt godt og "fjenden" af alt hvad der hedder demokrati og menneskelig forståelse. Den fjende der ikke regner menneskeliv for noget.

Det er helt utroligt, at jeg bliver beskyldt for det de vitterlig burde beskylde "fjenden" for.

Intellektuelle drengerøve er hvad de er.

Der kommer et punkt, hvor den åndelige vægtskål er fyldt og så "vipper" balancen.

Nuvel, tingene går faktisk i den rigtige retning og dersom vi vil, vil Gud også.

Her til morgen fik jeg dette ord af Herren:

"Da Joshafat havde vundet stor rigdom og ære, bragte han sig i "familie" med Akab".
2.Krønikebog kap. 18.
citat slut.

Dersom du har fulgt med i mine debatter vil du kunne se, at jeg til Libanon`s regering og befolkning i almindelighed har sagt: "Indgå en pagt med Israel, lige som Jordan og Ægypten".

Det er faktisk mit budskab til de mennesker jeg bliver beskyldt for, at ville dræbe og ikke føler medlidenhed med.

Det er jo grotesk at sige sådan noget til mig og om mig, men jeg forstår det er Satans retorik og disse åndstumper forsøger, at lukke munden på mig.

Imidlertid er ordet: Libanon, "Slut en pagt med Israel, som dine broderlande Jordan og Ægypten har gjort".

Så vil du se hvem der er ven og hvem der er fjende. Det er faktisk den eneste måde de sorte sataner kan blive fjernet på.

Enoch

Til Enoch kristen123
Godmorgen Enoch.

Tak for dit kompliment.

Jeg læser min bibel, men vil helst ikke blande bibelen og politik sammen. Dog ligger min bibel viden i hjertet og baghovedet.

Enten er man for eller imod. Jeg giver dig ret så langt, vi skal tage stilling. Det kræves!
Det kræves politisk af Israelere og jøder, og det kræves af palæstinenserne repræsenteret ved Islam.
Den religiøse indgangs vinkel skal man holde sig fra. Det kan tænkes, men ikke siges højt. Det er min mening.

Jeg giver dig ret, mellemøsten går ikke den vej. Den bliver mere korrupteret, og konspirationen er åbenlys. Fælles nævneren for diverse konflikter er Islam om man vil det eller ikke.
Vil undgå at dæmonisere muslimere som individer, der jo som udøvere af deres tro kan være forskellige.
Dog synes nogle åbenlyse problemer være foranlediget ved Islam som den repræsenteres og stiltiende accepteres af flertallet. Kan ikke være mere diplomatisk.

Håber ligeledes at mellemøsten vil finde fred med Israel. Det er den eneste vej frem for alle parter. Men det er nok ikke realistiske, hvis ikke de udrydder det onde fra deres midte.

Kritik af Israel er for mig ok?
Jeg kan ikke acceptere hvad som helst, men vil det bedste for alle. Jøder, kristene eller muslimere. Må fred komme til alle, men først og fremmest Israel.
Mit hjerte ligger til Israel af flere årsager, jeg kan ikke være neutral til konflikten. Hvis samtlige 20 millioner jøder hadede mig, ville jeg stadig elske Israel og jøderne som folk.

Tror vi er forenede i dette.

Med venlig hilsen...

og stor i det anonymQ
er du også. forfængeligheden kender ingen grænser! hvordan kan du dog forsvare at Israel myrder kristne i Libanon?
Den der støtter at nogle gør ondt må da selv have noget ondt isig! Støt ikke Israel i deres onde handlinger, hvis du er sand troende Enoch.

anonymQ

ja tror det anonymQ
før var han så from, nu har han kun fy-ord tilbage!

Forvirrede kvinde. Enoch
Du er forvirret.

Vig bag mig Satan, du er mig til forargelse.

Enoch

Til Kristen 123, Enoch
Meget godt indlæg.

Jeg hæftede mig ved følgende, som jeg vil besvare.

1) Kan ikke være mere diplomatisk.

Svar: Kan du ikke omformulere det: " Kan ikke mere være diplomatisk"?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Håber ligeledes at Mellemøsten vil finde fred med Israel. Det er den eneste vej frem for alle parter. Men det er nok ikke realistiske, hvis ikke de udrydder det onde fra deres midte.

Svar: Jeg hæftede mig især ved den sidste sætning, "....... hvis ikke de udrydder det onde fra deres midte". Det gør Israel nu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) Kritik af Israel er for mig ok?

Svar: Har du hørt de Danske medier eller de ærede debattører her bebrejde Islam og kritiseret Hisbola? Nej vel, de har nærmest taget parti for de såkaldte palæstinensere ( hvad de er for nogen ved jeg ikke). Spørg Modild.?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Jeg kan ikke acceptere hvad som helst, men vil det bedste for alle. Jøder, kristene eller muslimere. Må fred komme til alle, men først og fremmest Israel.
Mit hjerte ligger til Israel af flere årsager, jeg kan ikke være neutral til konflikten. Hvis samtlige 20 millioner jøder hadede mig, ville jeg stadig elske Israel og jøderne som folk.

Svar: Ja, Kristen 123, fred vil komme. Det vil Israel skaffe i Jehovas Navn Imidlertid vil den politiske dagsorden rydte op i Mellemøsten takket være USA, England, Danmark.

Du skal også tænke på, at jeg har opfordret Libanon regering at slutte en fredspagt med Israel som Jordan og Ægypten.

Jeg har også i dag opfordret det jødiske nationalråd at tilbyde 600 millioner genfødte kristne at investere i ferieboliger og andet i Israel i dag.

Så vent nu at ses.

Enoch

hvordan ved du anonymQ
om du er på rette vej? har du fred med Gud. støtter du nogle der slår ihjel?
du kalder mig forvirret. Men du skriver et sted at du værner om menneskeliv, og er imod abort, og det næste du skriver er tilstøtte for Israels bombardementer i Libanon. Jeg tror snarere det er dig der er forvirret, og at Bush og Co har hjernevasket dig.
Ved du ikke at Gud ikke støtter at man dræber folk. Jøderne har mange gange i historien gjort Gud vred, og det skal man da ikke støtte op om.
Man må arbejde for fred med andre metoder end krydsermisiler og bomber!

anonymQ

Manipulation. Enoch
".............forfængeligheden kender ingen grænser! hvordan kan du dog forsvare at Israel myrder kristne i Libanon"?
Citat slut.

Det er løgneånder der kommer ud af munden på dig. Din retorik. Du lægger ord og tanker i dine udgydelser jeg ikke gør mig til talsmand for. Udelukkende løgne-retorik fra din side.

Du forsøger at manipulere med mit indlæg. Derfor.

Du skriver også: " Ved du ikke at Gud ikke støtter at man dræber folk".
Citat slut.

Nej, det ved jeg ikke.

Enoch

Skyldig / uskyldig. Enoch
Jeg ved ikke om det er spild af tid, men der er forskel på et lille uskyldigt menneskefoster og så disse skyldige sataner i sorte klæder der ingen respekt har for menneskeliv.

Ja, de vil blive udryddet.

Enoch

det femte bud anonymQ
du må ikke slå ihjel....
nu ved du det!
http://www.infohome.dk/listen/de_ti_bud.html.dk

anonymQ

er det de troende der skal anomymQ
dræbe. døden kommer til os alle. vil du have blod på hænderne, eller opfordre nogle til at få det, og altså gøre det beskidte arbejde for dig?
Mord kan under ingen omstændigheder accepteres. hverken på fostre, spædbørn eller voksne. Heller ikke hvis de kaldes terrorister. bed for dem enoch. først tog de jøderne, så katolikkerne og så tog de terroristerne, og hvem skal så redde Enoch når de tager ham?
http://www.veni.com/articles/firsttheycameforme.html

anonymQ

Mørke. Enoch
OK Kvinde,

Nu skal jeg fortælle dig en sandhed.

Israel forsvare deres land. De forsvare deres befolkning bestående af alle forskellige typer og individer. De forsvare enhver der bor i deres land.

Nu er der nogle religiøse galninge der ynder at klæde sig i sort. Hvorfor mon?

Imidlertid har disse sorte Sataner tænkt sig at underlæge sig en hel verden. De hader USA, de hader Danmark (sidst brændte de vores flag af og ambassader) og vil gerne dræbe dig og enhver der vover at tale dem imod.

Disse sorte sataner acceptere ikke Israel. Det er det kampen handler om. Du er et nokkefår der blot er fanget i deres retorik og du forstår ikke hvad du ser.

Du ser det du vil se.

Imidlertid vil du ikke blive spurgt og den der ser problemet og forstår det, vil handle.

Israel er heltene i denne sag og de sorte sataner er djævelens håndlanger e. Bland dig udenom dersom du ikke forstår hvad som foregår.

Og der er ingen der kommer og tager hverken jøderne, katolikkerne eller dig eller Enoch. Det er der blevet sørget for .

Enoch

PS Du spiller uskyldig, men du reagere nøjagtig som jeg foreslår og de vil du aldrig indrømme. Et tog køre på to skinner og et menneske går på to ben, medmindre det har fået amputeret eet af dem eller begge.

Pas på du ikke fare vild i mørket.

tror det anonymQ
er dig der er i mørke. Hvordan kan du forsvare det de gør... forsvare deres land., tror du virkelig det er det de gør??.. det var dem der angreb først, og det er dem der ikke giver sig. de kunne blot have frigivet et par fanger.

Den her kamp er en uundgåelig kamp, og det er vesten der er de skyldige. og det er også vesten, der skal få Israel til at stoppe deres krigshandlinger. Og det inden det er for sent.

Enoch, jeg ved godt hvad der foregår, og det er mig til stor undren at folk som dig, der siger at de er Gudstroende, med vold og magt støtter Israel. Du støttede måske også usa under vietnam? jeg tror det næsten.

Dig og dine læser Bibelen som om at Israel slet ikke kan gøre noget forkert, som om det er den politiske stat Israel, der er omtalt i Bibelen. Men det skal jeg sige dig, det er det IKKE. Ordet Israel bliver bla brugt om de folk der tjener Gud, og gør Hans vilje, men også ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Israel_(Jakob) )og det er bestemt ikke godt at angribe sine modstandere. Libanon var et fredeligt og dejligt land, hvorfor skal det sønderbombes nu. Hvad har I så ondt af? er det fordi at endelig var der et land hvor jøder, kristne og muslimer levede i fred? så skulle de ned med nakken?

Nej, jeg ved godt hvorfor de nu vil bombe Libanon. De ønsker nemlig at indtage Syrien og til sidst Iran, for at få suget al den olie ud af Mellem- og fjernøsten, til alle deres McDonalds og biler. Men de får kamp til stregen Enoch. Og jeg støtter ikke de der er sorte i hjertet.

Hverken Israelere, terrorister og andre, der bruger våben i denne kamp for materialistiske ting. Og synes du er selv sort i hjertet, hvis du endnu engang prøver at true mig, eller komme med perfide udtalelser efter jeg har skrevet dette indlæg. Det viser nemlig hvem du virkelig er, og at du ikke kan klare en rigtig debat! uden at svine modstanderen til. Jeg skriver under anonym, fordi så skal du ikke tjekke hvem jer er, for jeg har lagt mærke til at du krydstjekker sol.debat for indlæg dine moddebatører har skrevet før. Men tror godt du ved hvem jeg er inderst inde. Måske Jeg er din samvittighed der taler!

anonymQ

Selvfølgelig. Enoch
Selvfølgelig ved jeg det.

Men jeg kan intet gøre ved det.

Gå i fred.

Enoch