Frieri

Frieri sickman
Hej Alle
Jeg prøver at finde det perfekte sted at fri til min kæreste. Det skal helst være i dk og jeg havde måske forestillet mig en romantisk picnic på et romantisk sted. Jeg havde ellers arrangeret en tur til paris for at fri til hende men den blev desværre aflyst pga sygdom. Er der nogen der har en god ide så jeg kan overraske hende? Pris og afstand spiller ingen rolle bare det er i DK.
Mvh

der mr loverlover
er mange muligheder...hvis det skal være lidt rustikt kan man gøre det på danmarks nordligste punkt, skagens gren.

Hvis det skal være grønt så ermelunden i dyrehaven..

Hvis det skal være anderledes så Ved søen på Christiania..

Hvis det skal være almindeligt på en fin restaurant..

Frederiksberg have..

Det perfekte sted findes ikke... sjoveren
......eller? Hvad med i en tøjbutik? Jeg troede det var svaret der var vigtigst... svaret,, bliver det mon anderledes hvis stedet er mindre perfekt? Det må man da ikke håbe....tænk hvis ens fremtid afhang af hvilket sted man valgte at fri [:O]

Picnic???? Sku da ikke årstiden til det fis, tag en tur i Nyhavn, spis noget god mad, hvis vejret er til det, så gå en tur på kajen derefter, gerne i måneskin...så kan du jo lufte din ide der...imens du holder hende tæt til dig, så kan du jo hviske i hendes øre.

"Hvad skal du lave resten af livet...?" [;)]

Med mindre hun altså er hørehæmmet,,så må du råbe lidt højere. Jeg går ud fra at du allerede har sikret dig hun kan lave mad???????

[;)]

Gør det et sted Puk22
der betyder noget særligt for jer.. hvor i mødtes, havde jeres første kys etc. søg evt på youtube og hent ideer fra forskellige steder så det bliver en god overraskelse hun aldrig glemmer. Som du ved er det en dag mange kvinder ser frem til fra de er helt små.

Og sidst men ikke mindst lav noget efter frieriet, tag ud og spis eller andet hyggeligt og gør hele dagen til noget ganske særligt, så det ikke bare er BUM og så tager vi hjem og ser de unge mødre.. Du kan evt arrangere at jeres familier venter på en restaurant eller andet :)

Held og lykke med det [l][l][l]

Puk

Hvad med at fri til hende, contina
i Store Strandstræde nr. 19 København K.? - Så kan hun selv vælge ring og et par andre småting.

[:)]

Hold nu op SOL TrilleLene
Man skal da ikke fries til, på en måde, som man har læst sig til på en middelmådig debatside, totalt energiforladt altså. Den tråd er vist en mand der har opfundet, lad den hvile i fred.

Hvad med hedepigen
Hvad med at tage en tur i Zoologisk have og blandt dyrerne fri til den du elsker som dyrerne i haven. Eller....... [:$]

alias Anonym
Hvad med at fri til hende undervand, i en svømmehallen...eller på en dykketur i rødhavn...:-)

alias igen... Anonym
Jeg ved hæfter et link til dig til inspiration, så du kan se de andre par hvor det har friet til hinanden,
http://www.facebook.com/profile.php?id=1097098217#!/video/video.php?v=1346759513479&ref=mf

Ja, han er en mand, og? Truntelille
Der kom dine fordomme da vist på bordet. Jeg kender da mange mænd, som er særdeles opfindsomme, når det gælder frierier. F.eks. kom min svogers venindes kæreste ned ad gaden i Silkeborg på hesteryg og havde pyntet en hel park op med roser formet som ét, stort hjerte.

Trille a Lene i Verden: styr dine fordomme, der findes da mindst ligeså mange af os hunkønsvæsener som er helt fantasiforladte.

Mit råd kommer i bare én sætning: Anonym
Gør det så personligt som muligt!

Få kommunen til at hjælpe Radikal
så det ikke bliver for personligt.

Frieri Zvjezda
Hej

Hvis du nu tænker dig godt om. Så tro jeg du ved hvor du skal fri til din kæreste.

Du kan jo tag velkommende ud på en køre tur og fortælle om gode ting og dårlige ting i jeres forhold. Og så kunne du jo fri til velkommende der hvor i mødes første gang hvis du hved hvor de var hende.....Det er der romentisk. og husk ligge ned på knæ.

Hvis de er på en strand fortæl om jeres forhold. går tur på stranden. Får hende til at sætte sig på en sten så kan du fri til hende og husk at fælde på knæ.


Med venlig hilsen

Zvjezda

PS Håber du kan bruge det.
PPSS Og håber at hun siger Ja.[:)]