Frigiv alle stoffer

Frigiv alle stoffer Bullen finger
På den måde vil alle være istand til selv at vælge og fravælge.

Forza FCK

Dårlig joke nimbuto
Ikke gennemtænkt fister.

Blabla opz
Et skud heroin, og 90% kan ikke vælge. Latterligt forslag. Men det kunne overvejes om den mildere narkotika som f.eks. Hash ikke skulle legeliseres i omfang, så staten kunne tjene en bid af de mange millioner der er i omløb. Hårde stoffer - nej tak!

idiotisk forslag rita du
Mht. efterfølgende forslag om hash frigivelse bør man, nu hvor du netop bruger penge som argument, overveje om ikke det giver flere omkostninger i sidste ende. Det tror jeg...

Kun de dumme tager rusmidler. anonym
Det er kun dumme mennesker der tager rusmiddel.

Ang ediotisk forslag opz
Det går da godt i Holland? Selvfølgelig vil flere begynde at ryge, men da det er under civiliserede vilkår (altså legitimt på cafe'er), så tror jeg ikke, at det vil koste samfundet. Der vil ikke komme flere i behandling. Det skal forsat være ulovligt at købe eller ryge alle andre steder en de tilladte cafeer. Dem som vil ryge meget, ja de vil ryge meget, uanset om det er lovligt eller ej En bytur skader kroppen lige så meget som en joint. jeg synes bare at staten skal have noget ud af alle de sorte penge. Hårde stoffer, nej tak!

økonomisk set rita du
Har du ret, men jeg er modstander af offentlig røg og håber at vi får det ligesom i fx Norge hvor alle offentlige steder er røgfrie.