fristelser

fristelser knusmilla
Livet er fuld af dem, men hvad gør egentlig at nogen vælger at hoppe på en anden i stedet for at bevare det man har ?

Er det fordi han eller hun har dådyr øjne og den erotiske tiltrækning er for stor ?

Er det tanken om et eventyr der trækker ?

Tanken om det perfekte liv og stræben derefter ?

Tanken om ikke at ville gå glip af noget ?

knas i forholdet ?

Manglende sexlyst hos partneren ?

Man er ved at gro fast i det eksisterende forhold ?

At partneren måske også er/har været utro ?

Det er for nemt at være utro, fordi man ikke bliver opdaget ?

For en gangs skyld kunne det være interessant at høre fra dem der er utro/ har været, uden at der er nogen der kommer og fordømmer dem, fordi det kan faktisk være lærerigt at vide hvorfor !

Dernæst skal jeg forgod orden selv gå til bekendelse og indrømme at jeg selv har været utro engang, for at få en grund til at slå op med den gamle kæreste.

uhmmm.... Dr. Kageglad
Tunge romkugler, mandelfyldte napoleonshatte, klæge studenterbrød, fedtede kajkager, kremede smørstænger, søde kanelstænger, frodige othellolagkager....UHMMM jeg elsker det!

Giver min kæreste mig noget af ovenstående, eller evt. noget hjemmebag, kan det FINT gøre det ud for det græs der ellers er grønnere på den anden side... :o)

Hilsen
Meget kageglad skribent

mine grunde Loverbabe
Den erotiske tiltrækning var ekstrem stor, som to poler der tiltrækkes.
Det måtte bare prøves.
Det var kanon, den bedste oplevelse nogensinde. Men jeg drømmer ikke om et liv med ham, for vores forhold var udelukkende baseret på sex.

ah hva? Underfrankeret hjerne
"Dernæst skal jeg forgod orden selv gå til bekendelse og indrømme at jeg selv har været utro engang, for at få en grund til at slå op med den gamle kæreste."

Nu har jeg læst den sætning 10 gange uden at finde mening i den - hvis du var din kæreste utro, så havde du vel en grund til at slå op med ham! Så uddyb venligst hvad du mener...

Nota Bene: Nu kan jeg desværre ikke bidrage konstruktivt til dit indlæg, da jeg desværre endnu ikke har haft en kæreste...men til den tid, vil jeg da ikke drømme om at være hende utro - så hellere sige fra i tide!

sent igang løgneren
Mine grunde var at jeg ikke var mand nok til at slå op med mine piger dengang da jeg kom meget sent igang med sex og skulle have løbet nogle horn af og havde så en masse sideordnede kæresteforhold og sexforhold og det værste var at jeg aldrig brugte gummi.

Jeg var en uærlig fyr der ikke kunne indrømme ovefor mine piger at det at løbe hornene af mig betød mere end et kæresteforhold....

prøver igen Underfrankeret hjerne
Jeg tror lige jeg må rette lidt i en sætning jeg skrev, for at du ikke skal misforså den:

Du havde vel ALLEREDE en grund til at slå op med din kæreste FØR du var ham utro, ikke?

At bruge som grund til at slå op at man har været en kæreste utro, giver ikke mening for mig....det kan derimod være en af FØLGERNE på HVORFOR man vil slå op. En grund kan derimod være:

-du ikke længere tænder på ham
-du hellere vil være single
-du er irriteret over en række småting ved ham, som er gået hen og blevt en stor "ting"
-I er vokset fra hinanden
etc..

Eller har jeg helt misforstået noget?

citat? Underfrankeret hjerne
Hvem er kilden på det citat, du nævner til sidst?

Kan iøvrigt godt lide dit ord "monogrami" *gg* :o) Ej, spas til side, ved godt hvad du mener....

Her må jeg så sige at jeg bestemt går ind for monogami, jeg tror på at man kan give mere til et forhold og give det flere facetter og mere liv, hvis man holder sig til den samme. Hvis man begynder at se sig om til anden side, tror jeg netop det er pga. man ikke giver nok til forholdet.

Jeg tror ikke man skal give op og lefle for drifterne, de fleste civiliserede mennesker i forhold kan sagtens undertrykke de drifter, der drejer sig om at "bolle udenom", og det synes jeg ikke der er noget forkert i..langt fra!

Men man kan måske let falde for fristelser, hvis man ikke får kærlighed nok, og bare labber alt i medierne om sig at "sex er gud"...

Citat? Kenan
hmm, hvor har du det citat fra, Xarina?

Jeg må sige at jeg går ind for monogami, som noget der styrker sin "kærlighedsevne" (med dine egne ord). Jeg tror på at jo mere kærlighed man får i et forhold, jo mere kan man også give til den anden i forholdet, og istedet for at få tanker om at bolle udenom, får man mere energi til at DYRKE forholdet og tillægge det flere facetter og gøre det mere levende. Jeg tror ikke der findes noget bedre end et harmonisk stærkt kærlighedsforhold mellem to mennesker.

Men jeg tror undertiden det er vigtigt at kæmpe for kærligheden i et forhold - og det behøver ikke at være et skældsord, det med "at kæmpe". Der behøver ikke være noget forkert i at handle ansvarligt overfor mod-/medparten i forholdet.

Det med ordet "utroskab" og hvem der har opfundet det, det er naturligvis dem hvis kæreste er gået bag ryggen på dem, det vil ALTID såre den der bliver ramt af det, det er nærmere en dybere reaktion, er ikke har noget at gøre med skiftendes samfunds normer!

Det lyder ærligt talt ikke som om du har prøvet at være for alvor forelsket før, Xarina! Tværtimod lyder det som du er godt træt af at blive kontaktet af højromantiske fyre, som vil giftes før de kommer indenfor døren, du er derimod bange for at bindes, am I right? Bare vent til du oplever den store forelskelse, jeg håber du når at opleve den :o)

misforståelse ...nej knusmilla
Det handlede dengang om at give mig selv en grund, men dermed ikke være sagt at det er den mest kloge jeg har foretaget mig, indrømmet.

Der er mennesker der kan gå igennem hele livet med den samme partner, uden at ønske mere, uden at fordre mere, men derfor behøver de jo ikke at tro, at det ikke kan ske for dem og dømme de andre.

Man kan sjældent lære af andres erfaringer, men skal selv gøre sig sine egne.

Jeg ville ønske at jeg kunne sige mig fri for at have været utro og så kunne stå på den anden side og dømmede andre, men da jeg nu er en af de indviede, ved jeg bedre.

du lærte noget.. knusmilla
livet handler vel om at man skal lære noget, hele vejen igennem. Når jeg læser dit indlæg er jeg sikker påa t du har lært noget og ikke er sådan idag, eller tager jeg fejl ?

Nu fatter jeg mindre Underfrankeret hjerne
Tak for dit svar, knusmilla, det giver dog stadig ingen mening for mig, du skriver:

".. at jeg selv har været utro engang, FOR at få en grund til at slå op...."

og nu skriver du at "det dengang handlede om at give mig selv en grund].

Jeg fatter stadig ikke logikken må jeg sige!!

Du mener at det at du var utro mod kæresten kan bruges til at slå op med ham, eller hvad? Sagde du så til ham "jeg har været utro, derfor vil jeg gerne slå op" ? Det at du var ham utro var jo en FØLGEVIRKNING og ikke en grund i sig selv, det giver jo ingen logisk mening at bruge det som hovedgrund.

Bare det jeg funderer over...

ja du har ret løgneren
Ja du har ret, jeg har lært noget. Lært at se ind ad i mig selv og overvinde frygten for et afslag, hvis jeg siger til en pige jeg tænder på at ikke vil et bindende kæresteforhold, men bare sex med hende.

Faktisk kommer man meget længere hvis man siger tingene rent ud..og har MOD til det! Jeg er single for tiden og er ENORMT kræsen mht. et bindende forhold, men har intet imod at have lidt sex med nogle piger jeg tænder på og synes er "søde", faktisk har jeg opdaget at der findes MANGE piger der heller ikke vil bindes med det samme og som har det fint med et elsker/elskerindeforhold, og det har jeg levet fint med...ikke på den måde at det har været en sovepude for mig mht. at finde "kvinden i mit liv" for hende er jeg oberbevist om at jeg finder :)

Jeg ved ovenstående kan vække harme hos nogen - nogen er da også tilfredse med at leve et liv i cølibat i 10 år inden de finder HAM/HENDE, men sådan er jeg bare ikke skruet sammen ;o)

du funderer meget knusmilla
i krig og kærlighed gælder alle kneb er der et ordsprog der siger.

i dit første indlæg skriver du at du endnu ikke har haft en kæreste og du ikke forstår logikken i det jeg skriver !

Følelser er ikke logiske, de passer ikke ind i en lille kasse hvor man bare kan katagorisere dem.

Forelskelse bliver af nogen mennesker kaldet for en mild grad af sindsyge.

Derfor er der måske nogen ting her i verdenen der skal prøves på egen krop, før man forstår det.

Min kæreste var sød, hensynsfuld og jeg kunne ikke holde ham ud, kort og godt.

Jeg kunne ikke ikke give ham skylden for, at jeg ikke kunne holde ham ud, jeg var ham utro, fordi jeg ikke havde modet til at konfrontere ham direkte med de ting som gjorde at jeg ikke kunne holde ham ud.

Da jeg slog op sagde jeg ikke, at jeg havde været ham utro for det ville være for tarveligt, men det var et middel for mig til at komme videre og erkende overfor mig selv, at når jeg var parat til at gå så langt, så måtte jeg komme ud af forholdet, jo før jo bedre.

Et tydeligt eksempel på, at midlet helliger målet og fik jeg det bedre af at være utro nej. Det gav mig styrken til at gøre det forbi med ham, og ikke vige tilbage selvom det var svært.

Hvis du stadigvæk ikke forstår, så kan vi jo tage tråden op når du engang har fået en kæreste og hun eller du har slået op, så kan det jo være at det ikke er så tåget. mere.

fedt knusmilla
det lyder som om du fik en oplevelse for livet og de er klart vværd at samle på.

kager...??? knusmilla
men kan man ikke se det på vægten ???

det ville være min bekymring, som kvinde...*SS*

Jeg forstår måske bedre nu Underfrankeret Hjerne
Et lidt forsinket svar (har været væk gennem længere tid).

Ok nu tror jeg at jeg er lidt mere med. Jeg synes det er lidt hårdt, at du bruger mod mig at jeg ikke har haft en kæreste og at jeg så ikke kan ane noget om følelser og logik, det er muligt men jeg prøver alligevel at sætte mig ind i reaktionsmønsteret...

Jeg forstår nu -til dels- at du brugte utroskaben ene og alene for at blive klogere på dig selv - altså for at overbevise dig selv om, at du nu var moden til at slå op med din kæreste. Det giver mening - også rent følelsesmæssigt....