Fritag El-cykler for moms

Fritag El-cykler for moms claespedersen
Fritag el-cykler fra moms.
Mange ældre har i vores samfund svært ved at komme rundt på grund af gang besvær, og er afhængig af andres mennesker hjælp til indkøb og andre gøre mål i hverdagen. Mange ældre og overvægtige og mennesker med sidestilende arbejde, der ikke har tid i dagligdagen til motion og finder det for hårdt at cykle, vil kunne få stor gælde af en el-cykel.

Vores folketings politiker snakker om de vil bedre forholdene og trivslen for vores ældre og andre beboer på vores institutioner og der er el-cykel og ganske glimerne, som et hjælpe køretøj til beboerne kan ud og få motion og indtryk i hverdagen.

Men da prisen er for høj på el-cykler afholder folk sig for købe dem, og det er sørgeligt for i en by som Vejle og andre byer hvor der bakker rundt om byen, er det for fysisk hårdt for en mange ældre og folk der i for mange år har fået lidt motion at cykle på bakkerne. Samt er det underligt når der er vedtaget internationale målsætninger på miljø konferencer om at mindske co.2 udslippet at politiker ikke bare i Danmark, men også i EU ikke følger den målsætning op.

Derudover lider mange byer under alt for meget trafik og kunne man få flere mennesker til cykle om det på almindelige cykler eller el-cykler er ligegyldigt i denne sammenhæng, og jeg så gerne at almindelige cykler også blev fritaget for momsen. Det vil ikke bare gavne den enkeltes borgers trivsel hvor overvægt er ved udvikle sig til en folkesygdom, men også vores miljø og der er et område vores politiker kan sætte handling bag deres ord, om deres omsorg for ældre og overvægtige der ikke altid trives i deres hverdag samt det vil vise de sætter handling bag deres ord om at vil bedre vores miljø.

For debattører og læser med interesse for El-cykler og gerne vil have lidt mere information om El-cykler henvises til følgende link. http://www.cykellet.dk/ samt er det klart jo mere salg der kommer i El-cykler jo bedre bliver de med tiden og prisen vil også falde.

Så lad os gøre Danmark til forgang land med El-cykler så de siger ude i den store verden nå Danmark det er det land hvor alle køre på El-cykler.
Mvh

Fint! ..._ _ _...
Så skal sko fritages for moms og afgifter, da det er endnu mere energibesparende at gå.

Løbehjul skal moms og afgifts fritages, da fabrikanterne ellers bliver sure over elcyklernes konkurrence fordel.

Hvad med batterierne til elcyklerne?.. Batterier laves for en stor del af miljøskadelige stoffer, også selvom der står de er "grønne".

Hvad med den energi der skal bruges til at oplade batterierne med?. Skal den særskilt beskattes, når den bruges til cyklen?