frugt/juice kur søges ?

frugt/juice kur søges ? malo
hej alle sol brugere :)

jeg søger en såkaldt frugt kur/udrensningskur?? Jeg har nemlig hørt meget godt om den men kan ikke finde noget om den - ved kun at man kun må spise frugt og juice/vand.
Vil blive meget glad for respons.

ha en forsat dejlig aften

Pas på med de saftkure. hansemand
Har hørt de ikke er ufarlige. Håber du har balance i dit stofskifte f.eks. ellers vær forsigtig!

Figuaktiv PlejeProdukter.dk
Hej Malo,

Jeg går ud fra, at det er et vægttab du søger. Jeg hørt om en citronkur (umiddelbart har jeg kun hørt godt). Består kuren dog udelukkende består af vand er det bestemt ikke sundt. (så du skal nok lige undersøge hvor meget frugt man egentligt må spise.... og husker man så også de andre nødvendige vitaminer og mineraler der er nødvendige?)

PlejeProdukter.dk har et effektiv slankepulver (både som suppe og som "shake"), måske det var et bedre alternativ til en kickstart på din kur. (skal man holde vægten efterfølgende er en kostomlægning og eller motion ikke til at undgår).

Er det kun for udrensningens skyld og du ikke ønsker vægttab, har er der på plejeprodukter.dk en glimrende urtethe.

hmm den kloge klovn
hvorfor spiser du så ikke bare noget frugt over dagen, og drikker noget juice? hvad kuren siger er da ligegyldigt, det kan være akkurat ligeså godt eller dårligt det du selv finder på, om du lige spiser lidt her eller lidt der er jo ligegyldigt. hvis man lever af frugt alene er det jo klart man taber sig. noget andet er så hvad du taber.

du får jo absolut ingen proteiner overhovedet på en sådan kur, så dine muskler vil da klart tage billetten som det første, og du kommer nok også til at mangle mange andre ting.

at opfinde en kur er let nok, spørgsmålet er om den er sund nok, det er de færreste kure altså, du skulle hellere spise varieret, og måske få færre kulhydrater, eller lidt mindre fedt end du plejer, alt efter hvad du plejer at få for meget af.

Her er min kur, opfundet på 10 sek: En skive ost til morgenmad, to æbler til frokost, og et knækbrød til aften. Alle kan tabe sig af det, men det er ligeså usundt som alle de andre latterlige næringsløse kure du kan finde alle vegne!