Frygteligt 3dobbelt drab i Norge

Frygteligt 3dobbelt drab i Norge komododragon
En Pakistaner i norge har dræbt sine 3 yngre søstre på 13, 25 og 27. De var nok blevet for frisindede til at det faldt i hans smag. Han var nemlig vicefamillieoverhoved når faderen var i hjemlandet.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/02/080944.htm
http://www.vg.no/

linket virker ikke Asser
:-/

rigtigt anonym
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/10/02/080944.htm

nå nu virker det Asser
hmmm mærkeligt !!

Det var da en voldsom artikel. Hvad er det lige der sker med folk ?? Tænk at man kan blive så fanatisk at man slår nærmeste ihjel. I det hele taget tilat man slår nogen ihjel. I don´t get it. Jeg er glad for at min familie nøjes med at praktisere deres tro for dig selv og så ellers er danske når de er ude og sørger for at jeg også er det. Man kan godt være begge dele uden det bliver problematisk.

Nå, det var en lille anekdote :-)

havde det været i Pakistanerland Overhovede
Var det aldrig blevet opdaget.
Tænk over hvor mange drab der blir begået i de muslimkse lande,folk fra bjergene har man ikke tal på, de blir myrdet uden nogen løfter et øjenbryn.
Det sker hvar dag men ingen andre end familien kender til det.
Det er GYSELIGT

Det rigtige link Anonym
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/10/02/080944.htm

Syge mennesker Anonym
Der lever i fortiden, og har æresbegreber
på abehjerne niveau.

Det er da lige meget Udenrigspolitik
for det er jo i Norge!

Skriver du også når der sker mord andre steder i verden??

Tak for jeres svar komododragon
Først til vedkommende der synes at det er uvæsentligt fordi det skete i Norge:
Nej det er ikke uvæsentligt. Norge ligner på mange måder Danmark og har de samme problemstillinger som os i forhold til dette. De har de samme kulturspændinger har vi også i DK. Æresdrab er i princippet et resultat af kulturspændinger udlevet internt i en famillie.

Til dem som ikke forstår gerningsmændenes tankegang:
Det gør jeg heller ikke, men her er et bud.

Familliens ældre og mere konservative medlemmer holder fast i det traditionelle de er opdraget med i deres hjemlande, mens de yngre bliver mere påvirket af det samfund de lever i. De skaber konflikter, der i værste fald kan ende i drab.

Hvad sker der i hovedet på de folk. Måske det er en kombination af at de føler at det myrdede familliemedlem har svigtet sin famillie og dens kulturelle rødder. Måske står de mange i de her famillier uden for det omgivende samfund og de lægger derfor deres identitet i deres hjemkultur og religion. Hvis så et yngre familliemedlem bryder mønstret og adopterer det omgivende samfunds levevis og måske klarer sig godt med en spændende karriere, kan det måske komme til at stå i skærende kontrast til resten af familliens levevis. De kan måske føle frustration over deres egen situation kombineret med misundelse og jalouxi i forhold til den der klarer sig godt.

Måske kender vi det også lidt fra os selv, når vi hører om danskere der konverterer til islam. Det støder mange.

Det kunne være et bud på hvad der sker. Men uanset omstændighederne er det selvfølgelig dybt utilgiveligt og bør fordømmes kraftigt.

Ja, måske den psykologiske del galemathias
Men i bund og grund er det mangel på integration, og opbygning af parallelsamfund.
Den såkaldte multikulturalisme. Et rendyrket produkt af islamismens fastholden af deres indvandrede landsmænd.