ftg udtaler sig mod bedre vidende!

ftg udtaler sig mod bedre vidende! jalmar
.................Dette er et Citat fra en anden Debatside, hvor again havde samme diskussion:


Nedenstående viser ud over enhver tvivl, at Jehovas Vidner tjener Penge på KRIG! --¤-- Bl.a. ved levering af "SMARTBOMBS" til US ARMY!


Beviserne på JV's Våbenfabrikker, har været forelagt ftg tidligere - der er ingen diskussion om, at ftg desværre lyver igen/omgår yderts letsindigt med Sandheden!

______CITAT fra agains Indlæg:
Skulle du en dag få lyst til at se virkeligheden i øjnene, så findes der hos "US Securities and Exchange Commission" hjemmeside http://www.sec.gov/ en underside, hvor våbenfirmaet REGI U.S., INC har udfyldt en såkaldt KSB-10 formular i forbindelse med nogle aktiehandler. Det direkte link til undersiden er http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txt. US Securities and Exchange Commission" er den myndighed der i USA holder øje med, at aktiehandler og lignende foregår på lovlig vis!

I formularen kan du læse, hvad firmaet beskæftiger sig med (nemlig især smartbombs og andet militært isenkram). På side 26 (næsten midtvejs i formularen) er der en tabel med majoritetsaktionærerne i firmaet - Vagttårns Selskabet er en af dem, via sit ejerskab i våbenfirmaet Rand Cam Engine Corp.

_____________CITAT SLUT!__________________


Du kan læse hele indlæget her:

http://debat.religion.dk/showthreaded.php?Cat=&Board=25062006&Number=101704&page=1&view=expanded&sb=5&o=&vc=1

Og det drejer sig om denne Side:

http://www.geocities.com/wtgreed/article.htm?20064

Som ftg hver gang den omtales, påstår mod bedre vidende at det er et forsøg på at miskreditere JV - Umiddelbart synes jeg, at de klarer dette fint selv!


Med venlig hilsen

jalmar

Ikke engang en tobakskiosk, jalmar. ftg
Vi vil gerne holde os fri for blodskyld.

det er ikke alt, JV ved. sveland
Det er ikke alt i ved, om jeres egen organisation, ftg.
det er jo derfor, i ikke må læse, hvad der er på nettet af informationer om jer selv.

Der er mange ting Vagttårnet godt vil holde sjult for jer.
for det er da ved, at være indlysene for alle, at Vagttårnet ikke er guds tale rør for menneskeheden, og slet ikke guds organisation, hvis du fuldte lidt. med i debatterne, så ville du også vide så meget.

Løgn & latin ftg og du ved det.................... jalmar
..............LØGNER ER DU LØGNER BLIVER DU ftg!

JALMAR