Fuck hvor er mænd svin!

Fuck hvor er mænd svin! ulykkelig forvirret
Fatter den dag idag ikke hvordan mænd kan tage et forhold så let og gå fra den ene dag til den anden med at sige man elsker en og den næste jeg ved det ikke!
Min kæreste var den første jeg nogen sinde har set og mødt der virkelig viste sine føleser og var ærlig , men nu er alt vendt 189 grader uden jeg fatter hvorfor!

Vi har det så godt sammen (indtilnu) så bare fordi han har fundet sin drømmejob er alt måske og irreternde og intet er som det ellers har været.
jeg kan ikke finde ud af om han er lige så ked af det og hvordan vi måske kan løse det så vi kan blive sammen for han skal fandme også ville det!

Jeg har besluttet mig en gang for alle hvis det her ikke kommer til at gå godt findes gud fandme ikke for mig!
Og jeg er totalt færdig med mænd så hellre leve alene end at skulle sådan noget igennem igennem!

Fuck GUD OG MÆND!!!

Hvad.... ?? Dario fyren
Hvad er din indgangsvinkel til at oprette denne tråd ?
Er det råd og vejledning eller bare at komme "ud" med din sure mine ??

For er det råd og sådan, er du nød til at specificere lidt mere hvad det er, som er ved at gå galt.

Og skulle du bare ud med det, ja så håber jeg du har det bedre nu...

Hilsen mig

Kan kun give dig ret Anonym
Jeg har selv været ude for noget af det samme...

Var sammen med min forhenværende kæreste i 3 år.. vi boede sammen, planlagde fremtid og fandt vores drømme bolig.. Dagen inden vi skulle flytte.. jeg havde pakket ALT og der var lejet flyttetmænd, betalt 10000 kr for det, samt havde fået hele familien til at komme og hjælpe.. Så om natten til flytte dagen kommer han og smider alt hvad han hari hænderne, og siger at han bare ikka kan.. ØHH HVAD står man så der..
Så har det så efterfølgende vist sig at han har været utro, er ludoman, har forfalsket mit navn, taget mit kort nummer og spillet alle mine penge op + lidt til..i alt 50000 kr.. har efter følgende fundet ud af han var utro, flirtede rundt med gud og hver mand osv osv.. Nu har jeg valgt atlæggemit "livs syn" om.. Jeg har fundet en sød kæreste som jeg stoler på, men vil altid have paraderne oppe og vide at jeg sagtens kan klaremig alene og kan have det godt alene.. så man må nyde den tid man har det godt sammen og ellers videre... Alt det andet går ikke!!!! Det er bare alt ødelæggende... Og husk altid, hvis man ikke regner med noget så bliver man heller ikke skuffet!!!! Mit nye motto i livet...

hmm - tag selv ansvar Mr. wrong
Jeg tror ikke du skal regne med at gud har noget med noget at gøre - Hvis ingen endnu har fortalt dig sandheden, så lad mig være den første:

1. Gud findes ikke! (Det gør julemanden i øvrigt heller ikke i fald du var i tvivl...)

2. JA! Mange mænd er nogle svin, og karriere er vigtigt for os for at vi kan føle os som rigtige mænd. Det gode job giver selvtillid og flere penge og status.

Din kæreste elsker dig uden tvivl, men karieren er måske det vigtigste for ham lige nu. Tvinger du ham til at vælge jobbet fra vil det altid komme imellem jer senere.

Du virker ung, men jeg er sikker på at du får flere hak i trynen fremover medmindre du erkender overstående og lever med det... Gode mænd findes så det er bare med at lede videre til du finder en der vil det samme som dig i fremtiden. Good luck

gud findes ikke hss
[:(]gud er et begreb mennesker har opfundet fordi de er for svage til at forholde sig til livet. livet er noget lort og så dør man der findes ikke en gud eller liv efter død ingen muhammed eller jomfru maria eller himmel eller helvede. FAT DET

Kan lave et tilsvarende indlæg om kvinder hr hansen
også fra virkelighedens verden.. men er jo godt klar over at "det i hvert tilfælde ikke er det samme" når det er manden det går ud over.. for han har jo nok selv været ude om det

Livet er en stor læringsproces. Anonym
Du tager udgangs punkt i enenkelt oplevelse ,og kommer med en konklution at alle mænd er sådan. Noget tyder på at du ikke har den helt store erfaring hvad os mænd angår. I kvinder kan være lige så gode til at fucke os op hvis der er tilfældet. Det er også kun din side vi får af sagen . Der er altid flere sider af samme sag. Du bliver nødt til at tage en snak med din kærerste for at nå til bunds i denne sag. Ord der omsætes til handling er eneste vej til oplysning. Hvad gud angår så er han uskyldig (hvis han ellers fides)i denne situation. Jeg synes at burde tage det jeg har skrævet til eftertanke.
Hilsen fra en som har oplevet lidt af hvert.

!!!! Tror du kvinder er meget anderledes? Anonym
NEJ

forstår det ikke ulykkelig forvirret
Min kæreste og jeg har planagt fremtid sammen snakket om at flytte sammen og jeg har OPMUNTERET ham til at finde sin drømmejob osv og ikke for at prale men jeg er uden tvivl en pige mange mænd ville være glad for at have rent karriremæssigt for jeg er ligesom mænd intressret i et godt job og status osv og ja ved godt man må give ofre for jobbet nogen gange er jeg også helt med på... men lige pludselig siger han han ikke ved om vi skal være sammen pga hans job og han bruger " undskyldingen" at han vil skåne mig...
Jeg vil ikke forklare alt hvad jeg har snakket med ham om da jeg ikke selv kan finde hoved og hale i det fordi han siger det ene så det andet...

Jeg er begyndt at tvivle på om han elsker mig eller hvad..
Han har gjort meget meget mere end jeg nogensinde har prøvet med en kæreste og jeg elsker ham for det og vil derfor også gerne støtte ham men vil også have han ser det fra min side af og at vi kan snakke om for og imod og hvad det kan betyde for os i fremtiden...
Det der nok gjorde mig meget ked af det idag er han siger til mig at han "nok elsker mig..." mens han i forgårs var langt nede og ikke kunne undværre mig og græd og ville have jeg blev ved ham osv

Ved ikke hvordan jeg skal opfatte det...

Jeg vil både af med det jeg føler indeni og meget gerne høre råd eller foreslag til hvordan jeg måske skal se det eller tænke over eller whatever hvis nogen har mod på det.

Ja jeg er alt ligenu og det gør mig rasende for var lige kommet gennem en svær despression og nu kan jeg mærke at jeg er på vej til at få det igen

Og ja jeg ved man skal igennem en masse ondt før man møder lykken... men jeg har allrede været igennem 2 voldige, ondksabfulde forhold og en masse nederlag og synes jeg fortjener bare lidt godt... derfor jeg siger at gud ikke fidnes hvis han ikke under mig lidt godt.... jeg ønsker jo bare at finde en god mand (som jeg har... endnu håber jeg) og måske børn og et job (som jeg forøvrig heller ikke har held i)

Måske mange vil mene jeg har fortjent det men ved ikke hvorfor jeg har det...

Men jeg ved jeg kan snart ikke klare mere... elsker ham bare sådan og er det en forbrydelse... ja så har jeg begået den...

Det lyder som om du er omkring 14 år? m47
...og er blevet fyret efter et forhold på 2 3/4 uge?

Vidste fyren iøvrigt også, at I havde et forhold?
Eller foregik det kun i din fantasi?

Hvis du anser denne episode som et stort problem i livet - så vent til livet for alvor begynder!


M47

Hvis du lod være med... piglet45
...at sammenligne Gud og mænd, skulle det hele løse sig af sig selv. [;)] Alvorligt talt, så kunne det være godt hvis du fortalte hvorfor det hele er gået i kludder, nu hvor han har fået sit drømmejob. Skal han flytte?

Du er..... holddaop
Get a life....[;)]
Han må vil godt have sine egen måde at være på.
Du er sku som,din overskrift siger ulykkelig forvirret,nok mest det sidste..
Hver en dag er ik en dans på roser...

Synes ikke jeg bliver taget alvorligt ulykkelig forvirret
jeg er 28 og ja han ved det s... godt!
Vi har snart været sammen 1 år ( ved nogle synes det er småting men er det ikke for mig)
Vi har talt om at flytte sammen når vi synes vi har råd og få børn når tiden er inde til det.
Vi har faktisk næsten ikke haft nogle problemer udover småskænderier osv, men pga den her skide krise må vi jo tage job hvor vi kan, og det indebære at han har fundet et job i en anden by og skal arbejde mere plus rejse en masse, og nu ved han ikke om vi skal forestætte vores forhold, det kan ende med at han er nød til at flytte.
Jeg anser vores forhold for meget seriøs og elsker ham og ønsker at finde en løsning for det og jeg VIL IKKE vente på at det hele måske kan ende ulykkeligt, hvis jeg kan vil jeg i hvert fald gerne PRØVE at finde en mulighed for at vi kan foresætte forholdet.
Jeg håber da han stadig elsker mig - ville fandme synes det er mærkeligt han ikke gør det lige pludselig.
Jeg ved ikke om det er klogt at flytte med hvis han allrede nu siger at vi måske skal stoppe men jeg kan ikke forstå hvorfor.. det burde vel i vores dage næsten være rimeligt muligt at finde en løsning.
Jeg ved der er ingen garantier i livet men jeg mener at hvis man mener man er i et seriøs forhold burde man have en rimelig fornemmelse om man ønsker det eller ej,


Dem der mener jeg bare er dum at høre på osv - i må have jeres mening men så vil jeg hellre i lader være at skrive.

For mig betyder det her meget og jeg har det af helvede til!
Jeg ved der findes andre mænd derude- men igen jeg har ikke været heldig med mænd men nu har jeg fundet ham og så vil skæben måske at han vil flytte og afslutte forholdet pga det... er det retfærdigt?!

Det er nemlig rigtigt. sjoveren
Fuck gud og derefter mænd. [:)]

Kan smerter få en mand (eller kvinde) ulykkelig forvirret
til at sige ting de ikke mener?

Altså kærlighedsmæssigt?
Min kæreste har frygtelige smerter i en fod han lige er blevet opereret i.. kan det måske være med til at få ham til at sige nogle ting han msåek ikke mener i virkeligheden men bare siger for at få fred?

ja og fuck kvinder manden1
I er sku da ikke en skid bedre.

Det er sku svært... sjoveren
Med den overskrift du sætter på,,må du da ikke forvente den store sympati fra mænd, lidt fra andre kvinder sikkert, men det drukner i den slags svar du ser her.. Jeg synes du skulle prøve igen med en ny overskrift, en der søger svar og ikke en der vil konflikte med halvdelen af dine læsere..ok??

[s]

du viser din følelser meget tydiligt elsebeth
Håber du taber mange penge på finanskrisen, så kan du bare lære det [:)][:D][l]

Han har mødt en anden Anonym
Det lyder tl han har mødt en anden måske på jobbet.

Det passer jo med han ændre mening, han er kommet i tvivl om dig.

Sådan er mænd desværre.

Jeg har selv prøvet det, og der er sku kun at lade dem gå.

Skriften på væggen flaks
Mit bud er at han pludselig har set skriften på væggen. Hans liv sat i rammer og der ikke plads til at han kan gøre hvad han vil.
I har haft det fint indtil nu, så godt man nu kan. Ikke noget der rigtigt forpligtede, men dejligt. Men måske ændrede det sig i hans hoved da han ser alle jeres forberedelser og pludselig føler at livet går hans næse forbi. Nu bliver han "sat", med kærste(måske lure der et bryllup), det rigtige job og måske børn.
Han er måske voksen. Men mentalt set vil han ikke være det, stadig være fri til det han nu engang er vant til.
Han har måske set det komme, men har ikke haft nosser nok til at sige fra.
Du er desvære ikke den eneste det er sket for.

Eksempel. En veninde blev droppet efter en dejlig påskeferie.
Som de havde holdt sammen med hendes familie, I forældrenes sommerhus. Han sagde om mandagen da de mødtes. Her er de 500 kr jeg skylder dig. (Hun var arbejdsløs på det tidspunkt), han havde ikke lyst til en arbejdsløs kærste.
Hævnen er sød. Og han hoppede selv i den. han begyndte at komme sammen med en frisør, som han gjorde gravid. Nu har han børn og en arbejdsløs kærste. Da hun blev fyret og ikke vil have særligt langt til job. Og hun bruger hans penge.

Jeg har desvære ingen løsningsmodel. Da min var at flytte det halve land igennem og starte på en uddannelse. Da jeg blev droppet.
Men det har så været den bedste beslutning jeg længe har foretaget mig.
Ps det er ikke mig der blev droppet på den måde jeg fortalte om. For så havde jeg skrevet et helt andet type indlæg. Noget i stil med opskriften på hvordan Struense blev torturet og sat på hjul og så vidre.[;)]

Ja FUCK GUD OG MÆND That's right
Waw hallojsa sikker et godt indlæg du skriver om de mændene. Ja FUCK GUD OG MÆND. Den er jeg totalt enig med dig. Bedst at leve alene. Jeg har sådan en fornærmelse på at kvinderne som er let overgiver, er også let at gå fra. Og sådan situationen bør man tager som det er [;)] Det der er bedst kræver en bryllup. Men det ser ud til at sådan noget sket aldrig i det vestlige Europa [;)] jo men sjældent. Nårh men alligevel synes jeg at er et godt indlæg.

Skadefro giver som regel bagslag... m47
...det kaldes i øvrigt "nemesis", hvis dit ordforråd skal udvides! [;)]

Nu ved jeg ikke lige hvad finanskrise har at gøre med en tåbelig naiv tøs's kærlighedliv, men hvis du ønsker mig ondt - må jeg desværre melde hus forbi! [:*(]

Jeg har så absolut mit på det tørre - og kunne holde op med at arbejde fra i dag om jeg ønskede det. Og der ville være rigeligt til både rødvin, cognac og cigarer indtil Herren tager mig herfra!

Det mest underholdende ved din udtalelse er nok, at det netop er de sociale nederste samfundslag som IKKE har finansielle opsparinger, der kommer til at betale hele gildet med stigende priser, højere arbejdsløshed og højere skatter på arbejde (til finansiering af statsstøtten til kriseramte finansvirksomheder)!

Vi andre rokerer såmænd blot lidt rundt og får massive fradrag på afskrivninger af fiktive tab - til modregning i vores egentlige indkomster! Så grin du bare af mig, jeg griner hele vejen hen i banken imens! [:D]


M47

Du er blevet snydt af et menneske Modekam
det bliver vi allesammen, og enda hele tiden. I Gud kan du finde trøst. Mange som vil have magt over dig, vil selvfølgelig forhindre dig at have kontakt til Gud.

Var ment til hovedindlægget Modekam
,,,

Ja, Herren tilgiver dig gerne! dentroende
Du har været på afveje, men synden kan tilgives, blot Herren er storsindet nok!

Jeg har den direkte lije til Herrens velsignelse! Jeg kan frelse dig! Kom til mig, og jeg vil lære dig om kærligheden og det hellige ægteskab!

Herren har befalet mig at frelse dig!


I guddommelig fryd
DenTroende

189 grader er over de halvvejs 180 grader SF-er
så den ender på 360 grader eller i 0 grader. Så bare rolig.

Realistisk og det sandheden THAT'S RIGHT
ha ha det ser ud til at I er vildt med GUD, men desværre jeg er ikke til GUD. Mest ateistisk her DU. Og ved I hvad? I tror meget på GUD end på noget der hedder REALISTISK OG DET SANDHEDEN. I er mere til overtro end jeg er. Jeg er mere til det andet. Så upsi. Hvis nogen herinde som har skrevet noget der rammer også mig så giver jeg dem fuldstændig ret.

Hør nu Mari
Vi har vel alle været unge og naive engang, og har gjort ting og haft forestillinger om verden, som vi senere syntes var fjollede. Men at du som en voksen mand gør nar af en "naiv tøs" som du kalder det, der tydeligvis har det meget svært, det siger meget mere om din modenhed end det gør om hendes.

Med hensyn til DIT ordforråd Friend-not
som åbenbart også trænger nu vi er igang, så hedder det "skadefryd" eller at være skadefro.

Småkage!

Tror du ikke han bare forsøger at hytte sig? Friend
Egoismen er slået totalt igennem. Han har oplevet - og været der for dig - med en depression. Det er ikke nemt. Nu har han fået drømmejobbet, som indebærer mere arbejde og rejseri, så kan han ikke være det samme for dig mere og du siger nu, du er på vej ind i en ny depression. Han kan simpelthen ikke overskue både dig og job, så vælger han jobbet, for der har han trods alt en mulighed for at kontrollere begivenhedernes gang. Kontrol er vigtig for mænd. Når tingene bliver ukontrolable, så bakker de.

Jeg tror, det er hvad der er sket. Tal med ham om det.

Satans! m47
Der fik du mig! [:O]

Arrrrgggrrrhhhhhh - min dag er ødelagt, det er din skyld! [:(] [:(] [:(]


M47

Ja, det er hårdt sebl
Man får nogle slemme knubs i kærligheden. Men tro mig - ægte kærlighed findes også.

Det lyder somom sebl
Jeg synes det lyder somom han har lyst til at komme videre - uden dig. Det er hårdt at sige det sådan, men folk der vil deres partner begynder altså ikke at fabulere om at flytte væk af praktiske årsager - de sætter sig ned og prøver at finde ud af, hvordan de kan forblive sammen.

Jeg synes du skulle tage en alvorlig snak med ham om, hvad han egentligt ønsker - og så må du tage det derfra. Hvis han bekræfter at I "trænger til en pause" (eller en eller anden tilsvarende lam klassiker der kan oversættes med, at han er træt af dig) - jamen, så må du nok erkende, at jeres forhold ikke er, hvad du troede.

kærligheden eksisterer ikke Truly Deeply Really
Ej tror du at ægte kærligheden findes. Så skal man først spørge øhhhhh hvor mange har du været sammen. Og det er ikke ægte kærligheden. Hvis man spørger folk i verden hvad ægte kærligheden er så er det forskelligt, og de er rigtigt go til at snakke, men slet ikke go til at behandle med respekt m.m.

Hvaad er tiden sebl
Tid er også noget mærkeligt noget - forskerne er ikke enige om, hvad tiden er for noget, og almindelige mennesker er heller ikke. Så at folk er uenige om, hvad kærlighed er, gør da ikke kærligheden ikke-eksisterende.

Jeg tror nu du kender mere til at der findes kærlighed, end du vil være ved. Blot fordi der er tidspunkter, hvor vi synes det er småt med kærligheden, betyder det jo ikke at vi aldrig oplever kærligheden.

Kvinder er ofte værre Den opmærksomme
Meget tit og ofte ser man kvinder forlade et forhold samtidig med de siger at de i al fald ikke skal i noget fast forhold de nærmeste par år, men rent faktisk skynder sig ind i et nyt forhold ofte indenfor de første to uger

Davs troende drudeheksehyl
Det er da helt morsomt at se Moses Hansen på denne debat...

Surt ! dandegn
Jeg vil virkelig håbe for dig at Gud IKKE er en kvinde, for så er du da rigtig nede og ude [l]

Andet end Gud dandegn
Jeg har fattet det ! Gud findes ikke ! Han kan ikke ses, vejes, lugtes osv. Så følger det jo logisk at elektrisitet, trådløse netværk (de kan jo ej heller vejes, ses el. lign.) heller ikke findes - SÅ FAT DET DOG -
Kjærligest dit medmenneske

Jeg hepper på ham Jim Bob
Det gælder om at komme væk fra hysteriske besidderiske kvindfolk. Det kan kun gå for langsomt.

Men tillykke med dit nye forhold til Gud. Åbenbart er du allerede blevet lidt klogere af denne oplevelse.

Meh Jim Bob
Men du har jo ikke fattet det. Selvølgelig kan elektricitet og radiobølger iagttages.

Intellektuelle letvægtere som dig skal holde sig fra logik. [:/]

Tak Skæbnen dandegn
Du kan da ikke se elektrisitet !!!!!!!! så er du da den førtst[:)]

*hahaha* ... mmi4ever
Gode mænd findes ????

Hallååååååå ??? HVOR ???

fuck hvor kvinder kan gøre det samme banner
Lige inden du bliver FOR hellig.
Der er os masser af kvinder der gør præcis det samme.
Jeg ved godt at du lige nu er total nedern, men det gør ikke at det er alle mænd og KUN mænd.

mine ord zab1983
-lige mine ord og jeg er kvinde - det har vel intet med kønnet at gøre, men at drømmende skal følges ad og man skal huske at tale sammen om dem? Altså en fælles udvikling! Folk der går fra hinaden er gledet fra hinanden fordi den ene part enten er gået i stå eller modsatte vej... Ik?

Vi kvinder er DUMME hvindelig HALVhjerne
Vi kvinder er dumme og naive.
Du er det bedste eksempel på dette.

DUMME MÆND Den Enige
Jeg er enig med dig - Jeg forelskede mig TOTALT i en mand. Vi kom sammen flere måneder.
Pludselig meddeler manden mig at han er gift og så smutter han. Jeg var bare sexlegetøj for ham åbenbart.

FUCK DE DUMME MÆND

Jeg vil leve alene resten af mit liv - BASTA[:*(]

Gå i kloster Mr. even more wrong
Eller bliv lesbisk, hvis du har den holdning.

Dit indlæg er ikke andet end en fladpandet hån mod det køn, som du ikke er en del af, derfor burde jeg slet ikke tage det seriøst. Selvfølgelig findes gode mænd da, men hvis du bare har den "hahaha"-holdning, ja så finder du dem aldrig.

Smid lige skyklapperne....

fik du luft ? anonym
...:-)