FUCK PÆDAGOGER!

FUCK PÆDAGOGER! migselv!
Gud hvor er jeg træt af pædagoger der ikke gider lave en skid. De vil have mere i løn, men de vil ikke lave noget for pengene. I mit barns børnehave påstår de guhjælpende at de ikke hjælper børnene med at løse konflikter, da det er en foirnuftig pædagogik at lade børnene løse dem selv! Hvor mange børn på 3 og 4 år har selv forstand på retfærdighed? Helt ærlig mand det er sgu da det pædagogerne skal lære dem om i konfliktløsning, men nej, de siger de laver en hel masse, når de sidder i en krog på deres flade, for de observerer jo børnene!

Kommer jeg som en af de sidste forældre og henter barn 45 minutter før lukketid, så er alle stolene sat op, gulvet er fejet og pædagogerne har taget overtøj på og står og venter på de sidste forældre, så de kan komme ud af døren 45 minutter før lukketid, hvilket er 1 time før lønnen stopper!

Smukt Thorshammmer
Hvorfor skifter du ikke børnehave?

Konfliktløsning sker ikke ved at politiet går ind og tager over, konfliktløsning er når partnerne selv finder ud af det. Og det er sundt. Det der da ikke sundt, at børnene bliver styret af en højere magt, som skal diktere hvad der er korrekt og forkert. Det kan de i nødstilfælde, men skal dit barn lærer konflikhåndtering, er det da helt rigtigt, på den hårde måde til at begynde med.

Den sidste forælder, der kommer og henter det sidste barn??? Wow...! Tillykke du!

Og Du er så pædagog migselv!
Flot mand!

For det første er det bevist gang på gang på gang igennem mange år at det skaber mobning, når de voksne ikke lærer børnene hvordan konflikter skal løses.

For det næste er det sgu da ikke mig der har et problem med at hente sidst, når jeg kommer 45 minutter før lukketid. Det er pædagogernes opgave at passe deres atbejde også den sidste time. Hvis ikke I kan se det, må I jo søge om at lukke en time tidligere og få det mindre i løn. Det kan sgu da ikke væremit problem og det skal da virkelig ikke gå ud over mit barn, så længe jeg overholder åbningstiderne.

Se nu Tequi
Granted, at de står med overtøj på er fucked.. Og at de har gjort klar til at gå hjem 45 min før er fucked.. Men tror ikke du finder en eneste profession af samme uddannelsesniveau hvor folk ikke gerne vil hjem før tid.. Og Pædagoger bliver ikke betalt specielt meget.. Vil ikke tage stilling om hvorvidt det er fair eller ej.. Blot at lavere løn betyder færre pædagoger, hvilket betyder ringere kvalitet pædagoger i gennemsnit.. Ligesom med landets undervisere er dette lidt et problem.. Anyway, chill dude.. Snak med dem og skift børnehave..

Og det er ikke for pædagogernes skyld du skal hente barnet tidligere.. Det er for barnet.. Det handler ikke om åbningsider, det handler om hvor meget det sucks at være det sidste barn der bliver hentet..

Mig mig mig og mit barn Thorshammmer
"For det første er det bevist gang på gang på gang igennem mange år at det skaber mobning, når de voksne ikke lærer børnene hvordan konflikter skal løses."
Hvorfor drager du et nyt problem ind i debatten?

Du beskriver selv, at du kommer sidst, det er ikke mig der gør det. Pædagogerne passer deres arbejde, du er bare en af de der forældre, der intet andet har at gå op i end småtingsafdelingen. Det er kvalmt, kom nu, prøv at være en teamspiller og få det hele til at spille i stedet for de alt for små sko.

Forældre er formeget mig mig mig og så mit barn, mig mig mig... Du ser kun problemer, og intet er godt nok for dig dig dig dig...

gab

Overtøj matsej4
Jeg kunne forestille mig at pædagogerne har overtøj på, fordi de lige har været ude på legepladsen. Kunne det ikke tænkes??

Alle mennesker lærer bedst ved at prøve selv. Også børn. Og jo - pædagogerne griber ind HVIS det går helt amok. Men de OBSERVERE først, dels for at se om børnene kan klare det selv - hvilket betyder at de lærer noget - men også for at finde ud af hvilke værktøjer børnene i forvejen har til konfliktløsning, så de kan gå ind og støtte med den rette hjælp!!

Alle børn er nemlig forskellige!! Børn er nemlig også mennesker!!

Og hvis du er så utilfredsm, så synes jeg du skal sige til dem, at du føler dig dårligt modtaget, når de står med overtøj på, og så i øvrigt melde dig ind i forældrebestyrelsen.

Hav en god dag - og husk at du også selv må lærer dit barn noget om konfliktløsning!!

Mis

Trådstarter har ret... christa
Nogle pædagoger har for travlt med at snakke og ser ikke børnene ordenlig. Da jeg hentede min datter i børnehaven den anden dag, stod hendes madpakke urørt. Jeg spurgte til hvorfor hun ikke havde spist den, og fik det svar at " der var ikke nogen ledige stole, så jeg kunne ikke komme til at spise", og da jeg så spurgte hende hvorfor hun ikke havde sagt det til de voksne, svarede min datter " at de voksne snakkede hele tiden om voksenting, så jeg kunne ikke komme til at sige det, så jeg måtte bare gå rundt og lege, selv om jeg var dødsulten". Helt ærlig - jeg blev stiktosset. Der er tit konflikter børnene imellem i vores børnehave, og jeg overvejer seriøst at flytte min datter til en børnehave, hvor personalet er lidt mere kompetent. Nogle pædagoger lever op til alle fordommene.

Du kan ikke være pædagog jetpost
hvis du mener at børn i 3-4 års alderen alene skal lave konfliktløsning. Konfliktløsning kan ikke foregå før et menneske har nået en vis form for erfaring, og det har små børn ikke. Hvorfor tror du at man bruger mægling i folkeskolen helt op i de største klasser?? Fordi de endnu ikke selv er i stand til at løse konflikter.

Det er desværre normalt migselv!
Den danske standart er eksrem dårlig og ekstrem dyr i institutionerne. Der er masser af andre steder i verden der beviser at de kan drive institutioner af meget højere kvalitet trods personalet ikke er uddannede pædagoger, men blot mennesker med naturtalent der har gennemgået en uges kursus.

Ja, og den gruppe mennesker hører du så ikke Pædagog
hører du så ikke ind under, men tværtimod under gruppen af latterlige forældre som bekræftiger alle fordommene...