FUCK sol mail!!!

FUCK sol mail!!! Anonym
hvad er det for noget shit!!! Det virker bare KEINE! Er da noget af det mest upålidelige jeg nogensinde har prøvet.. Nogen gange virker det, andre gange ikke! Kan I ikke få det ordnet? For ellers skifter jeg da godt nok mail! Kan virkelig ikke undvære den i mit arbejde eller fritid!

Mvh. Sur gammel mand

---- Anonym
ja, de er nogle klaphatte....

Nemlig! Den vrede
Hvis ikke der kommer styr på lortet, er den eneste løsning at droppe SOL.dk.

Det kan ikke være rigtigt, at ens vigtige mails ikke er tilgængelige. Jeg har en hastesag, der snart går i vasken på grund af SOL.dk og deres f......... bras. Til h...... med det f......... lort!!!

ja det er egentlig endnu en anonym
fantastisk den stadig er nede, de påstår de har arbejdet på det siden kl. 8:00

http://www.sol.dk/support/drift.shtml

Helt enig annette2
Det er bare så træls. Bruger også min solmail meget

... tina.maria
Kan kun give jer begge evig ret... det er en belastning! I samme åndedrag vil jeg dog sige lad være med at hidse jer op over det (nemmere sagt end gjort), det går ikke hurtigere af den grund og det eneste i så får ud af det er en dårlig dag... Smil, så virker det hele meget mere overskueligt!!;)

Irriterende Anonym
Ja jeg synes ogsaa at det et tit, der er fejl. Og jeg er ogsaa meget afhaengig af min mail eftersom jeg er i USA og det er her jeg for det meste kommunikerer med folk.

Tit det ikke virker opz
Vil give jer ret - den har været alt for tit nede det sidste stykke tid, men synes til gengæld, at når den virker (hvilket er 99% af tiden), så er det nettes bedste webmail.. måske med undtagelse af gmail.com..

Kom nu igang mr-don.dk
Hvornår kan vi se vores Mail igen... Let røven..

Rolig MailMaren
De arbejder jo på det.

I mens så smil lidt ;))


http://www.sol.dk/support/drift.shtml

Det går for tit på Trump
Nu må I sgu tage jer sammen. Alle børnesygdommene må da være overstået. Er serverne for små, må I bruge nogle af reklameindtægterne på nyt isenkram.

for gammel bil Anonym
Som en gammel bil, den har lige været på værkstedet, og på vejen hjem falder højre dør af, når den så er sat i er det venstre baghjul. Bliver først bedre, når det hele er skiftet ud, for mange lappeløsninger. Har andre mail bokse, for denne er ofte nede, og så vil ens arbejdsdag være kaotisk. Jeg klarer mig med flere reservebiler. Sol kører som vinden blæser.

Der tinaholdt
Arbejdes faktisk på det. Meget endda ;o)

Slap af. Anonym
Giv Sol en chance for at komme ovenpå, de arbejder hårdt på at få det til at køre igen og det sidste de har brug for er, at en masse mennesker brokker sig og puster dem i nakken for at blive færdig.

Hvis man er utilfreds med servicen, så burde man skifte mail til en betalingsmail, så kan man brokke sig alt det man vil. Men I brokker Jer over en gratis ydelse, og det kan man faktisk ikke være bekendt.

Tag en dyb indåndning og slap af og tænk på alle de mennesker, der arbejder på at få det op at køre igen.

ja da MailMaren
og et smil til dig også :o)

De gør da hvad der står i ders magt,

vær sikke og vis på det.

Alle zu sammen :o)

Smil det smitter af pommer til

lav noget andet I mens vi venter :o)

rolig nu nådada
måske hvis det var så vigtig og i arbejds øjemed ligefrem, så burde du vel være så proff at du havde en alternativ mail add. at ty til. Dette her er en gratis service, ikke at det gør den ringere, men valgte er dig frit, for netop et alternativ ikke. Og ikke sur nu mere vel :0)

Skod Anonym
Ja det her sol.dk er da lige til at lukke op og skide i, når man aller mest har brug for sin mail, virker lortet ikke, det er dybt kritisabelt, det er meget ofte der er problemer. Gider det heller ikke mere.....

Nemli ;o) tinaholdt
Der arbejdes faktisk på højtryk :-)

så køb dog en mailadresse hos en internetudbyder buttplog gør godt
istedet for at klage over noget der er en gratis ydelse,


fuckin kællinger der tuder over det mindste modgang fordi i ynkelige røvslikkere ikke har andre højdepunkter i livet end at brokke jer, hvis det ikke kører efter jeres fucking arbedækkede hoveder, utilfredse svin man burde skamfere jer allesammen så man kunne kende jer på gaden så man ikke skulle riskiere at få ødelagt sit gode humør ved at være i nærheden af jer