fucking fortvivlet :s

fucking fortvivlet :s surtshow
Hey, har nogle kæreste-problemer som jeg skal ha' hjælp med!!
Er mega forelsket i en pige, og det viste sig hun følte det samme for mig!!
men nu har vi mistet gnisten/ikke noget at snakke om :(
jeg elsker hende ligefrem og vil ikke have at vi adskilles!
hvad gør jeg for at finde gnisten?!


tusind tak

Lige et par spørgsmål ULI
Jeg bliver lige nødt til at spørge: Hvor tit ser I hinanden, og hvor ofte taler I sammen?

Du skriver, at I har kæresteproblemer, men ikke om I er kærester. Er I det? Og så det sidste: Hvad laver I, og hvad taler I om, når I ser hinanden?

SVAR: debatindlæggeren
Vi går i samme klasse (går i skole) og NEJ vi er ikke kærester...
Vi laver ikke det store, vi plejer ikke at være hjemme ved hinanden. Hvis vi nu snakker er det primært om ting der er sket her og der... Men vi snakker aldrig sådan seriøst sammen... Kun over mobilen! Det er mit problem.. Har svært ved at finde noget at snakke om face2face :/

Hvad med at prøve at invitere hende ud ULI
Måske ville det være en idé at invitere hende ud eller måske hjem til dig. Hvis du er bange for, hvad I skal tale om, kan I måske gå i biografen. Så har I filmen at tale om bagefter.

Det kan være, at hun er genert, og så ville det måske være en meget god idé at vise noget initiativ. En anden god ting er at spørge ind til hende, hvad hun laver, hvad hun godt kan lide. På den måde bliver det også lettere at tale sammen, da du finder ud af noget mere om hende, og hvad hun godt kan lide.

Det er lidt noget andet at sidde over for en person, når man skal føre en samtale (og også mere intenst), end det er at tale i telefon. Når I taler i telefon, kan I jo ikke se hinanden eller hinandens ansigtsudtryk. På den måde kan en samtale ret hurtigt blive tam.